Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vier regiogenoten in Final Four van Nations League

 

Vier regiogenoten in Final Four van Nations League

Bondscoach Roberto Martinez roept vier regiogenoten op voor de Final Four van de Nations League. Die vindt volgende week plaats in Italië.

 

Leeuwenaar Youri Tielemans en Vilvoordenaar Yannick Carrasco zijn vaste waarden in de selectie van Martinez. Dodi Lukebakio uit Asse en Alexis Saelemaekers uit Beersel zijn verrassende namen. Frankrijk is donderdag de eerste tegenstander. Als België wint, speelt het zondag de finale tegen de winnaar van het duel tussen Europees kampioen Italië en Spanje. De verliezers strijden om de derde plaats. Voor de Rode Duivels is de Nations League de eerste grote afspraak na een teleurstellend EK.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.