Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

The Darts Experience wil darts boost geven

Pascal Moonens is een man met een missie. De Galmaardenaar wil met z’n nieuwe organisatie The Darts Experience een dartssport in onze regio een nieuw elan geven.

Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Stad Halle: "Jammer dat bpost fiets inruilt voor bestelwagen, net nu omleidingsplan van start gaat"

De postbodes, die de verdeling verzorgen van kranten, pakjes en post, vetrekken sinds deze week niet meer van uit het postkantoor in Halle maar wel vanuit Huizingen. De meeste post wordt ook bedeeld met auto’s. Een maatregel die de stad Halle betreurt, want zij roepen op om door het...

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Sport

Halle-Gooik uitgeschakeld in Beker van België

Halle-Gooik is uitgeschakeld in de Beker van België. In de kwartfinale verloren de Pajotten met 2-1 van Antwerpen.

Nieuws

Aanleg fietssnelweg tussen Halle en Brussel van start

Wie van Halle en omstreken vlot en zonder files in Brussel wil geraken, bijvoorbeeld om er te gaan werken, kan over enkele maanden gebruik maken van een gloednieuwe fietssnelweg, de F20. Vanmorgen werd het startschot gegeven van de werken. Die zullen zo'n twee jaar duren en kosten meer dan 3...

Verkiezingsnieuws uit Halle

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.

Marc Snoeck