Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Halle-Gooik zet puntjes op de i

Nieuws

Muscaloco: de straatfanfare waar iedereen welkom is

Nieuws

RINGtv-KOK: Kippenbouten en filodeeg met appeltjes en rozijnen

Stem op jouw favoriete duo uit de RINGtv-KOK 2019!

Nieuws

Nieuwe telescoop voor MIRA

Groot moment gisteren voor MIRA in Grimbergen. De nieuwe state-of-the-art telescoop van de volkssterrenwacht werd er ingewijd.

Nieuws

Weerstation Pajottenland legt grote meteoor vast op beeld

Wie gisteravond rond 21 uur toevallig in de lucht aan het turen was, heeft hem misschien gezien. De grote, felle meteoor vloog boven de regio. De webcam van Weerstation Pajottenland legde het bijzondere fenomeen vast.

Nieuws

"Negatief advies Grimbergen asfaltcentrale gebaseerd op foute informatie"

Het schepencollege van Grimbergen bracht eind januari een negatief advies over de aanvraag door Viabuild tot de uitbreiding van de bestaande vergunning voor haar asfaltcentrale aan de Westvaartdijk. In een reactie laat het bedrijf weten dat het advies gebaseerd is "op niet accurate en mogelijk...

Nieuws
update

Twee tienermeisjes sterven bij ongeval met brommobiel in Rode, 2 andere zwaargewond

Bij een erg zwaar ongeval in Sint-Genesius-Rode zijn vannacht twee meisjes van 15 en 18 omgekomen. Twee andere meisjes die in de koffer zaten, zijn zwaargewond.

Nieuws
update

Ex-schepen Vanderstraeten stierf aan hersenbloeding

Jo Vanderstraeten (59), voormalig advocaat, schepen en provincieraadslid uit Merchtem,is overleden. Hij werd gisterenmorgen levenloos aangetroffen in een cel in de gevangenis van Sint-Gillis. De man kreeg een hersenbloeding.

Sport

KSKL Ternat en KFC Wambeek gaan fuseren

KSKL Ternat en KFC Wambeek gaan volgend seizoen fuseren. De nieuwe ploeg zal KFC Wambeek-Ternat heten. Op FC dames Ternat na worden alle ploegen ondergebracht in 1 club.

Lees de Randkrant

Populairste onderwerpen

Regionieuws uit Vlaanderen en Brussel

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuws

NIEUWS 15/02/2019

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 15 februari.

NIEUWS 14/02/2019

Bekijk hier het nieuws van donderdag 14 februari.

NIEUWS 13/02/2019

Bekijk hier het nieuws van woensdag 13 februari.

NIEUWS 12/02/2019

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 12 februari.

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK 2019

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK 2019

Nieuws

RINGtv-KOK NMBS vs schrijnwerkers

In de tweede aflevering nemen NMBS-medewerkers Sabine Polfliet en Jurgen Geets het op tegen schrijnwerkers Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen. Ook benieuwd wie het meest smaakvolle gerecht uit de mouwen schudt?

RINGtv-KOK Presentatoren vs. juristen

Dit weekend start het nieuwe seizoen van RINGtv-kok 2019! In de eerste aflevering nemen Radio 2-presentatoren Lennart Segers en Jeroen Guns het op tegen juristen Tim Herzeel en Tom Bauwens. Welk duo wint als eerste een ticket voor de volgende ronde?

RINGtv-KOK-vooruitblik: Plantentuin Meise & Gemeente Steenokkerzeel

Manon van Hoye en Pieter Franck vormen een koppel en werken samen in de Plantentuin Meise. En Jessie en Stacy Van Den Eynden zijn twee zussen die beiden op de loonlijst staan van de gemeente Steenokkerzeel! Vanaf 9 februari gooien ze zich in de strijd van de RINGtv-kok 2019!

