Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vilvoordse kinderen nemen videoclip op voor ‘Piano Days’

 

Vilvoordse kinderen nemen videoclip op voor ‘Piano Days’

In het park Drie Fonteinen in Vilvoorde vonden vanmorgen bijzondere opnames plaats. Leerlingen van de Stedelijke Basisschool De Puzzel uit Koningslo blikten er de videoclip in van 'Wau Bulan', een lied uit Maleisië. Het is een alternatief voor het festival 'Piano Days' van Cultuurregio Noordrand. Door corona vielen veel activiteiten in het water.

Bij één van de activiteiten van Piano Days was het de bedoeling om op 28 maart met kinderen een groot pop-up concert te geven op de luchthaven van Zaventem. Maar dat kon door corona natuurlijk niet. Zo’n 40 leerlingen trokken daarom vandaag naar het park Drie Fonteinen, waar ze een videoclip opnamen. “We hebben zowel geluid als beeld opgenomen”, zegt Liesbeth Segers van Koor & Stem. “We zorgen dat het een mooie montage wordt, die ter beschikking staat van de scholen. Het is leuk voor de scholen om zich voor te stellen als zingende school, en ook om heel veel andere kinderen aan te steken om te gaan zingen en bewegen.”


 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!