Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Man overlijdt na poging Ring rond Brussel te voet over te steken

Op de Ring rond Brussel kwam vannacht een man om het leven bij een bizar ongeval ter hoogte van Grimbergen. Een 43-jarige man uit Grimbergen probeerde de snelweg te voet over te steken en werd aangereden door een wagen. De inzittenden van dat voertuig sloegen daarna op de vlucht.

Nieuws
update

Tweehonderd migranten vertrokken uit Noordstation

In het Noordstation in Brussel zijn de tweehonderd migranten die daar al een paar maanden verbleven, weggetrokken. Na een actie van heel wat hulporganisaties en gecoördineerd door federaal minister van Migratie Maggie De Block (Open VLD) zijn ze overgebracht naar verschillende Brusselse...

Sport

Voetbalclub Strombeek gaat solo door onder nieuwe naam

Er komt dan toch geen fusie of intense samenwerking tussen voetbalclubs KFC Strombeek en KSC Grimbergen. Volgens het bestuur van KSC Grimbergen zette Strombeek de samenwerking eenzijdig stop. De club zou een doorstart maken onder de naam FC Strombeek 1932.

Nieuws

Proces Grimbergse ex-schepen uitgesteld

Het proces voor de correctionele rechtbank tegen voormalig schepen Kevin Vleminckx uit Grimbergen is uitgesteld. Vleminckx wordt beticht van zedenfeiten met minderjarigen.

Nieuws

Vilvoorde wil maximumsnelheid van 90 km/uur op Ring

De stad Vilvoorde pleit voor een maximumsnelheid van 90 kilometer per uur over de volledige Ring rond Brussel. De Zennestad vindt ook dat de snelheidscontroles drastisch moeten opgevoerd worden.

Nieuws

Uber Eats komt naar Vlaamse Rand

Koeriers van maaltijdbezorger Uber Eats bedienen binnenkort ook enkele gemeenten in de Vlaamse Rand. Het gaat om Wemmel, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Terhulpen, Halle en Grimbergen.

Verkiezingsnieuws uit Grimbergen

Nieuws

Statutaire commissie Open Vld: "Samenwerking met Vlaams Belanger in Grimbergen kan niet"

De statutaire commissie van Open Vld verzet zich tegen de samenwerking met Lijst Vernieuwing in Grimbergen. Lijsttrekker Chris Selleslagh van Open Vld zou vanaf 2019 een coalitie leiden tussen Open Vld, Vernieuwing en N-VA.