Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Kunstwerk Smates eert overleden brandweerman

Onder de brug over de Pontbeeklaan in Zellik (Asse) is graffitikunstenaar Bart Smeets, alias 'Smates', bezig aan een monumentale muurschildering. Het kunstwerk is een blijvend eerbetoon aan brandweerman François De Ridder die hier 12 jaar geleden omkwam bij een verkeersongeval.

Nieuws

De Buyst sterkste in Zesdaagse van Bremen

Jasper De Buyst en Iljo Keisse hebben de Zesdaagse van Bremen op hun naam geschreven. De Assenaar en zijn Gentse ploegmaat heroverde op slotdag de leidersplaats en gaven die niet meer af.

Nieuws

Nieuw provinciaal domein voor Halle-Vilvoorde?

De provincie Vlaams-Brabant onderzoekt of het een nieuw provinciaal domein kan creëren in Halle-Vilvoorde. Dat staat te lezen in de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. Vooral de Brabantse Kouters komen daarbij in beeld.

Nieuws

Lekkende waterleiding baart Dilbeek zorgen

Het gemeentebestuur van Dilbeek maakt zich ernstige zorgen over de waterleiding die van Ukkel naar Asse over Dilbeek loopt. In de buis zijn op korte tijd al vijf lekken ontdekt. Mogelijk hebben de lekken iets te maken met omschakelingen die watermaatschappij Farys gedaan heeft na het grote...

Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Verkiezingsnieuws uit Asse

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.