Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sportoverzicht: Asse-Lennik verliest van Maaseik

Sportoverzicht: Asse-Lennik verliest van Maaseik

Volleybalclub Asse-Lennik heeft gisteravond met 1-3 verloren van Maaseik. Maar ondanks de nederlaag beginnen de Pajotten toch op de eerste plek aan de play-offs.

 

Asse-Lennik verloor gisteren op de slotspeeldag in Limburg met 1-3. Setstanden waren 25-23; 26-24, 21-25 en 25-18. Donderdag eindigde het indrukwekkende avontuur van de Pajotten in de Champions League. De competitie sloten ze dus ook af met een nederlaag, maar toch mogen ze vanop de eerste plek met een bonus beginnen aan de play-offs.

Voetbal

In derde klasse A van het voetbal won Londerzeel thuis tegen Deux-Acren met 2-0. In derde klasse B van het voetbal verloor Tempo Overijse thuis tegen La Calamine met 1-2. KVW Zaventem kreeg op verplaatsing bij Sporting Hasselt een pandoering: 6-2. Beerschot-Wilrijk en Grimbergen deelden de punten: 1-1. Ook Diegem en Hamoir deden dat: 2-2.

In vierde klasse A won Pepingen op eigen veld van Damme met het kleinste verschil. In vierde B verloor Halle bij Charleroi-Marchienne met 2-0. Sterrebeek verloor met 1-3 van RWDM. Rebecq klopte thuis Wolvertem met 3-1.