RINGtv-kok-vooruitblik: schrijnwerkers & advocaten

Het aftellen naar 9 februari is begonnen! Dan start de RINGtv-Kok 2019. Dit weekend maken we kennis met de Halse schrijnwerkers Marc Vereertbrugghen en Jack Pissens en notaris Tim Herzeel en advocaat Tom Bauwens uit Aalst. Deze collega’s verlaten hun comfortzone voor een spannende kookwedstrijd!

Nieuws

Sport

KSKL Ternat en KFC Wambeek gaan fuseren

KSKL Ternat en KFC Wambeek gaan volgend seizoen fuseren. De nieuwe ploeg zal KFC Wambeek-Ternat heten. Op FC dames Ternat na worden alle ploegen ondergebracht in 1 club.

Sport

Ternat krijgt een nieuwe sporthal

Als alles volgens plan verloopt, krijgt Ternat nog dit jaar een nieuwe sporthal.  De huidige thuisbasis van volleybalclub Kruikenburg Ternat is verouderd en dringend aan vervanging toe.

Sport

Joris Swillen wordt coach bij Asse-Ternat

Basketbalclub Asse-Ternat, dat voor het tweede seizoen aantreedt in eerste landelijke, krijgt volgend seizoen een nieuwe coach. Dat wordt Joris Swillen. Die trainde ooit nog Bavi Vilvoorde.

Nieuws

Appartement Hoeilaart onbewoonbaar na ongeval

Aan de Overijsesteenweg is de gelijkvloerse verdieping van het appartement waar gisteren een vrachtwagen met beton binnenreed, onbewoonbaar. Dat wees onderzoek uit. 

Sport

Ali Hamdi mikt op goud op BK atletiek indoor

De 29-jarige Grimbergenaar Ali Hamdi trekt met steile ambities naar het BK indoor atletiek van nu zondag in Gent. Op de 1500 meter gaat Hamdi voor niets minder dan goud. 

Nieuws

Peter Van Rompuy trekt CD&V-lijst Vlaams Parlement

Justitieminister Koen Geens en Peter Van Rompuy, de fractieleider in het Vlaams parlement, trekken in mei in Vlaams-Brabant de CD&V-lijst voor respectievelijk de Kamer en het Vlaams parlement. Dat hebben beiden vrijdag bekendgemaakt in Beersel.

Nieuws

Oud-speurders Bende van Nijvel op vrije voeten

In het onderzoek naar de Bende van Nijvel zijn de in januari opgepakte oud-speurders vrijgelaten. Dat meldt de VRT. 

Nieuws

Relikwie paus Johannes Paulus II komt naar Halle

Nu zaterdag komt een stuk stof met daarop bloed van voormalig paus Johannes Paulus II naar Halle. De relikwie zal gedurende 9 dagen worden bewaard in het klooster van de zusters Sacramentinen.

Nieuws
UPDATE

Busverkeer in Vlaams-Brabant ook vandaag nog sterk verstoord

Het busverkeer van De Lijn in Vlaams-Brabant wordt ook vandaag nog verstoord door een vakbondsactie. Vanmorgen ging amper een kwart van de eigen buschauffeurs aan de slag. De chauffeurs van de onderaannemers rijden wel. Intussen is een akkoord bereikt en gaan de chauffeusr morgen weer aan het werk.

Nieuws

Sint-Veroonmars mogelijk cultureel erfgoed

De Sint-Veroonmars van Lembeek (Halle) is goed op weg om Vlaams Immaterieel Cultureel erfgoed te worden. Vorig jaar startten de Lembeekse parochie en enkele verenigingen een petitie. Intussen wordt volop een dossier voorbereid en volgt op 27 februari een infomoment.

volg ringtv via sociale media

Jouw foto in ons weerpraatje?

Uitzendingen RINGtv-Sport

Uitzendingen RINGtv-Sport

Nieuws

SPORT 10/02/2019

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 10 februari.

SPORT 03/02/2019

Bekijk hier de sport van zondag 3 februari.

SPORT 27/01/2019

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 27 januari.

SPORT 20/01/2019

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 20 januari.