Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sportoverzicht 25 en 26 april

Sportoverzicht 25 en 26 april

Voetbalclub Tempo Overijse is kampioen in vierde klasse B. Met nog één speeldag te gaan, is de voorsprong op nummer twee onoverbrugbaar. Volleybalclub Asse-Lennik heeft de landstitel nog niet in handen, maar hij is wel opnieuw binnen bereik, na thuiswinst tegen grote favoriet Roeselare.

Volleybal

Asse-Lennik heeft in de finale van de play-offs een goede zaak gedaan in eigen huis. De Pajotten wonnen zaterdagavond na een lange en spannende avond het tweede duel, nadat het woensdag de openingswedstrijd aan Roeselare moest laten. De overwinning was nipt (3-2), maar voldoende om de stand in evenwicht te brengen. De eerste ploeg die drie wedstrijden wint, is landskampioen.

Uitgebreid wedstrijdverslag krijg je in RINGtv-Sport.

Voetbal

In de tweede klasse van het voetbal heeft KVW Zaventem nog eens een puntje gesprokkeld. Het speelde 1-1 gelijk tegen Heist.

Dezelfde cijfers voor Grimbergen tegen Capellen in derde klasse B. Diegem won wel overtuigend op het terrein van La Louvière: 1-4. Zo komt nadert Diegem in de stand tot op één puntje van Grimbergen.

In vierde klasse A speelde Londerzeel thuis gelijk tegen Deinze. Ook hier werd het 1-1.

In vierde klasse B won Tempo Overijse met 1-2 op bezoek bij Ganshoren. Omdat eerste achtervolger Franc Borains punten liet liggen tegen Rebecquoise, is Tempo op één speeldag van het einde al zeker van de titel.

Kijk maandagavond zeker naar RINGtv-Sport voor een verslag van de match.

Wolvertem vernederde Sterrebeek met 4-0. Pepingen moest met 3-5 het onderspit delven tegen Schaerbeek.

Futsal

In de eerste klasse van het zaalvoetbal heeft Halle-Gooik zijn laatste competitiewedstrijd voor de play-offs verloren. Het moest met 6-4 de duimen leggen voor Proost Lier. Halle-Gooik had zich wel al geplaatst voor de play-offs. De heenronde vindt plaats op 8 mei.

 

RINGtv-Sport

RINGtv-Sport was zaterdagavond present in het Molenbos en zag hoe Asse-Lennik zich weer in de titelstrijd knokte. Je mag ook een uitgebreid wedstrijdverslag met veel reacties verwachten van de wedstrijd tussen Tempo Overijse en Ganshoren. We kruipen nog eens in het goed gevulde sportarchief én we hebben een reportage over rugbyclub Pajot. Die heeft zondag een mooi eerste seizoen in eerste regionale afgesloten.

Zeker kijken dus, maandagavond na het nieuws op RINGtv.