Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kraainem opent Huis van het Kind

 

Kraainem opent Huis van het Kind

In Kraainem is vanochtend het gloednieuwe Huis van het Kind opengegaan. Het Huis wil een ontmoetingsplek zijn waar kinderen, (aanstaande) ouders en grootouders terechtkunnen.

Kraainem heeft er door de coronacrisis wat langer dan gepland op moeten wachten, maar het Huis van het Kind is in de faciliteitengemeente nu echt van start gegaan. In het Huis van het Kind kan je terecht voor alles wat te maken heeft met opgroeien en opvoeden. “Het Huis van het Kind Kraainem wil ook een brug vormen tussen opvoeden en opgroeien en de verschillende levensdomeinen die eraan gelinkt zijn”, legt bevoegd schepen Véronique Caprasse uit. “Gezondheidszorg, kinderopvang en onderwijs, huisvesting, inkomen en welzijn spelen een belangrijke rol voor gezinnen met kinderen. Een laagdrempelige toegang tot cultuur, sport en vrije tijd zou een basisrecht moeten zijn voor iedereen. Ook hiervoor wil het Huis van het Kind Kraainem zijn beste beentje voorzetten.” Het Huis van het Kind is ondergebracht in de gloednieuwe zaal Agora in de Patronaatstraat in Kraainem.

Een uitgebreide reportage zie je woensdag in Over De Rand.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.