Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Rechtszaak rond dodelijk ongeval Kayleigh uit Asse is uitgesteld

Deze week moest voor de politierechtbank in Aalst de rechtszaak starten over het dodelijk ongeval in het Oost-Vlaamse Nieuwerkerken, nu drie jaar geleden. Daarbij kwam de 14-jarige Kayleigh uit Asse om het leven. Maar de zaak wordt uitgesteld. De advocaat van de verdachte beweert namelijk dat er...

Nieuws

Parket Halle-Vilvoorde pakt dierenmishandelaars aan

De Brusselse correctionele rechtbank heeft zich donderdag over twaalf dossiers van dierenmishandeling gebogen. De themazitting werd georganiseerd door het parket van Halle-Vilvoorde, naar aanleiding van Werelddierendag op dinsdag 4 oktober. Verschillende eigenaars van paarden en honden die...

Nieuws

Extra controles op weggooien van afval uit de auto

Van 3 oktober tot en met 9 oktober is het de zesde Week van de Handhaving. Er komen extra controles op het wegwerpen van afval vanuit de wagen. De boete daarvoor bedraagt minstens 80 euro.

Nieuws

De Lijn zoekt meer dan 200 chauffeurs

Vervoersmaatschappij De Lijn is op zoek naar personeel. Ze organiseert op 11 oktober een jobdag, onder meer in de stelplaats in Grimbergen. Er is vooral een tekort aan buschauffeurs.

Nieuws

Grootste wijnbottelarij van de Benelux in Asse

Langs de Brusselsesteenweg in Asse heeft warenhuisketen Delhaize een nieuwe wijnbottelarij geopend. Met 9.500 vierkante meter gaat het om de grootste in z’n soort in de Benelux.

Sport

TC Asse opent nieuwe 'all weather courts'

Tennisclub Asse heeft na 12 jaar nieuwe velden en daar zijn de 325 leden maar wat blij mee. Het gaat namelijk om 'all weather courts' waarop je ook kan spelen bij slecht weer. De nieuwe tennisvelden werden zaterdag feestelijk geopend.