Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

125.000 euro voor meer groen

De provincie Vlaams-Brabant investeert 125.000 euro in zeven natuurprojecten in onze regio. Het geld moet de natuur versterken en ze toegankelijker en aantrekkelijker maken voor de mens.

Nieuws

Trooper rondt kaap van half miljoen euro

Trooper, de organisatie die verenigingen helpt om geld in te zamelen, heeft de kaap van een half miljoen euro gerond. Al meer dan 3600 verenigingen en goede doelen hebben zich aangesloten.

Sport

Unified-voetballers naar finale in Abu Dhabi

Het team van Unified-voetballers, waarvan de meeste spelers lid zijn van G-Sport Pajottenland, strijden morgen voor goud of zilver op de Wereldspelen Special Olympics in Abu Dhabi.

Nieuws

17 jaar cel voor homejackings in Vlaamse Rand

Een 21-jarige crimineel is veroordeeld tot 17 jaar cel voor een reeks brutale homejackings. De man sloeg onder meer toe in Beersel, Lembeek en Kraainem en schuwde daarbij het geweld niet.

 
Nieuws

Ine Van Wymersch nieuwe procureur des Konings Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch start vandaag met haar nieuwe job als procureur des Konings van het parket Halle-Vilvoorde. De topmagistrate uit Overijse pleit onder meer voor een eigen veiligheidsplan voor de luchthaven van Zaventem.

Nieuws

Toestand Paul Severs nog altijd kritiek

Paul Severs ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. Dat laat de zoon van de charmezanger uit Huizingen weten. Severs kreeg vorige week tijdens het fietsen een zware hartaanval.

Verkiezingsnieuws uit Beersel

Nieuws

CD&V, N-VA en Open VLD vormen nieuw bestuur Beersel

Beersel heeft een nieuwe coalitie. Die bestaat uit CD&V, N-VA en Open VLD. Groen, de winnaar van de verkiezingen in Beersel, vliegt uit het gemeentebestuur.  "