Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Kleine Bever telt meeste bloedgevers

Geen enkele gemeente geeft meer bloed in Vlaanderen dan Bever. Maar liefst 11 procent van de bevolking doneert er bloed of plasma.

Sport

Robin Hendrix verstevigt leiderspositie Crosscup

Robin Hendrix uit Kapelle-op-den-Bos verstevigt zijn leiderspositie in de Crosscup. In Hannuit won hij vandaag de korte cross. 

Nieuws

Iedereen klaar voor feesteditie kookwedstrijd!

Bij Electrolux in Evere is vandaag het startschot gegeven voor een nieuwe editie van de RINGtv kok-kookwedstrijd. Het wordt een feesteditie, want het is dit jaar de tiende keer dat RINGtv de kookwedstrijd, samen met een paar trouwe sponsors, organiseert. 

Nieuws

Kapelle-op-den-Bos wil monument voor slachtoffers asbest

In Kapelle-op-den-Bos komt een monument om de slachtoffers van asbest te eren. De gemeente voorziet in haar meerjarenplanning een budget van 30.000 euro. Er wordt een kunstwedstrijd uitgeschreven en over 2 jaar moet het monument een feit zijn. Het staat nog niet vast waar in Kapelle-op-den-Bos...

Verkiezingsnieuws uit Kapelle-Op-Den-Bos

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.