Zaventem verliest degradatieduel met 2-1

maa 24 nov 2014

In tweede klasse heeft KVW Zaventem zaterdagavond het degradatieduel in en tegen Heist verloren met 2-1. Zaventem sprokkelde tot nog toe amper 10 punten uit 17 wedstrijden.

Weinig spektakel in de eerste helft maar wel een doelpunt voor Zaventem via Lorenzon : 0-1. Maar in de tweede helft drukte Heist de bezoekers uit Zaventem helemaal achteruit.

Via een wel licht gefloten strafschop werd het 1-1.  Heist bleef Zaventem onder druk zetten met pogingen van onder meer Vandermarliere en Luckermans.  Maar het was Hairemans uiteindelijk die 6 minuten voor affluiten Heist de overwinning bezorgde met een schot vanop zo'n 30 meter : 2-1.  Zaventem is nu troosteloos laatste in 2de klasse.  Dessel en Geel hebben 1 punt meer.  Heist en Racing Mechelen 3 punten. (archieffoto : Erik Gielens)