Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Inbraakgolf Zennevallei: twee verdachten opgepakt

Er zijn twee verdachten opgepakt die mogelijk in aanmerking komen voor een resem feiten van inbraken in de Zennevallei. Het gaat om twee mannen van vreemde origine, één minderjarige en één meerderjarige.

Nieuws

Getuigen gezocht van ramkraak Alsemberg

Peugeot-garage Ollivier in Alsemberg, een deelgemeente van Beersel, heeft camerabeelden vrijgegeven van de ramkraak op de garage afgelopen weekend. Zo hopen de eigenaars getuigen te vinden. 't Is bij hen de tweede ramkraak op anderhalve maand tijd. De schade van de vorige was nog maar net hersteld.

Nieuws

Nieuwbouw voor Sint-Victor Alsemberg

De leerlingen van de secundaire school van Sint-Victor in Alsemberg bij Beersel kunnen voortaan lessen volgen in een gloednieuw gebouw. De nieuwbouw omvat een grote, polyvalente zaal, kleedkamers en leslokalen.

Nieuws

Bestuurder wordt onwel achter het stuur en overlijdt

In Drogenbos is vanochtend een chauffer overleden nadat hij onwel werd achter zijn stuur. Het tragisch incident veroorzaakte heel wat files in de omgeving.

Nieuws

Nieuw provinciaal domein voor Halle-Vilvoorde?

De provincie Vlaams-Brabant onderzoekt of het een nieuw provinciaal domein kan creëren in Halle-Vilvoorde. Dat staat te lezen in de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. Vooral de Brabantse Kouters komen daarbij in beeld.

Nieuws

Twee nieuwe ramkraken op garages in Zennevallei

De inbrakenplaag in de Zennevallei kent geen einde. Zondagnacht zijn er twee ramkraken gepleegd op autogarages: een Ford-garage langs de Alsembergsesteenweg in Dworp en een Peugeot-garage langs de Brusselsesteenweg in Alsemberg. Bij die laatste werd op 1 december van vorig jaar ook al een...

Verkiezingsnieuws uit Beersel

Nieuws

CD&V, N-VA en Open VLD vormen nieuw bestuur Beersel

Beersel heeft een nieuwe coalitie. Die bestaat uit CD&V, N-VA en Open VLD. Groen, de winnaar van de verkiezingen in Beersel, vliegt uit het gemeentebestuur.  "