Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ook Vilvoorde schaft mondmaskerplicht in secundaire scholen af

 

Ook Vilvoorde schaft mondmaskerplicht in secundaire scholen af

De stad Vilvoorde schaft dan toch ook de mondmaskerplicht af in de secundaire scholen vanaf 1 oktober. Scholen mogen wel nog zelf beslissen om de mondmaskers te houden, bijvoorbeeld omdat hun vaccinatiegraad nog niet hoog genoeg is.

Vilvoorde volgt dan toch de rest van Vlaanderen wat betreft de afschaffing van de mondmaskerplicht in de secundaire scholen vanaf 1 oktober. “Al mogen scholen wel zelf nog beslissen om de plicht toch te behouden als dat nodig blijkt. Bijvoorbeeld omdat de vaccinatiegraad in de school nog niet voldoende hoog is. De scholen zullen ook nog sterker inzetten op ventilatie in de klassen”, aldus burgemeester Hans Bonte (Vooruit).

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.