Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Bellekouter in Affligem in november weer vaccinatiecentrum

 

Bellekouter in Affligem in november weer vaccinatiecentrum

De vaccinatiecampagne binnen de Eerstelijnszone AMALO wordt begin november voortgezet in evenementenhal Bellekouter in Affligem. Het andere vaccinatiecentrum in de zone, de Sportloods in Asse, sluit binnenkort de deuren.

De voorbije dagen zocht de Eerstelijnszone AMALO naar een geschikte locatie om ook na 15 oktober mensen te vaccineren. De gemeente Affligem bood opnieuw de evenementenhal Bellekouter aan. “De site is gunstig gelegen met heel wat parkeermogelijkheid en er zijn flexibele mogelijkheden wat oppervlakte betreft, dus het vaccinatiecentrum wordt daar terug opgebouwd”, zegt Jeroen Van Lier van Eerstelijnszone AMALO. “Het vaccinatiecentrum wordt wel kleiner. We zullen er – indien mogelijk – tot de zomer van 2022 kunnen vaccineren.”

De deuren van het vaccinatiecentrum Bellekouter gaan begin november open voor alle burgers uit Asse, Merchtem, Affligem, Liedekerke en Opwijk die hun derde prik moeten krijgen. Alle in oktober geplande activiteiten in de Bellekouter gaan intussen gewoon door zoals gepland.

“Intussen werden in de Sportloods in Asse de laatste dagen voor vaccinatie ingepland. Vanaf november zal de loods opnieuw door de lokale sportclubs gebruikt kunnen worden. Zij hebben gedurende deze hele periode creatieve invullingen moeten zoeken om hun sport te kunnen blijven beoefenen, waarvoor onze grootste dank”, aldus Van Lier.
 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.