Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Rand

Nieuws

“Brussel en de Rand moeten elkaar helpen in het behoud van de Nederlandse taal”

Nieuws

Brussel wil voorlopig internationaal busstation aan Erasmus

Nieuws

'Samen inburgeren' op de redactie van RINGtv

Nieuws

Meer bos en groen in Vlaamse Rand

Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, maakt een bedrag van 250.000 euro vrij voor de realisatie van 4 natuurprojecten in de gemeenten Lennik, Sint-Genesius-Rode, Ternat en Zaventem. 

Nieuws

'Geland in de Rand' volgt Syriër Zahid

'Geland in de Rand' is de naam van een nieuwe reeks op RINGtv waarin mensen worden gevolgd die vanuit het buitenland in De Rand zijn komen wonen en die volop bezig zijn met zich te integreren en Nederlands te leren. In de tweede aflevering van 'Geland in de Rand' volgt RINGtv Zahid, een...

Nieuws

Vlabinvest maakt balans van 2018 op

Vlabinvest - het Agentschap voor woon- en zorginfrastructuurbeleid voor Vlaams-Brabant – heeft de balans opgemaakt voor 2018. Het Agentschap bouwde dit jaar 90 woningen en investeerde in 43 Vlaams-Brabantse zorgorganisaties.

 
Nieuws

Terug op RINGtv: ‘Geland in de Rand’

Vanavond start RINGtv met de tweede reeks van ‘Geland in de Rand’. Daarin volgen we mensen die vanuit het buitenland in De Rand zijn komen wonen en volop bezig zijn met zich te integreren en Nederlands te leren.  We zijn vandaag te gast in Asse, in de les van Els Van Limberghen. Zij werkt voor...

Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Nieuws

Focusgemeente Gordelfestival 2019 bekend

Na de succeseditie van het Gordelfestival vorige maand, zijn de organisatoren er al uit voor 2019: Dilbeek mag als focusgemeente al zijn troeven etaleren.