Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Opnieuw kans op intense onweersbuien

Het KMI waarschuwt opnieuw voor zware onweersbuien. Die kunnen ontstaan vanaf zaterdagmiddag.

Nieuws

Toename aantal besmettingen remt licht af

Het aantal besmettingen in onze regio blijft stijgen. Sinds begin deze maand verdubbelde het aantal besmettingen op weekbasis, maar die toename lijkt nu wat af te remmen. De voorbije week telde Halle-Vilvoorde 817 besmettingen.

Nieuws

Gordelweek zet Vlaamse Rand opnieuw in de kijker

Ook dit jaar vindt de Gordel verspreid over één week plaats, met als orgelpunt de laatste Gordeldag op zondag 5 september. Sint-Pieters-Leeuw is focusgemeente van het fiets- en wandelevenement.

Nieuws

Dag van nationale rouw ter ere van slachtoffers watersnood

Vandaag is een dag van nationale rouw. Op de middag valt het leven in ons land even stil. Klokken zullen luiden, sirenes loeien, vlaggen worden halfstok gehangen en het openbaar vervoer houdt halt als eerbetoon aan de slachtoffers van de watersnood.

Nieuws

Minister Verlinden na watersnood: “Hervorming Civiele Bescherming herbekijken”

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden wil dat de hervorming van de Civiele Bescherming herbekeken wordt. Dat heeft ze gezegd tijdens een persconferentie over de watersnood in ons land. Verschillende burgemeesters, ook uit onze regio, uitten de voorbije dagen en weken hun kritiek op...

Nieuws

Politie neemt meer dan 500 flessen lachgas in beslag in Sint-Pieters-Leeuw

Bij een grootschalige controleactie van verschillende handelszaken in de Zennevallei, werd bij een zaak in Sint-Pieters-Leeuw meer dan 500 flessen lachgas in beslag genomen. De actie vond eind vorige maand plaats, maar het nieuws raakt nu pas bekend.