Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Ine Van Wymersch nieuwe procureur des Konings Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch start vandaag met haar nieuwe job als procureur des Konings van het parket Halle-Vilvoorde. De topmagistrate uit Overijse pleit onder meer voor een eigen veiligheidsplan voor de luchthaven van Zaventem.

Nieuws

'Het Brein’ is thema van Dag van de Zorg

Vandaag is het de Dag van de Zorg. Meer dan 230 organisaties in heel Vlaanderen die werken rond zorg en welzijn laten je achter de schermen kijken. Ook in Halle-Vilvoorde doen een hele reeks zorgorganisaties mee.

Nieuws

Merchtemnaar trekt Vlaamse lijst voor burgerlobby PRO

Joris Verspecht uit Merchtem trekt de lijst van burgerlobby PRO voor het Vlaams parlement. Dat heeft de groep zaterdag in Leuven bekendgemaakt. PRO groepeert lokale burgerbewegingen uit Asse, Galmaarden, Gooik, Halle, Kortenberg, Lennik, Meise, Merchtem en Vilvoorde.

Nieuws

Dag van de Zorg op RINGtv

Nu zondag, 17 maart, is het de Dag van de Zorg en dat gaat ook op RINGtv niet onopgemerkt voorbij. 

Nieuws

Roemeense ramkrakers voor de rechter

In Brussel staan 19 Roemenen terecht die verantwoordelijk zouden zijn voor een 40-tal ramkraken over heel het land. De bende ging daarbij drastisch te werk en deinsde er niet voor terug om met voorhamers of zware voertuigen in te rijden op de toegangspoorten van hun doelwitten. In onze regio...

Nieuws

3 Weken lang werken aan Ring in Drogenbos

Vanaf 18 maart start het Agentschap Wegen en Verkeer met een structureel onderhoud van de Ring rond Brussel in Drogenbos, ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Ruisbroek. Over een afstand van 1 kilometer worden zowel de binnen- als de buitenring over de volledige breedte van de rijweg...

Verkiezingsnieuws uit Drogenbos

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.