Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Recyclageparken mogen volgende week opnieuw open

Volgende week mogen de recyclageparken in Vlaanderen opnieuw de deuren openen. Dat meldt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA). Dat zal wel onder strikte voorwaarden moeten gebeuren. De heropening komt er op vraag van de gemeenten.

Nieuws

Studenten helpen scholieren via Facebook bij studiekeuze

Een keuze maken voor een studierichting is niet makkelijk. Opendeurdagen en sid-in-dagen waarbij scholieren informatie krijgen over de verschillende studierichtingen, kunnen zeker helpen bij die beslissing. Alleen vallen die door de maatregelen tegen corona allemaal weg. Om toch nog...

Nieuws

#IKREDLEVENS-campagne ook op regionale zenders

De #IKREDLEVENS-campagne van de Vlaamse overheid loopt vanaf volgende week ook op de regionale televisiezenders. De campagne wil via drie ‘checks’ mensen aanzetten om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

Nieuws

Watergroep waarschuwt voor valse factuur via mail

De Watergroep wil z’n klanten waarschuwen voor valse facturen die momenteel in omloop zijn via e-mail. Wissen en zeker niet betalen is de boodschap.

 

Nieuws

Felle windstoten veroorzaken her en der schade

De felle rukwinden die gisteren over onze regio trokken, hebben op een aantal plaatsen flinke schade veroorzaakt. Dat meldt de brandweerzone Vlaams-Brabant West.

Nieuws
update

1328 vastgestelde coronabesmettingen in Vlaams-Brabant

De toestroom van coronapatiënten, die ziekenhuiszorg nodig hebben blijft groot, net als het aantal patiënten dat kritische zorgen nodig heeft. In heel Vlaams-Brabant is er intussen bij 1328 mensen corona vastgesteld. Intussen worden in Vilvoorde en Overijse schakelzorgcentra klaargemaakt.