infinity.png

Voetbalclub Infinity Vilvoorde viert tiende verjaardag

maa 20 feb 2023

Dit weekend vierde voetbalclub Infinity Vilvoorde zijn tiende verjaardag. Extra feestelijk was het tweesterrenlabel voor provinciaal voetbal dat de club recent kreeg. Maar een agressie-incident leek voor donkere wolken boven het feestgedruis te zorgen. “De betrokken speler is intussen uit de club gezet, waardoor we toch gepast onze tiende verjaardag konden vieren,” aldus voorzitter Carim Fnine.

 

Door het tweesterrenlabel kunnen jeugdploegen nu ook in hogere reeksen aantreden. En daar is voorzitter Fnine fier op: “Onze club bestaat nog maar tien jaar. Dat we nu staan waar we staan, is dankzij de inzet van onze vrijwilligers en de samenwerking met de stad Vilvoorde.” De club telt intussen 229 jeugdspelers, 30 dames, een veteranenploeg en twee volwassenploegen. Daarbij vindt Infinity het belangrijk om in te zetten op kwetsbare jongeren. "

Tijdens de feestelijkheden zaterdag gingen een hapje en een drankje hand in hand met vriendschappelijke wedstrijden. Een sfeerverslag zie je straks in ons nieuws.