Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

RSC Anderlecht zoekt gastgezinnen in de Rand rond Brussel

Voetbalclub Anderlecht is in onze regio op zoek naar gastgezinnen voor jong talent, de zogenaamde Purple Talents. Sommigen van hen wonen ver weg. Bedoeling is dat de jonge voetballers overstappen naar een school in de buurt van de club en verblijven in een gastgezin, om zo efficiënt mogelijk...

Nieuws
update

Tweehonderd migranten vertrokken uit Noordstation

In het Noordstation in Brussel zijn de tweehonderd migranten die daar al een paar maanden verbleven, weggetrokken. Na een actie van heel wat hulporganisaties en gecoördineerd door federaal minister van Migratie Maggie De Block (Open VLD) zijn ze overgebracht naar verschillende Brusselse...

Nieuws

Osteopaat uit Beersel riskeert 2 jaar cel

Een osteopaat ut Alsemberg, deelgemeente van Beersel, riskeert 2 jaar cel voor onopzettelijke doodslag en onwettige uitoefening van geneeskunde. Volgens het parket van Halle-Vilvoorde is de man verantwoordelijk voor de dood van een 14-jarig meisje dat stierf aan tuberculose.

Nieuws

Vilvoorde wil maximumsnelheid van 90 km/uur op Ring

De stad Vilvoorde pleit voor een maximumsnelheid van 90 kilometer per uur over de volledige Ring rond Brussel. De Zennestad vindt ook dat de snelheidscontroles drastisch moeten opgevoerd worden.

Nieuws

Verdachte broedermoord in beroep

Olivier De Bock, de man die ervan verdacht wordt in 2014 zijn broer Yves De Bock te hebben vermoord in de Beerselse deelgemeente Lot, heeft beroep aangetekend tegen zijn celstraf. Vorige maand werd hij veroordeeld tot een celstraf van 17 jaar.

Nieuws

Spaanse politie klist verdachte brutale homejacking

De Spaanse politie heeft een 28-jarige man opgepakt die verdacht wordt van een bijzonder brutale homejacking in Dworp in 2015. De man en zijn huishoudhulp raakten gewond bij de homejacking. Het parket Halle-Vilvoorde vraagt zijn uitlevering.

Verkiezingsnieuws uit Beersel

Nieuws

CD&V, N-VA en Open VLD vormen nieuw bestuur Beersel

Beersel heeft een nieuwe coalitie. Die bestaat uit CD&V, N-VA en Open VLD. Groen, de winnaar van de verkiezingen in Beersel, vliegt uit het gemeentebestuur.  "