Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Minister Peeters overweegt camera’s om sluikstorten aan Cargovil aan te pakken

Minister van Mobiliteit Lydia Peeters werkt aan een proefproject met cameratoezicht om sluikstorten langs de Woluwelaan in Grimbergen, Vilvoorde en Zemst tegen te gaan. Dat blijkt uit een vraag van Vlaams Belang-parlementslid Jan Laeremans. De Woluwelaan gaat dwars door de bedrijfszone Cargovil...

Nieuws

Vragen bij veiligheid jaagpad: 'Eerst weten wat er gebeurd is, dan pas spreken over eventuele maatregelen'

Er is nog maar weinig hoop om de 25-jarige dame die zaterdagnacht in de Zenne belandde in Zemst, levend terug te vinden. Buurtbewoners en familie van de vrouw zeggen intussen dat het jaagpad langs de Zenne allesbehalve veilig is.

Nieuws

Jonge vrouw vermist na tragische val in Zenne

In Zemst is in de nacht van zaterdag op zondag een 25-jarige vrouw uit Eppegem vermist nadat ze in de Zenne belandde met haar fiets. Ondanks een urenlange zoekactie van de hulpdiensten kon het lichaam nog niet teruggevonden worden.

 
Nieuws

Landschapsdichter Anne Vandergoten: "Fijn om te schrijven over Pajottenland & Zennevallei"

Het is vandaag Gedichtendag en de start van de elfde Poëzieweek. Naar aanleiding daarvan trokken we met landschapsdichter Anne Vandergoten door het Pajottenland. Sinds twee jaar is zij ‘Landschapsdichter van het Regionaal Landschap Pajottenland en Zennevallei’, een titel die ze ter harte neemt.

 

Nieuws

Energiehuis 3Wplus waarschuwt voor frauduleuze mails over uitbetaling energiepremies

Het Energiehuis 3Wplus vraagt inwoners van Halle-Vilvoorde om uit te kijken voor frauduleuze berichten over de uitbetaling van energiepremies. “We kregen al van een tiental mensen hierover een melding”, klinkt het.

Sport

Tempo Overijse neemt vlot de maat van Eppegem

In de derde nationale A kreeg de laatste in de stand KFC Eppegem het bezoek van Tempo Overijse, dat tweede staat.