Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Uitslagen eindronde provinciaal voetbal

Uitslagen eindronde provinciaal voetbal

In de eindronde voor promotie naar vierde klasse heeft Halle zich geplaatst voor de finale, hoewel het de terugronde verloor met 1-0. In de finale wacht Stockel.

 

 

Eindronde eerste provinciale

Crossing Schaarbeek  moest een 3-0 opdoffer goedmaken tegen KSK Halle om nog kans te maken op een ticket voor de finale van de eindronde.  Dat lukt niet. Schaarbeek won de wedstrijd wel met 1-0, maar moet de finaleplaats aan KSK Halle. In die finale neemt Halle het op tegen Stockel.  17 mei wordt de heenwedstrijd gespeeld, 24 mei volgt dan de terugwedstrijd. Wie de finale wint, promoveert naar vierde klasse.

 

Eindronde tweede provinciale

Groep 1

ERC Hoeilaart heeft BOKA United (Bodegem-Kapelle) volledig overtroefd. Het werd maar liefst 8-0. Hoeilaart speelt zondag op het veld van Aarschot, dat eerste wedstrijd verloor met 0-2 tegen BOKA United. BOKA United is uitgeschakeld, Hoeilaart heeft aan één punt genoeg om door te stoten naar de finale van de eindronde.

Groep  2

Out-Hoegaarden-Kampenhout: 0-2.  Kampenhout speelt zondag tweede wedstrijd thuis tegen Sporting Bruxelles, dat eerder Out-Hoegaarden versloeg met 0-2. De winnaar van dat duel stoot door naar de finale van de eindronde. Een verslag van Sporting Bruxelles - Kampenhout zie je maandag in RINGtv-Sport.

Groep 3

KV Kester-Gooik is dan weer uitgeschakeld voor de eindronde. Het speelde 2-2 gelijk tegen RC Butsel, maar het verloor op de openingsspeeldag met 4-1 op het veld van Grez-Doiceau.

 

Eindronde derde provinciale

KV Zuun verloor met 0-1 van VK Linden.  Zuun staat na twee van de vijf speeldagen derde in de stand met 3 punten. De andere ploeg uit onze regio – Eendracht Mazenzele-Opwijk – staat vijfde in de stand. Mazenzele-Opwijk verloor op Ohain met 1-0, nadat het ook de openingswedstrijd verloor met 2-3 tegen Zuun. Suryoyés Bruxellois staat aan de leiding in de eindronde met zes punten.