Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Nieuw station Liedekerke nog altijd niet afgewerkt

Een jaar nadat het nieuwe station van Liedekerke volledig klaar moest zijn, is nog altijd niet alles afgewerkt. Dat veroorzaakt ongemakken bij treinreizigers. Zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Sport

Jonge topschaatsers meten zich in Beker van Liedekerke

Gisteren vond op de ijspiste van Liedekerke de Beker van Liedekerke plaats, een kunstschaatswedstrijd met deelnemers van over heel Vlaanderen. RINGtv Sport volgde een aantal meisjes uit onze regio.

Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Nieuws

Regionale televisie blijft het goed doen

Nieuws uit eigen huis, dat we niet zonder trots brengen. Het gaat goed met de regionale omroepen in Vlaanderen en Brussel.  Dat blijkt uit een waarderingsonderzoek, uitgevoerd in opdracht van de Vlaamse overheid.

Nieuws

Ine Van Wymersch voorgedragen als Procureur des Konings parket Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch uit Overijse is door de Hoge Raad voor de Justitie voorgedragen als de nieuwe procureur des Konings van het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde. Van Wymersch is vandaag magistraat en woordvoerder van het parket van Brussel.

Verkiezingsnieuws uit Liedekerke

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.