groepsfoto_sterk_nov_2023.jpeg

Nieuwe lokale liberale partij SterK: "Losmaken van het nationale, enkel focussen op Kampenhout"

don 7 dec

In Kampenhout verenigen bekende en minder bekende Kampenhoutenaren zich in een nieuwe lokale partij SterK. Met het aangekondigde afscheid van Gwenny De Vroe uit de politiek lijkt er een einde te komen aan de aanwezigheid van de liberale partij op Kampenhouts grondgebied. Maar de nieuwe partij SterK is ervan overtuigd klaar te zijn tegen de gemeenteraadsverkiezingen van oktober volgend jaar en dat dus zo te verhinderen.

 

Onder het wakende oog van Mon Fillet krijgt de nieuwe lokale, liberale partij SterK vorm. Hij bereidt de ploeg voor op de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. Er zijn al een reeks gedreven kandidaten, maar SterK is nog op zoek naar nieuwe ruimdenkende gezichten die Kampenhout hoog in het vaandel dragen.

SterK wil zich losmaken van wat op nationaal vlak gebeurt en zich enkel concentreren op de gemeente Kampenhout. De partij wil dicht bij de bevolking staan en de Kampenhoutenaar bij elke beslissing voorop stellen, los van partij, ideologie of kleur.

Onder de noemer “Kampenhout, zegt u het maar”, roept SterK inwoners met engagement op om een bevraging in te vullen op de website van SterK of nu zondag op een mosselfestijn.