Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws
update

Overwegen gesloten in Merchtem na ongeval met trein

Vlakbij het station van Merchtem is vanmiddag een ongeval gebeurd met een trein. Daardoor was er urenlang in de buurt geen treinverkeer mogelijk en waren nabijgelegen overwegen gesloten voor het verkeer. 

Nieuws

Brandweer verdelgt nest Aziatische hoornaars voortaan gratis

Wie last heeft van een nest Aziatische hoornaars kan vanaf nu gratis de Brandweerzone Vlaams-Brabant West inschakelen voor de verdelging van de beestjes. Zo wil de brandweer de verdere verspreiding van de Aziatische hoornaars tegengaan.

Nieuws

Maatwerkbedrijven kiezen Colruyt als ‘Ambassadeur van het jaar’

Elk jaar kiezen de Belgische maatwerkbedrijven waar mensen met een beperking aan de slag kunnen, een ambassadeur. Dit jaar is dat Colruyt uit Halle.

 

Nieuws

Geen ‘afkoelweek’ of algemene mondmaskerplicht in basisonderwijs

Het secundair onderwijs krijgt een ‘afkoelweek’ voor de krokusvakantie, maar het basisonderwijs niet. Ook de algemene mondmaskerplicht voor leerlingen in het vijfde en zesde leerjaar komt er voorlopig niet.  Dat heeft Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) samen met het onderwijsveld...

Nieuws

Sloop van vervallen sporthal Molenbos start dinsdag

Komende dinsdag gaat sporthal Molenbos in Zellik bij Asse tegen de vlakte. De oude hal moet plaats maken voor een nieuwe kmo-zone.

Nieuws

RINGtv vannacht niet beschikbaar via Telenet

Telecommunicatiebedrijf Telenet voert vannacht onderhoudswerken uit. Daardoor zal RINGtv tussen middernacht en 7 uur ’s ochtends niet beschikbaar zijn voor Telenet-klanten. Daarna kan u opnieuw afstemmen op uw regionale zender.