volley_asse_lennik.jpg

Asse-Lennik wint topper tegen Maaseik met 3-2

maa 20 okt 2014

Asse-Lennik heeft z'n eerste grote test van het seizoen goed doorstaan. De Pajotten versloegen zaterdagavond in eigen huis veertienvoudig landskampioen Maaseik met 3-2. 

Asse-Lennik schoot als een speer uit de startblokken. Het liep in geen tijd uit tot 20-12. Nieuwkomer Diefenbach maakte de eerste set af : 25-17.

Maar in de tweede set kwam Maaseik beter in de wedstrijd. In een spannend slot trokken de Limburgers aan het langste eind. 26-28.  Maaseik won ook set 3 met 21-25. 

Maar onder impuls van de ingekomen Pool Orcyk kantelde de wedstrijd. Onder zijn impuls won Asse-Lennik de 4de set met 25-20 en ook de 5de set met 15-12 en 3-2 in sets.  De tweede overwinning dus voor Asse-Lennik.  Een uitgebreid verslag  krijg je maandagavond in RINGtv-Sport  met reacties van coach Johan Devoghel en speler Robin Overbeeke. 

De eerste thuismatch van Seppe Baetens bij Asse-Lennik is voor hem persoonlijk geen succes geworden. De Lennikenaar haalde niet z'n beste niveau, en werd in de derde set naar de kant gehaald. Nochtans zaten er in de tribune heel wat familieleden, vrienden en supporters voor de zoon van wijlen Jo Baetens. Mindere match of niet, ze zijn er rotsvast van overtuigd dat Seppe Asse-Lennik nog mooie diensten zal bewijzen. Bekijk hier de reportage.  

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"21686","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"356","width":"625"}}]]