Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sportoverzicht 14 en 15 februari

Sportoverzicht 14 en 15 februari

Het was een goed weekend voor voetbalclub Tempo Overijse (4de klasse B) en zaalvoetbalclub Halle-Gooik (1ste klasse). Beide ploegen bevestigden hun leidersplaats. Volleybalclub Asse-Lennik daarentegen, weet weer wat verliezen is.

VOETBAL

In de tweede klasse van het voetbal heeft KVW Zaventem niet kunnen stunten tegen Eupen, de tweede in de stand. De Vlaams-Brabanders moesten met duidelijke 4-1-cijfers hun meerdere erkennen in de thuisploeg. Woluwe-Zaventem blijft laatste in de rangschikking.

In derde klasse B van het voetbal heeft Diegem Sport zijn inhaalwedstrijd op het veld van Ciney gewonnen met 1-3. Diegem staat nu 14de, met drie punten voorsprong op eerste achtervolger Grimbergen.

In de vierde klasse B van het voetbal blijft Tempo Overijse op titelkoers. Gisteravond won Overijse op eigen veld met 3-2 van Waterloo. Overijse blijft het klassement dus aanvoeren. Een verslag krijg je maandagavond in RINGtv-Sport.

Sterrebeek speelde 1-1 gelijk tegen Ganshoren en staat nu met 29 punten op de zevende plaats.

Wolvertem kreeg Pepingen op bezoek. De bezoekers wonnen met het kleinste verschil: 0-1.

 

ZAALVOETBAL

Zaalvoetbalclub Halle-Gooik heeft zijn thuiswedstrijd tegen Malle nipt gewonnen. Het werd 4-3. Halle-Gooik blijft leider in de tussenstand. Een verslag krijg je maandagavond in RINGtv-Sport.

 

VOLLEYBAL

In de eredivisie van het volleybal is Asse-Lennik met 3-0 onderuitgegaan in en tegen leider Roeselare. Setstanden waren 25/21, 25/22 en 25/20.

 

BASKETBAL

En in tweede nationale van het basketbal moest Bavi Vilvoorde naar Fleurus. De thuisploeg was een maat te sterk voor de Vilvoordenaars en won met 71-50.

 

RINGtv-Sport (maandag vanaf 18u, na het nieuws)

In RINGtv-Sport krijg je maandag veel voetbal. Er zijn wedstrijdverslagen van Tempo Overijse-Waterloo (4de klasse B) en Asse-Terheide tegen Essene B (4de provinciale D). En ook de liefhebbers van zaalvoetbal komen aan hun trekken met een verslag van de wedstrijd tussen Halle-Gooik en Malle-Beerse. Verder ook aandacht voor een minder bekende sport: schermen.