Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Derde dag staking bij Bpost: is het einde in zicht?

Bij Bpost is de staking ondertussen al toe aan dag drie. Ook vandaag leggen heel wat postbodes het werk neer. Aan verschillende distributiecentra, waaronder dat van Halle, verzamelden vorige nacht en vanmorgen heel wat ontevreden werknemers.

 
Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Nieuws

Grote prikactie in Buizingen

In Buizingen, bij Halle, was er vandaag een grote prikactie. Het ging niet om stakers, wel om werkwillige artsen en verpleegkundigen die gratis een griepprik gaven aan collega-zorgverleners. Op deze manier wil men de jaarlijkse griepvaccincampagne op gang trekken. 

Nieuws

Minister Geens: "Al 2,5 miljoen euro uitbetaald aan Bende-slachtoffers"

De slachtoffers van de Bende van Nijvel hebben in totaal al 2,5 miljoen euro aan overheidshulp ontvangen. Dat zegt minister van Justitie Koens Geens.

 

Nieuws

Provincie zet Straffe Streek Gemeenten in de bloemetjes

De provincie Vlaams-Brabant en de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant hebben vanmiddag de 53 'Straffe Streek Gemeenten' in de bloemetjes gezet in Kampenhout. 'Straffe Streek Gemeenten' zijn gemeenten die voluit de kaart van de streekproducten trekken.

Nieuws

Halle door de lens van de bezetter

Tot en met vrijdag nemen we in het nieuws op RINGtv enkele interessante evenementen onder de loupe die in onze regio worden georganiseerd naar aanleiding van de honderdste verjaardag van Wapenstilstandsdag, nu zondag. Vandaag bezoeken we in Halle de openluchttentoonstelling ‘Door de lens van de...

Verkiezingsnieuws uit Halle

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.

Marc Snoeck