Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Geen vergunning voor Don Bosco in Dilbeek

Sport

De Buyst en Van der Sande vijfde na één dag Zesdaagse Gent

Nieuws

Asse promoot lokale economie via film

Nieuws

Groen krijgt (anderhalve) schepenzetel in Kapelle-op-den-Bos

In Kapelle-op-den-Bos hebben N-VA en Groen de nieuwe bestuursploeg voorgesteld. Burgemeester wordt Renaat Huysmans (N-VA). Groen, dat bij de verkiezingen goed was voor 3 zetels, krijgt anderhalf schepenmandaat. Ook het voorzitterschap van de gemeenteraad is een gedeeld mandaat. 

Nieuws

Politie op zoek naar Hallenaar Lode Villé

In Halle zijn familie en de politie op zoek naar Lode Villé. Het gaat om een oudere man die dinsdagnamiddag het laatst gezien werd in de Zinkstraat. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Nieuws

Angèle slokop op Red Bull Elektropedia Awards

Zangeres Angèle uit Linkebeek is de grote slokop op de Red Bull Elektropedia Awards. De zangers kreeg gisteren 3 awards. Ook haar grote broer Roméo Elvis viel in de prijzen.

Nieuws

Sportsite wordt ook in openlucht rookvrij

De sportsite Marcel Van Langenhove wordt binnenkort ook in openlucht grotendeels rookvrij. Rokers zullen er nog maar op één plaats mogen roken. Er komt een rookverbod rond beide voetbalpleinen, maar ook op de wegjes errond. Dat besliste het gemeentebestuur. 

Nieuws

Dilbeek wil investeren in cameraschild

Dilbeek wil fors inzetten op de strijd tegen criminaliteit. Om dat te doen, zal de gemeente investeren in de aanschaf van (extra) camera's. 

Nieuws

Auto rijdt in vijver gemeentepark Dilbeek

In het gemeentepark in Dilbeek reed gisteren een auto met aanhangwagen in de vijver.

Lees de Randkrant

Populairste onderwerpen

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuws

NIEUWS 13/11/2018

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 13 november.

NIEUWS 12/11/2018

Bekijk hier het nieuws van maandag 12 november.

NIEUWS 09/11/2018

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 9 november.

Nieuws

Nieuws

Auto rijdt in vijver gemeentepark Dilbeek

In het gemeentepark in Dilbeek reed gisteren een auto met aanhangwagen in de vijver.

Nieuws

Leonardtunnels aan Brusselse Ring afgesloten

Tijdens de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 november worden er herstellingen uitgevoerd aan het wegdek van de 2 Leonardtunnels van de Brusselse Ring. De Leonardtunnel op niveau -1 is dan beurtelings afgesloten in beide richtingen. De Leonardtunnel op niveau -2 is enkel gesloten in de...

Nieuws

Lekkende mazouttanks bedreigen bodem, grondwater en woning

Buurtbewoners van Humelgem, een gehucht van Steenokkerzeel, maken zich zorgen om twee lekkende mazouttanks. Die dreigen niet alleen de bodem en het grondwater stevig te vervuilen, ook één woning dreigt gedeeltelijk afgebroken te moeten worden.

Nieuws

Zorgen om Blokker

De Nederlandse familie Blokker zet de gelijknamige winkelketen in het uitstalraam. In onze regio is de toekomst van negen winkels onzeker. Bij een vorige herstructurering eind 2016 sloten al eens vier winkels in Halle-Vilvoorde de deuren.

Nieuws

Nieuw laboratorium Douane en Accijnzen ingehuldigd

In Vilvoorde is het nieuwe laboratorium Douane en Acijnzen van de FOD Financiën ingehuldigd in aanwezigheid van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en minister van Financiën Johan Van Overtveldt. Jaarlijks zullen er tot 20.000 stalen geanalyseerd worden. 

Nieuws

Herne plant meer dan 1000 bomen in vier jaar

De gemeente Herne heeft haar doel behaald om deze legislatuur 1000 extra bomen aan te planten in de gemeente. De meeste bomen werden aangeplant door particulieren. De gemeente zelf plantte 40 extra bomen langs de Van Cauwenberghelaan en de Hernekouter.

 
Nieuws

Brandweerlui uit de regio leiden Nepalese collega’s op

Gisteravond zijn vanuit Brussels Airport de ‘Firefighters 4 Nepal’ richting Kathmandu vertrokken. De 16 Belgische brandweerlui van Firefighers 4 Nepal, dat z’n ontstaan in onze regio vindt, gaan vlakbij de Nepalese hoofdstad opleidingen organiseren voor hun collega’s.

Nieuws

Trajectcontrole E40 werkt nog altijd niet

De trajectcontrole op de E40 tussen Sterrebeek en Bertem werkt nog altijd niet. Normaal moest die al sinds juni van dit jaar actief zijn, maar vijf maanden later is nog altijd niet alles in orde.

Nieuws

Tweede nieuwbouwproject aan bekend kruispunt in Asse

Aan het bekende kruispunt van de Steenweg met de Nieuwstraat in Asse, komt een tweede nieuwbouwproject. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Drie gebouwen ruimen plaats voor dertig appartementen en handelsruimten. Een parking aan het kruispunt wordt omgevormd tot een parkje.

Nieuws

Zes gemeenten hebben nog geen nieuw bestuur

Een maand na de verkiezingen hebben zes gemeenten nog geen nieuw bestuur in Halle-Vilvoorde. Het gaat om de stad Vilvoorde, faciliteitengemeenten Linkebeek en Wemmel en gemeenten Beersel, Overijse en Zaventem.

Jouw foto in ons weerpraatje?

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • SPORT 11/11/2018

  Bekijk hier de sport van zondag 11 november.
 • SPORT 04/11/2018

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 4 november .
 • SPORT 28/10/2018

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 28 oktober.
 • SPORT 07/10/2018

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 7 oktober.
 • SPORT 30/09/2018

  Bekijk hier de sport van 30 september.

In Bange Tijden

In Bange Tijden

Nieuws

IN BANGE TIJDEN: Eindelijke vrede?

Op 11 november 2014 zonden we de eerste aflevering uit van onze reeks In Bange Tijden naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het begin van de Eerste Wereldoorlog. 32 afleveringen lang nam journalist Tom Serkeyn ons op sleeptouw door onze regio die zuchtte onder het juk van de Duitse...

IN BANGE TIJDEN SPECIAL: Soldaat voor België, voorvechter voor Congo

Begin vorige eeuw is de Vilvoordse Tuinbouwschool een belangrijk instituut met een stevige internationale reputatie. In 1904 verwelkomt de school de Congolees Paul Panda Farnana, hij is de eerste zwarte die in ons land hoger onderwijs volgt. Als in 1914 de oorlog uitbreekt treedt hij toe tot het...

IN BANGE TIJDEN: De vijand, uw vriend?

Tiijdens de Eerste Wereldoorlog stond de overgrote meerderheid van de Vlaamsgezinden afkerig tegenover de Duitse bezetter. Toch gaf een kleine groep flaminganten gehoor aan de lokroep van de Duitse ‘Flamenpolitik’. Die zogenaamde ‘activisten’ hoopten een aantal Vlaamse eisen te verwezenlijken...

IN BANGE TIJDEN SPECIAL: De Groote Oorlog Voorbij

Na de Eerste Wereldoorlog ondergaat België - net zoals de wereld - ingrijpende veranderingen. De samenleving worstelt met ontwrichting. En tegelijkertijd herleeft ze. Met de tentoonstelling ‘De Groote Oorlog voorbij: 1918-1928’ gaat het War Heritage Institute hier dieper op in. De...