Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Gratis pendelbussen naar Hyacintenfestival

Wie volgende maand naar het hyacintenspektakel gaat kijken in het Hallerbos, zal dat in het weekend met gratis pendelbussen kunnen doen vanaf van het station van Halle. De Lijn wil daarmee het paarse spektakel nog aantrekkelijker maken, maar ook de mobiliteit in goede banen leiden.

Nieuws

Heel wat schoolpoorten blijven dicht vandaag

Heel wat lagere scholen houden de deuren dicht vandaag. In zeker 20 scholen in Halle-Vilvoorde is er geen les en geen opvang voorzien vandaag. Ongeveer 1 op de 4 scholen doet mee aan de staking, maar in vele gevallen wordt wel opvang voorzien door de leerkrachten, directie of gemeente.

Nieuws

Toestand Paul Severs blijft zorgwekkend

De toestand van Paul Severs blijft zorgwekkend. Dat heeft zoon Christophe Severs gezegd op sociale media. "Het gaat terug minder goed met hem door bijkomende complicaties."

Nieuws

Trooper rondt kaap van half miljoen euro

Trooper, de organisatie die verenigingen helpt om geld in te zamelen, heeft de kaap van een half miljoen euro gerond. Al meer dan 3600 verenigingen en goede doelen hebben zich aangesloten.

Nieuws

17 jaar cel voor homejackings in Vlaamse Rand

Een 21-jarige crimineel is veroordeeld tot 17 jaar cel voor een reeks brutale homejackings. De man sloeg onder meer toe in Beersel, Lembeek en Kraainem en schuwde daarbij het geweld niet.

 
Nieuws

Ine Van Wymersch nieuwe procureur des Konings Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch start vandaag met haar nieuwe job als procureur des Konings van het parket Halle-Vilvoorde. De topmagistrate uit Overijse pleit onder meer voor een eigen veiligheidsplan voor de luchthaven van Zaventem.

Verkiezingsnieuws uit Halle

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.

Marc Snoeck