Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

The Darts Experience wil darts boost geven

Pascal Moonens is een man met een missie. De Galmaardenaar wil met z’n nieuwe organisatie The Darts Experience een dartssport in onze regio een nieuw elan geven.

Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Sport

Van Uytvanck en Minnen overleven eerste ronde Australian Open niet

Alison Van Uytvanck en Greet Minnen zijn uitgeschakeld in de eerste ronde van het dubbelspel op de Australian Open. De Grimbergse tennisster en haar partner verloren van een Japans duo.

Nieuws

Tiener aangereden, bestuurder pleegt vluchtmisdrijf

Op de Beigemsesteenweg in Grimbergen is gisterenmiddag een fietsende tiener aangereden door een wagen. De automobilist is daarna doorgereden. Dat schrijft de moeder van het meisje op sociale media.

Nieuws

Festival puBLIK van start in Grimbergen

In Grimbergen start vandaag puBLIK, dat is een meerdaags festival dat wordt georganiseerd door het cultuurcentrum van Strombeek. Speciaal voor het festival staat in het Prinsenbos in Grimbergen STELLING opgesteld.

Verkiezingsnieuws uit Grimbergen

Nieuws

Statutaire commissie Open Vld: "Samenwerking met Vlaams Belanger in Grimbergen kan niet"

De statutaire commissie van Open Vld verzet zich tegen de samenwerking met Lijst Vernieuwing in Grimbergen. Lijsttrekker Chris Selleslagh van Open Vld zou vanaf 2019 een coalitie leiden tussen Open Vld, Vernieuwing en N-VA.