mama5.jpg

Anne Cornut uit Vilvoorde, de bekendste mamablogster van Vlaanderen

din 10 mei 2016

In KrisKras maken we vanavond kennis met Anne Cornut uit Vilvoorde. Zij heeft 5 kinderen en is de bekendste mamablogster van Vlaanderen. 

Vijf kinderen opvoeden is een al meer dan fulltime-activiteit. Toch vond Anne 5 jaar geleden de tijd om te starten met een blog: 'Mama van Vijf'. En die is intussen bijzonder populair geworden. Elke maand bezoeken zo’n 55.000 unieke lezers de blog van Anne. Ze werd genomineerd voor de blogawards van Weekend Knack en haast elk tijdschrift of elke krant heeft artikels aan haar gewijd. “Er is veel reactie op het feit dat ik 5 kinderen opvoed. Veel mensen vragen zich af hoe ik dat doe. En dan vragen ze vooral veel tips”, aldus Anne Cornut.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"46246","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"273","style":"width: 392px; height: 273px; float: left;","width":"392"}}]]Omdat ze overdag uit werken gaat schrijft Anne voor haar blog tussen 22u en 1u ’s nachts. Dagelijks behandelt ze zo’n 35 mails. “Ik krijg vaak mailtjes van mensen die een nieuw samengesteld gezin vormen en die in één keer in dat grote verhaal terecht komen. En dan stellen ze me hierover vragen. Kan je met 5 kinderen wel een leuke vakantie doen en waar kan je terecht? Ik probeer dan aan te tonen dat dat best mogelijk is”, aldus Cornut in KrisKras. Het volledige verhaal van Anne, haar gezin en haar blog krijg je straks in KrisKras.