Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Beerselse kunstenaars vereeuwigen soldaten WO1

In het cultuurcentrum De Meent in Beersel opende gisteren de kunsttentoonstelling 'Aan onze helden' over de Eerste Wereldoorlog. Er zijn schilderijen, foto's en beeldhouwwerken van een 40-tal kunstenaars te zien.

Nieuws

Dag 4 van de staking: de postkantoren

De kans dat u vandaag aan het postkantoor voor gesloten deuren staat, is groot. De staking bij Bpost gaat haar vierde dag in. Dit keer zijn het personeel van de loketten, de centrale diensten en de callcentra aan de beurt.

Sport

Dworpse Bikers krijgen bijna 1.200 sportievelingen op de fiets

Voor het elfde jaar op rij organiseerden de Dworpse Bikers vanmorgen hun mountainbike tourtocht. Het aangekondigde regenweer bleef uit waardoor 1.170 deelnemers hun weg vonden naar het Provinciaal Domein van Huizingen. Daar vertrokken de bikers voor een tocht van 32, 45 of 55 kilometer.

Nieuws

Derde dag staking bij Bpost: is het einde in zicht?

Bij Bpost is de staking ondertussen al toe aan dag drie. Ook vandaag leggen heel wat postbodes het werk neer. Aan verschillende distributiecentra, waaronder dat van Halle, verzamelden vorige nacht en vanmorgen heel wat ontevreden werknemers.

 
Nieuws

Huiszoeking bij ex-rijkswachtkolonel in Beersel voor onderzoek Bende van Nijvel

In het onderzoek naar de Bende van Nijvel is gisteren een huiszoeking uitgevoerd bij de voormalige rijkswachtkolonel Gérard Lhost in Beersel. Dat vernam de VRT uit goede bron.

Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Verkiezingsnieuws uit Beersel

Nieuws

CD&V, N-VA en Open VLD vormen nieuw bestuur Beersel

Beersel heeft een nieuwe coalitie. Die bestaat uit CD&V, N-VA en Open VLD. Groen, de winnaar van de verkiezingen in Beersel, vliegt uit het gemeentebestuur.  "