Woluwe-Zaventem verliest eerste thuismatch

maa 25 aug 2014

In de tweede voetbalklasse heeft promovendus Zaventem zijn eerste thuiswedstrijd verloren van Eendracht Aalst met 2-3. De wedstrijd was een inhaalmatch omdat het stadion van Zaventem niet tijdig klaar geraakte.

Zaventem kon moeilijk combineren en voetbalde weinig kansen bij elkaar.  De sterke Shkodra van Aalst daarentegen verschalkte vlotjes de verdediging en werkte koel af. Eenmaal na amper 2 minuten, een tweede maal net voor de rust : 0-2

In de tweede helft greep Zaventem terug naar verzorgd combinatievoetbal en dat leverde regelmatig doelgevaar op.  10 minuten voor het einde toe sputterde echter de verdediging En daar profiteerde Aalst van via Vansimpsen die Vujadinovic geen kans gaf : 0-3.

‘Wedstrijd gepeeld’, dachten de fans van Aalst. Maar met een schitterend afstandsschot van Axel Dheur en een hoekschop die werd binnengekopt door Denis Dessaer werd het plots nog 2-3.  Er was echter te weinig tijd om alsnog een gelijkspel uit de brand te slepen.