Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vaccinatiecentrum Bellekouterhal Affligem in volle opbouw

 

Vaccinatiecentrum Bellekouterhal Affligem in volle opbouw

Binnen een kleine drie weken moeten de vaccinatiecentra in onze regio klaar zijn om proef te draaien. In de Bellekouterhal in Affligem zijn ze de voorbereidingen volop aan de gang. RINGtv kreeg vandaag een blik achter de schermen.

In het vaccinatiecentrum in de Bellekouterhal zullen vanaf 1 maart inwoners uit Affligem en Liedekerke gevaccineerd worden. Per dag zullen er maximaal 1.200 vaccins per dag gezet worden. De Eerstelijnszone AMALO bereikte al vrij snel een consensus over het gebruik van de Bellekouterhal. Zo is de hal bijna vijf keer zo groot als de opppervlakte die de overheid vraagt en zijn er genoeg parkeerplaatsen in de buurt. Het is de bedoeling om vanaf 15 februari het centrum te testen, zodat alles op punt staat tegen 1 maart.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!