Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Gemiddeld meer dan 100 besmettingen per dag in Halle-Vilvoorde

De voorbije week telde Halle-Vilvoorde 721 nieuwe coronabesmettingen. Dat zijn er gemiddeld meer dan 100 per dag. Dat blijkt uit cijfers die de Overijsese dokter Dirk Devroey bijhoudt via coronafacts.be. Vooral in de gemeenten rond Brussel blijft het aantal besmettingen hoog.

Nieuws
Update

Politie doet oproep naar getuigen van ramkraak Nieuwenrode

De politiezone KLM is op zoek naar getuigen van de ramkraak in Nieuwenrode. "In nasleep van de ramkraak zijn we op zoek naar relevante informatie die ons meer duiding over de feiten kunnen geven", klinkt het bij de politie.

Nieuws

Meer dan de helft van fietspaden langs gewestwegen in slechte staat

54% van de fietspaden langs gewestwegen in Vlaams-Brabant is in slechte staat en niet verkeersveilig. Dat blijkt uit een rapport van Agentschap Wegen en Verkeer.

Nieuws

Londerzeel vernieuwt vaste camera’s

Londerzeel gaat elf vaste camera’s vernieuwen. De gemeente voorziet daarvoor 74.000 euro. “Een veilig Londerzeel is voor ons een prioriteit”, klinkt het bij het gemeentebestuur.

Nieuws
Update

Overvallers rijden bankkantoor binnen met bulldozer

In Kapelle-Op-Den-Bos is afgelopen nacht een spectaculaire ramkraak gepleegd op een bankkantoor. De overvallers reden het gebouw binnen met een bulldozer. De daders zijn momenteel nog op de vlucht.

Nieuws

Aantal meldingen over geweld en kindermishandeling stijgt

Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW) Halle-Vilvoorde ziet het aantal meldingen over geweld en kindermishandeling stijgen tijdens de eerste helft van dit jaar. Ook het aantal hulpvragen over psychisch welzijn neemt toe.