bal2.jpg

Sportoverzicht 14 en 15 februari

zon 15 feb 2015

Het was een goed weekend voor voetbalclub Tempo Overijse (4de klasse B) en zaalvoetbalclub Halle-Gooik (1ste klasse). Beide ploegen bevestigden hun leidersplaats. Volleybalclub Asse-Lennik daarentegen, weet weer wat verliezen is.

VOETBAL

In de tweede klasse van het voetbal heeft KVW Zaventem niet kunnen stunten tegen Eupen, de tweede in de stand. De Vlaams-Brabanders moesten met duidelijke 4-1-cijfers hun meerdere erkennen in de thuisploeg. Woluwe-Zaventem blijft laatste in de rangschikking.

In derde klasse B van het voetbal heeft Diegem Sport zijn inhaalwedstrijd op het veld van Ciney gewonnen met 1-3. Diegem staat nu 14de, met drie punten voorsprong op eerste achtervolger Grimbergen.

In de vierde klasse B van het voetbal blijft Tempo Overijse op titelkoers. Gisteravond won Overijse op eigen veld met 3-2 van Waterloo. Overijse blijft het klassement dus aanvoeren. Een verslag krijg je maandagavond in RINGtv-Sport.

Sterrebeek speelde 1-1 gelijk tegen Ganshoren en staat nu met 29 punten op de zevende plaats.

Wolvertem kreeg Pepingen op bezoek. De bezoekers wonnen met het kleinste verschil: 0-1.

 

ZAALVOETBAL

Zaalvoetbalclub Halle-Gooik heeft zijn thuiswedstrijd tegen Malle nipt gewonnen. Het werd 4-3. Halle-Gooik blijft leider in de tussenstand. Een verslag krijg je maandagavond in RINGtv-Sport.

 

VOLLEYBAL

In de eredivisie van het volleybal is Asse-Lennik met 3-0 onderuitgegaan in en tegen leider Roeselare. Setstanden waren 25/21, 25/22 en 25/20.

 

BASKETBAL

En in tweede nationale van het basketbal moest Bavi Vilvoorde naar Fleurus. De thuisploeg was een maat te sterk voor de Vilvoordenaars en won met 71-50.

 

RINGtv-Sport (maandag vanaf 18u, na het nieuws)

In RINGtv-Sport krijg je maandag veel voetbal. Er zijn wedstrijdverslagen van Tempo Overijse-Waterloo (4de klasse B) en Asse-Terheide tegen Essene B (4de provinciale D). En ook de liefhebbers van zaalvoetbal komen aan hun trekken met een verslag van de wedstrijd tussen Halle-Gooik en Malle-Beerse. Verder ook aandacht voor een minder bekende sport: schermen.