Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Groen licht voor nieuwe bushaltes buiten het Noordstation

Nieuws

Blik van Bruegel al goed voor 19.000 wandelaars

Nieuws

3 Dilbeekse dorpskernen worden zone 30

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuws

NIEUWS 15/07/2019

Bekijk hier het nieuws van maandag 15 juli.

NIEUWS 12/07/2019

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 12 juli.

NIEUWS 11/07/2019

Bekijk hier het nieuws van 11 Juli.

NIEUWS 10/07/2019

Bekijk hier het nieuws van 10 Juli.

Cocktail, een hele zomer lang

Nieuws

VOC Malderen: "Aantal binnengebrachte dieren opvallend gestegen"

Het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren in Malderen merkt een opvallende stijging in het aantal dieren dat het opvangt. "Normaal vangen we jaarlijks 5.500 dieren op. In het eerste half jaar zijn er dat nu al meer dan 4.300", meldt het opvangcentrum. Vooral het aantal noodlijdende egels is...

Nieuws

Een duik met een boodschap

In Overijse waagden ongeveer 80 zwemmers zich aan een duik in het water van het meer van Genval. Achter hun verfrissende duik zat een boodschap.

Nieuws
Cocktail

Herfelingen beleeft 21ste Waanzinnig Weekend

De zon nam een snipperdag in Herfelingen maar de vele feestvierders hadden ingrediënten genoeg om er een Waanzinning Weekend van te maken. Het misschien wel grootste dorpsfeest van het Pajottenland valt ook na 21 edities nog altijd in de smaak.

Nieuws
Cocktail

10.000 bezoekers voor Dilbeeks Vijverfestival

Dit weekend zakten zo’n tienduizend muziekliefhebbers af naar Dilbeek voor het Vijverfestival. Headliners dit jaar waren De Mens en Ertebrekers.

Nieuws

Buurt naar Raad van State tegen uitbreiding Montil

Buurtbewoners van het congrescentrum De Montil in Essene trekken naar de Raad van State tegen de uitbreidingsplannen van het bedrijf. Ze vrezen voor verkeers- en geluidsoverlast. 

Nieuws

Thuis zoekt nieuwe filmlocatie

De populaire één-soap Thuis is op zoek naar een nieuwe filmlocatie in de buurt van Ternat. Het gaat om de woonst van dokter Ann.

Stuur ons jouw leukste vakantiefoto!

Ontdek gratis het kanaal met de waterbus

Populairste onderwerpen

Lees de Randkrant

Jouw Cocktail gemist?

Alles bekijken
 • COCKTAIL 15/07/2019

 • COCKTAIL 12/07/2019

 • COCKTAIL 11/07/2019

 • COCKTAIL 10/07/2019

 • COCKTAIL 09/07/2019

Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand

Alles bekijken
 • Zomers Bruegelen: De Marollen

  Deze zomer gaat VIVA! Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand. Onze uitvalsbasis is B&B Amelhof in Meise. Nadien trekken we naar de Marollen in Brussel.
 • Zomers Bruegelen: Museumtuin Gaasbeek

  Deze zomer gaat VIVA! Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand. Onze uitvalsbasis is B&B De Woestijn in Roosdaal. Nadien trekken we naar de Museumtuin in Gaasbeek voor een Bruegelwandeling.

Nieuws

Nieuws

Thuis zoekt nieuwe filmlocatie

De populaire één-soap Thuis is op zoek naar een nieuwe filmlocatie in de buurt van Ternat. Het gaat om de woonst van dokter Ann.

Nieuws

Weyts: "Verheugd dat Halle meestapt in realistisch verhaal voor A8"

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts is verheugd dat de Stad Halle meestapt in het scenario van een gedeeltelijke ondertunneling van de A8. "Nu kunnen we verder. Mijn voorkeur gaat naar een tunnel die tot 1 kilometer lang kan zijn en die de kruispunten aan de Nijvelsesteenweg, Halleweg én de...

Sport

Geen medaille voor Sacoor op EK voor beloften

Jonathan Sacoor uit Beersel heeft met de estafetteploeg op de 4x400 meter geen medaille kunnen pakken op het EK Atletiek voor beloften in Gävle in Zweden. In de finale liep het helemaal mis toen Camille Snyders de stok liet vallen. 

Nieuws

Buurtbewoners zijn vrachtwagens voor de deur beu

De bewoners van de Cyriel Buyssestraat in Vilvoorde zijn de geparkeerde vrachtwagens voor hun deur meer dan beu. “Het leidt tot onveilige situaties, we hopen dat het echt stopt”, zeggen ze.

Nieuws

Woonproject Rubensveld ligt opnieuw op tafel

Een projectontwikkelaar heeft opnieuw een bouwaanvraag ingediend bij de gemeente Opwijk voor de ontwikkeling van het woonuitbreidingsgebied Rubensveld. De aanvraag omvat de bouw van 56 woningen en de aanleg van bijhorende wegen en groen.

Sport

Robin Hendrix loopt naar brons op Zomeruniversiade

Robin Hendrix uit Kapelle-op-den-Bos heeft brons veroverd op de Zomeruniversiade in Napoli. Hendrix werd derde op de 5.000 meter en schenkt zo België een derde medaille op het hoogfeest van sportende universiteitsstudenten. 

Nieuws

Bever mag beginnen aan bouw feestzaal

De gemeentediensten van Bever hebben groen licht gekregen om de feestzaal te bouwen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De zaal moet achter het gemeentehuis komen, maar de bouw ervan sleept al enkele jaren aan. Ook nu is het nog bang afwachten, want een buurtbewoner die eerder al beroep aantekende...

Nieuws

Brussels Airport: "Bagage zo snel mogelijk op bestemming krijgen"

Brussels Airport hoopt zo snel mogelijk de achtergebleven bagage op de juiste bestemming te krijgen. Er ontstond chaos vanmiddag door technische problemen met de bagageafhandeling. Dat op op een dag dat 42.000 mensen vertrekken vanop Zaventem.

Nieuws

Halle wil met tegemoetkoming dossier A8 deblokkeren

Halle wil met de Vlaamse overheid onderhandelen over een gedeeltelijke ondertunneling van de A8, namelijk ter hoogte van de Halleweg en de Nijvelsesteenweg. De Zennestad eist wel garanties dat de wijk Rodenem volledig ontsloten wordt. Op die manier wil Halle het dossier rond de A8 deblokkeren.

Nieuws

Vandalen viseren centrum Dworp

Vandalen hebben het gemunt op het centrum van Dworp. Verschillende gevels, een verkeersbord en glasbollen werden bespoten met graffiti. Vorige week drongen onbekenden ook een vlakbijgelegen school binnen en spoten er brandblussers leeg. 

Regionieuws uit Vlaanderen en Brussel

Volg RINGtv via sociale media

Jouw foto in ons weerpraatje?