Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Pepingen-Halle werkt zich in de top drie

In de derde amateurklasse A stond Pepingen-Halle voor dit weekend vierde. Vanmiddag kwam de nummer twee, Wetteren, op bezoek. Bij winst mocht Pepingen-Halle echt beginnen te denken aan meedoen voor de prijzen

Sport

Boek over rijke geschiedenis Futsal Halle-Gooik

Een boek over landskampioen in het futsal Halle-Gooik kon op geen beter moment komen. De ploeg ambieert voor de vijfde keer op rij de landstitel te veroveren en is goed bezig. Hoewel de club nog maar vijftien jaar bestaat, is haar geschiedenis indrukwekkend.

Sport

Landskampioen Halle-Gooik blijft maar pieken

Voor het vijfde seizoen op rij de titel pakken, niets minder is de ambitie van Futsal Project Halle-Gooik. En het ziet er goed. In de race naar de play-offs won leider Halle-Gooik alle elf wedstrijden. De verrassende tweede dit seizoen is Malle-Beerse met vier punten. Vrijdag namen de Pajotten...

Nieuws

N-VA maakt plaatsen verkiezingslijsten mei bekend

We rollen van de ene verkiezingscampagne in de ander. Ook al is het na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober nog even aftellen naar de verkiezingen van 26 mei, de campagnemolen komt op gang én daar horen namen en plaatsen bij. Bij N-VA zijn een paar prominente plaatsen op de lijsten ingevuld.

Sport

Pepingen-Halle: “Doorgaan op dit elan”

Na een aarzelende seizoenstart is voetbalclub Pepingen-Halle aan een stevige remonte bezig in de derde amateurklasse A. Het staat op dit moment 4 de. Zaterdag komt Wetteren op bezoek, de nummer 2 is dat.

 
Nieuws

Vlaams overheid pompt 7,5 miljoen euro in scholenbouw

Het Vlaams ministerie van Onderwijs kent 7,5 miljoen euro subsidies voor de bouw van nieuwe schoolgebouwen in Halle-Vilvoorde. Het grootste bedrag - ruim 2,4 miljoen euro - is voor de bouw van nieuwe klaslokalen voor het Don Bosco Instituut in Halle.

Verkiezingsnieuws uit Halle

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.

Marc Snoeck