Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Vangrails onder brug over Pontbeeklaan: 'Gedaan met sluikstorten en foutparkeren'

Het Agentschap Wegen en Verkeer plaats vangrails onder de brug van de Ring rond Brussel over de Pontbeeklaan in Asse. De werken starten vandaag en duren tot en met donderdag en gaat gepaard met de nodige verkeershinder.

Nieuws

Landschapsdichter Anne Vandergoten: "Fijn om te schrijven over Pajottenland & Zennevallei"

Het is vandaag Gedichtendag en de start van de elfde Poëzieweek. Naar aanleiding daarvan trokken we met landschapsdichter Anne Vandergoten door het Pajottenland. Sinds twee jaar is zij ‘Landschapsdichter van het Regionaal Landschap Pajottenland en Zennevallei’, een titel die ze ter harte neemt.

 

Nieuws
Update

Woning in Asse onderspoeld na waterlek, instortingsgevaar geweken

In Asse was er vandaag heel wat verkeershinder omdat in het centrum van de gemeente een woning dreigde in te storten. De woning was onderspoeld als gevolg van een waterlek. In de loop van de namiddag werd het probleem opgelost en was het instortingsgevaar geweken.

Nieuws

Energiehuis 3Wplus waarschuwt voor frauduleuze mails over uitbetaling energiepremies

Het Energiehuis 3Wplus vraagt inwoners van Halle-Vilvoorde om uit te kijken voor frauduleuze berichten over de uitbetaling van energiepremies. “We kregen al van een tiental mensen hierover een melding”, klinkt het.

Nieuws

Circulatieplan moet Essene leefbaarder maken

De gemeente Affligem voert tegen het najaar een circulatieplan in in deelgemeente Essene. De voorbije maanden bracht een studiebureau de knelpunten in de gemeente in kaart. Op basis van hun aanbevelingen wil Affligem tegen volgend schooljaar een eerste fase van het circulatieplan invoeren.

Nieuws

Genomineerden Toerisme Awards zijn bekend

Toerisme Vlaams-Brabant heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt van de Toerisme Awards. Die zijn intussen aan hun derde editie toe.