Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Bestuurder wordt onwel achter het stuur en overlijdt

In Drogenbos is vanochtend een chauffer overleden nadat hij onwel werd achter zijn stuur. Het tragisch incident veroorzaakte heel wat files in de omgeving.

Nieuws

Nieuw provinciaal domein voor Halle-Vilvoorde?

De provincie Vlaams-Brabant onderzoekt of het een nieuw provinciaal domein kan creëren in Halle-Vilvoorde. Dat staat te lezen in de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. Vooral de Brabantse Kouters komen daarbij in beeld.

Nieuws

Einde van taalvrede in faciliteitengemeenten?

Het is voor inwoners van faciliteitengemeenten voldoende om slechts één keer aan te geven dat ze overheidsdocumenten in het Frans willen ontvangen. Dat oordeelt de Franstalige kamer van het Hof van Cassatie. Het arrest wakkert de taalstrijd in de Vlaamse Rand rond Brussel opnieuw aan.

Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Nieuws

Drogenbos heeft hoogste rioleringsgraad

Uit cijfers van de Vlaamse Milieumaatschappij blijkt dat bij 1 van de 8 huizen in Vlaanderen het afvalwater rechtstreeks in beken of grachten belandt omdat die woningen niet zijn aangesloten op het rioolnet. In Drogenbos ligt dat anders, want die gemeente heeft zelfs de hoogste rioleringsgraad...

Verkiezingsnieuws uit Drogenbos

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.