Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Asse-Lennik wint Brabants duel van Haasrode-Leuven met 3-1

Asse-Lennik wint Brabants duel van Haasrode-Leuven met 3-1

In de eredivisie van het volleybal heeft Asse-Lennik de Vlaams-Brabantse derby van Haasrode-Leuven gewonnen met 3-1.  En in de vierde klasse B van het voetbal verstevigt Tempo Overijse zijn leidersplaats.  Dit en nog vele andere uitslagen van de topploegen uit onze regio lees je hier.

VOLLEYBAL

In de eredivisie van het volleybal won Asse-Lennik gisteravond met 3-1 van Haasrode-Leuven.  De Vlaams-Brabantse buren konden enkel de tweede set winnen.  In de andere sets was Asse-Lennik duidelijk de betere ploeg.  Setstanden waren  25/17, 23/25, 25/18 en 25/17.  In de stand klimt Asse-Lennik opnieuw naar de 4de plaats op 3 punten van leider Roeselaere dat vanmiddag (15u) nog speelt tegen Gent.

VOETBAL

In vierde klasse B van het voetbal won Tempo Overijse met 5-0 van Solrezienne.  In de stand leidt Overijse momenteel met 28 punten. Franc Borains, de nummer 2, volgt op 3 punten maar speelt vanmiddag nog wel tegen Ganshoren. 

Pepingen raakte niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Etente Binchoise en blijft 11de in de stand.  Vanmiddag (14u30) Ontvangt Wolvertem nog Wijgmaal en ontvangt Sterrebeek de Brusselse buren van Leopold F.C.

FUTSAL

In de eerste klasse van Futsal heeft FP Halle-Gooik vrijdag met 5-3 gewonnen van Gelko Hasselt. In de stand verstevigt Halle-Gooik zijn tweede plek. Het volgt nu op één punt van leider FT Charleroi. Lees hier het verslag.

RINGTV-Sport

In RINGtv-Sport brengen we maandag een verslag van de voetbalwedstrijd Halle Gooik-Hasselt (1ste klasse Futsal) en Zaventem – Patro Eisden Maasmechelen (2de klasse).

Er is ook damesvolleybal met Govok Gooik dat Aalter ontvangt (1ste divisie).  We praten met Astrid Verhoeven uit Londerzeel die een belangrijke rol begint te spelen in het nationale veldlopen.  En we serveren tot slot beelden van de WCUP Classic MTB van de Dwopse bikers.  Afspraak morgen na het nieuws in RINGtv-Sport.