Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dode en gewonden na mysterieuze vechtpartij in Zaventem

Dode en gewonden na mysterieuze vechtpartij in Zaventem

Bij een vechtpartij in een leegstaand bedrijfspand in de Belgicastraat in Zaventem vielen gisterenavond één dode, een zwaargewonde en meerdere lichtgewonden. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde. Volgens de eerste vaststellingen van de wetsdokter kreeg het dodelijke slachtoffer messteken toegediend. Er loopt een onderzoek.

“De omstandigheden van het voorval zijn nog onduidelijk en het dodelijke slachtoffer kon nog niet geïdentificeerd worden,” aldus parketwoordvoerder Gilles Blondeau. Het gaat om een man, vermoedelijk van Oost-Europese origine. Volgens de eerste vaststellingen kreeg het slachtoffer messteken. Een autopsie moet uitmaken of hij aan die steken overleed.

“De omgeving van het leegstaande bedrijfspand werd gisterenavond uitgekamd met hulp van de helikopterdienst van de federale politie. Er kon nog geen verdachte worden opgepakt.

Het parket vorderde een onderzoeksrechter voor moord, poging tot moord en opzettelijke slagen en verwondingen tegen onbekenden. De politie onderzoekt de zaak en verhoort getuigen.

Foto: Google