Woluwe-Zaventem verliest nipt van Tubize

zon 5 apr 2015

In de tweede klasse van het voetbal heeft KW Zaventem met 2-3 verloren van Tubize. Het winnende doelpunt viel pas in de slotminuut.

De bezoekers begonnen het beste aan de wedstrijd, na amper zes minuten spelen kon Doumbouya al scoren: 0-1. Maar Woluwe-Zaventem gaf zich niet zomaar gewonnen. Rond de twintigste minuut maakte Lorenzon weer gelijk. Net voor de rust kwam Tubize weer op voorsprong dankzij een doelpunt van Keita.

In de tweede helft was Woluwe-Zaventem dus op achtervolgen aangewezen. Rond de zesigste minuut vond Van Ongeval de weg naar het doel van Tuvize: 2-2. Die gelijke stand bleef tot de laatste minuut op het scorebord, maar net voor affluiten bezorgde Keita Tubize de overwinning met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Eindstand: 2-3.