Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Omwonenden Drasop misnoegd dat brug niet opengaat voor auto's

In Halle zijn omwonenden van Drasop in deelgemeente Buizingen niet te spreken over de plannen van het stadbestuur om op de brug aan de Drasop over de Ring rond Brussel geen auto's toe te laten.

Nieuws

Tips voor een geslaagde vakantiefoto

De hele zomer gaat RINGtv op zoek naar jouw mooiste vakantiefoto's. De wedstrijd loopt nu bijna een maand en tussen de ruim 150 inzendingen ziet beroepsfotograaf Thierry Van Vreckem zeker al een paar kanshebbers. Eind juli kiest hij een eerste winnaar uit. Daarvoor houdt hij rekening met zo'n...

Nieuws

Hittegolf op komst: water van Aquafin voor landbouwers en openbare besturen

Landbouwers en openbare besturen die met de komst van de hittegolf extra water nodig hebben, kunnen terecht bij de waterzuiveringsinstallaties van Aquafin. In onze regio stelt de maatschappij daarvoor de installaties in Grimbergen en Liedekerke open.

Nieuws

Drie gewonden nadat bestuurder inrijdt op wegenwerken

Bij een ongeval op de Ring rond Brussel ter hoogte van de afrit Beersel zijn gisteravond drie gewonden gevallen. Een bestuurder reed er in op de wegenwerken die uitgerekend vandaag afgerond worden.

Nieuws

Tot vier jaar cel voor dubbele ramkraak in Beersel

Twee mannen die in begin dit jaar twee ramkraken hebben gepleegd in Beersel, zijn door de correctionele rechtbank van Brussel veroordeeld tot celstraffen van 3 en 4 jaar cel. De twee beklaagden ontkenden de feiten, maar volgens de rechtbank waren er voldoende elementen die hun schuld aantoonden.

Nieuws

Toerisme in Vlaams-Brabant blijft groeien

Het toerisme in Vlaams-Brabant blijft groeien. 2019 is goed op weg om beter te doen dan het recordjaar 2018. In de eerste drie maanden steeg het aantal overnachtingen met 4%. “We zijn daarmee de beste leerling van Vlaanderen. Vooral de Belg ontdekt steeds vaker onze toeristische troeven”, zegt...

Verkiezingsnieuws uit Beersel

Nieuws

CD&V, N-VA en Open VLD vormen nieuw bestuur Beersel

Beersel heeft een nieuwe coalitie. Die bestaat uit CD&V, N-VA en Open VLD. Groen, de winnaar van de verkiezingen in Beersel, vliegt uit het gemeentebestuur.  "