Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Margot Cloet draait halve dag mee in AZ Jan Portaels

Margot Cloet, de topvrouw van Zorgnet-Icuro, draait vandaag een halve dag mee in het AZ Jan Portaels in Vilvoorde. Ze neemt er de job over van verpleegkundigen op de afdeling geriatrie.

Nieuws

Na een week meer dan 30.000 herfstprikken gezet in Halle-Vilvoorde

Na een week in de herfstvaccinatiecampagne tegen COVID-19 zijn in Halle-Vilvoorde al meer dan 30.000 herfstprikken gezet. Dat blijkt uit registraties in Vaccinet. Meer dan de helft van de volwassen Vlamingen kreeg al een uitnodiging in de bus.

Nieuws

Unizo: “Vertrouwen bij zelfstandigen duikt naar beneden”

Zelfstandigen en kleine ondernemers maken zich grote zorgen over hun energiefactuur. Ze hebben daardoor alsmaar minder vertrouwen in de toekomst. Dat blijkt uit de KMO-barometer van zelfstandigenorganisatie Unizo.

Nieuws

Hackers van Haviland wapenen gemeenten tegen cyberaanvallen

Ethische hackers van Haviland gaan de gemeenten in Halle-Vilvoorde beter wapenen tegen cyberaanvallen. Het is hun taak om aanvallen uit te voeren op de digitale systemen van gemeenten en zo kwetsbaarheden in kaart te brengen. “Op die manier weten we waar we de beveiliging moeten versterken”,...

Nieuws

Tweede editie van Maand van de Lambiek in de steigers

In oktober organiseert Toerisme Vlaams Brabant de tweede editie van de Maand van de Lambiek. Om de unieke lambiekcultuur in het Pajottenland en de Zennevallei in de kijker te plaatsen, werkte Toerisme Vlaams-Brabant een gevarieerd toeristisch aanbod uit. De brouwerijen, stekerijen en volkscafés...

Nieuws

Intiem afscheid voor voetbalicoon Mister Michel

In de Sint-Servaasbasililiek in Grimbergen vond deze voormiddag de uitvaartplechtigheid van voetballegende Michel Verschueren plaats. Het afscheid van de voormalige RSCA-manager verliep in intieme kring.