Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

De Buyst en Van der Sande vijfde na één dag Zesdaagse Gent

Assenaar Jasper De Buyst en z'n ploegmaat Tosh Van der Sande zijn na dag één van de Zesdaagse van Vlaanderen-Gent vijfde in de stand. De Nederlanders Stroetinga en Havik staan aan de leiding, maar het waren vooral zesvoudig winnaar Iljo Keisse en olympisch kampioen Elia Viviani die indruk...

Nieuws

Asse promoot lokale economie via film

Het is stilaan een goede gewoonte dat Asse tijdens de eindejaarsdagen inspanningen doet om de lokale economie een boost te geven. Dit najaar gebeurt dat met het promotiefilpje 'Alles in Asse', waarbij het lokale winkelaanbod in de kijker wordt gezet.

Nieuws

Zorgen om Blokker

De Nederlandse familie Blokker zet de gelijknamige winkelketen in het uitstalraam. In onze regio is de toekomst van negen winkels onzeker. Bij een vorige herstructurering eind 2016 sloten al eens vier winkels in Halle-Vilvoorde de deuren.

Nieuws

Tweede nieuwbouwproject aan bekend kruispunt in Asse

Aan het bekende kruispunt van de Steenweg met de Nieuwstraat in Asse, komt een tweede nieuwbouwproject. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Drie gebouwen ruimen plaats voor dertig appartementen en handelsruimten. Een parking aan het kruispunt wordt omgevormd tot een parkje.

Nieuws

Dag 4 van de staking: de postkantoren

De kans dat u vandaag aan het postkantoor voor gesloten deuren staat, is groot. De staking bij Bpost gaat haar vierde dag in. Dit keer zijn het personeel van de loketten, de centrale diensten en de callcentra aan de beurt.

Sport

Asse-Ternat kan eindelijk nog eens winnen

Asse-Ternat is, na Bavi Vilvoorde, de tweede beste club van ons zendgebied. Na zeven speeldagen stond het team zesde met vier punten minder dan de leider, en dat samen met drie andere ploegen. Gisteren kwam de nummer 12  Zottegem over de vloer. Een haalbare kaart en dus was winnen het doel.

Verkiezingsnieuws uit Asse

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.