Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wissel van de wacht bij SK Pepingen-Halle

Wissel van de wacht bij SK Pepingen-Halle

Voorzitter van SK Pepingen-Halle Roger De Ridder geeft op 1 juli de fakkel door. Zijn opvolger bij de tweede amateurklasser wordt Hans Vanderheyden. Die is al 26 jaar verbonden aan de club en is vandaag hoofd van de jeugdopleidingen van Pepingen-Halle.

In volle coronaperiode moest SK Pepingen-Halle een opvolger zoeken voor Roger De Ridder, die na 12 jaar als voorzitter een stap terugzet. Hij blijft wel een bestuursfunctie behouden. "Wij wensen Roger alvast te bedanken voor zijn jarenlange toewijding voor onze club. Hij wordt opgevolgd door Hans Vanderheyden. Die is reeds 26 jaar aan de club verbonden in verschillende rollen waaronder trainer, coördinator, sportief verantwoordelijke en technisch verantwoordelijke voor de jeugdopleidingen", aldus SK Pepingen-Halle in de mededeling.

Vanderheyden wordt vanaf 1 juli voorzitter. Tegelijkertijd gaat SK Pepingen-Halle de structuur en het bestuur van de club grondig hertekenen. "Nieuwe ideeën moet een nieuw elan opleveren. Dit is noodzakelijk voor de goede gang van zaken binnen de club om een doorstart te nemen na drie jaar fusie", aldus Pepingen-Halle. Tot slot wil de club ook werk maken van de aanstelling van een communicatieverantwoordelijke.