Zaventem terug naar derde klasse?

zon 18 jan 2015

Zaventem mag zich stilaan opmaken voor een terugkeer naar derde klasse. Geel-blauw, dat zelf laatste is, verloor zaterdagavond tegen de voorlaatste in de stand, Dessel, met 3-1.

Degradatievoetbal levert doorgaans geen mooi voetbal op en dat was zaterdag niet anders. De schrik voor een nieuwe nederlaag zat er bij beide ploegen goed in.  Toch vielen er aardig wat doelpunten. Vosters opende voor Dessel de score. Net voor rust maakte Van den Heuvel er op aangeven van Geerts 1-1 van.

In de tweede helft domineerde Dessel de wedstrijd. Eerst met een doelpunt van Reniers en in de toegevoegde tijd van Stijn Huysegems, ex-speler van onder meer Racing Genk en Feyenoord.

Tegen drie rechtstreekse concurrenten voor het behoud pakte Zaventem de voorbije weken 0 op 9, waardoor een terugkeer naar derde klasse onafwendbaar lijkt.