Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Bellekouter in Affligem in november weer vaccinatiecentrum

 

Bellekouter in Affligem in november weer vaccinatiecentrum

De vaccinatiecampagne binnen de Eerstelijnszone AMALO wordt begin november voortgezet in evenementenhal Bellekouter in Affligem. Het andere vaccinatiecentrum in de zone, de Sportloods in Asse, sluit binnenkort de deuren.

De voorbije dagen zocht de Eerstelijnszone AMALO naar een geschikte locatie om ook na 15 oktober mensen te vaccineren. De gemeente Affligem bood opnieuw de evenementenhal Bellekouter aan. “De site is gunstig gelegen met heel wat parkeermogelijkheid en er zijn flexibele mogelijkheden wat oppervlakte betreft, dus het vaccinatiecentrum wordt daar terug opgebouwd”, zegt Jeroen Van Lier van Eerstelijnszone AMALO. “Het vaccinatiecentrum wordt wel kleiner. We zullen er – indien mogelijk – tot de zomer van 2022 kunnen vaccineren.”

De deuren van het vaccinatiecentrum Bellekouter gaan begin november open voor alle burgers uit Asse, Merchtem, Affligem, Liedekerke en Opwijk die hun derde prik moeten krijgen. Alle in oktober geplande activiteiten in de Bellekouter gaan intussen gewoon door zoals gepland.

“Intussen werden in de Sportloods in Asse de laatste dagen voor vaccinatie ingepland. Vanaf november zal de loods opnieuw door de lokale sportclubs gebruikt kunnen worden. Zij hebben gedurende deze hele periode creatieve invullingen moeten zoeken om hun sport te kunnen blijven beoefenen, waarvoor onze grootste dank”, aldus Van Lier.
 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.