Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Rand

Nieuws

West-Vlaamse kiesaffiches verzeild in Wemmel

Nieuws

Weyts over pendelparking Lot: “Grootte wordt nog onderzocht”

Nieuws

Achterstand zorginfrastructuur raakt niet weggewerkt

Nieuws

3,5 miljoen euro voor groene gemeenschapscentra

De zeven gemeenschapscentra van vzw ‘de Rand’ in onze regio krijgen 3,5 miljoen euro uit het Klimaatfonds. Ze krijgen zo de kans om hun centra te vergroenen.

Nieuws

17 jaar cel voor homejackings in Vlaamse Rand

Een 21-jarige crimineel is veroordeeld tot 17 jaar cel voor een reeks brutale homejackings. De man sloeg onder meer toe in Beersel, Lembeek en Kraainem en schuwde daarbij het geweld niet.

 
Nieuws

VDAB en Actiris willen Brusselaars aan job helpen in Vlaamse Rand

VDAB en Actiris willen Brusselaars naar een job in de Vlaamse Rand lokken. De arbeidsbemiddelaars starten daarom de campagne ‘Nouveau job? Le prochain stop!’.

Nieuws

Voka wil met Vliris meer samenwerking tussen Brussel en Vlaanderen

Voka Metropolitan pleit voor de oprichting van een nieuw politiek overlegplatform tussen Vlaanderen en Brussel. De Brusselse afdeling van de werkgeversorganisatie doopt dat samenwerkingsverband in zijn verkiezingsmemorandum Vliris en moet leiden tot meer overleg tussen Brussel en zijn omgeving...

Nieuws

vzw De Rand krijgt 675.000 euro provinciale subsidies

De provincie Vlaams-Brabant geeft dit jaar een subsidie van 675.400 euro aan vzw de Rand. Dat geld moet De Rand helpen om haar takenpakket naar behoren te kunnen uitvoeren.

Nieuws

vzw De Rand trapt nieuw jaar op gang

In gemeenschapscentrum De Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode heeft vzw De Rand het nieuwe jaar op gang getrapt tijdens de nieuwjaarsreceptie. Voor vzw De Rand was het -zeker na de verkiezingen van oktober vorig jaar- een ideale gelegenheid om kennis te maken met heel wat nieuwe gezichten.