Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

70% meer starters dan 10 jaar geleden

In 2020 begonnen in Vlaams-Brabant meer dan mensen 12.000 hun eigen bedrijf. Het aantal starters groeide in onze provincie een pak harder dan in de rest van Vlaanderen.

Nieuws

Halle neemt extra maatregelen na drukte in Hallerbos

Het was afgelopen weekend bijzonder druk in het Hallerbos. Na crisisoverleg met onder meer de politie en het Agentschap Natuur en Bos neemt het stadsbestuur extra maatregelen. "Maar het bos afsluiten doen we niet", zegt burgemeester Marc Snoeck.

Nieuws

Opgepast! Politie houdt morgen flitsmarathon

De federale politie en lokale politiezones houden morgen een flitsmarathon. Een dag lang zal er intensief gecontroleerd worden op autosnelwegen en secundaire wegen.

Sport

Halle-Gooik-aanvoerder Teixeira zet punt achter carrière

Rafael Teixeira zet een punt achter zijn carrière. Met de 37-jarige Teixeira verliest futsalclub Halle-Gooik een boegbeeld. De Braziliaans-Italiaanse Belg verdedigde maar liefst acht seizoenen de kleuren van de Halse club.

Nieuws

RandKrant organiseert fotowedstrijd voor postkaartenreeks

Het tijdschrift RandKrant van vzw ‘de Rand’ organiseert een fotowedstrijd in de Vlaamse Rand. De knapste inzendingen zullen vereeuwigd worden in een postkaartenreeks. Deelnemen kan tot 16 mei.

Nieuws

Halle wil gemeenschapsleven binnenkort doen herleven

De stad Halle doet via een filmpje op YouTube een oproep aan inwoners, verenigingen en kunstenaars om projecten voor te stellen die het gemeenschapsleven een duwtje in de rug kunnen geven.