Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Liedekerkse en Leeuwse schoolkinderen na busongeval veilig thuis

De Leeuwse en Liedekerkse kinderen die betrokken waren bij het busongeval in Duitsland, zijn woensdagavond veilig thuisgekomen. Normaal gezien zouden ze woensdagochtend terugkomen van sneeuwklassen, maar door het ongeval duurde de terugtocht langer.

 
Nieuws

Duitse hulpdiensten na busongeval: ‘Heel veel geluk gehad’

De Duitse hulpdiensten hebben meer uitleg gegeven bij het zware busongeval waar  zo'n 60 leerlingen uit Liedekerke en Sint-Pieters-Leeuw bij betrokken raakten. “De bus is om een nog onbekende reden ingereden op een stilstaand signalisatievoertuig. Naast de chauffeur zat gelukkig niemand vooraan...

Nieuws

Energiehuis 3Wplus waarschuwt voor frauduleuze mails over uitbetaling energiepremies

Het Energiehuis 3Wplus vraagt inwoners van Halle-Vilvoorde om uit te kijken voor frauduleuze berichten over de uitbetaling van energiepremies. “We kregen al van een tiental mensen hierover een melding”, klinkt het.

Nieuws

Liedekerke bouwt skatepark dat ook waterbassin is

De gemeente Liedekerke legt een nieuw skatepark aan dat ook gebruikt zal worden aan waterbassin. Het waterskatepark komt in de Sportlaan die een klimaatstraat moet worden en daarvoor onthard wordt. Vlaanderen investeert bijna 750.000 euro in het project.

 

Nieuws

Liedekerke verliest broeder Amandus

In Liedekerke is Jozef Leurs, beter bekend als broeder Amandus, overleden. Broeder Amandus verloor de strijd tegen kanker. Hij werd 89.

Nieuws

Genomineerden Toerisme Awards zijn bekend

Toerisme Vlaams-Brabant heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt van de Toerisme Awards. Die zijn intussen aan hun derde editie toe.