Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

N-VA maakt plaatsen verkiezingslijsten mei bekend

We rollen van de ene verkiezingscampagne in de ander. Ook al is het na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober nog even aftellen naar de verkiezingen van 26 mei, de campagnemolen komt op gang én daar horen namen en plaatsen bij. Bij N-VA zijn een paar prominente plaatsen op de lijsten ingevuld.

Nieuws

Nieuw provinciaal domein voor Halle-Vilvoorde?

De provincie Vlaams-Brabant onderzoekt of het een nieuw provinciaal domein kan creëren in Halle-Vilvoorde. Dat staat te lezen in de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. Vooral de Brabantse Kouters komen daarbij in beeld.

Nieuws

Leerlingen vragen aandacht voor 'moordstrookje'

De leerlingen en personeelsleden van Don Bosco Haacht hebben vandaag een mars gehouden op de Provinciesteenweg tussen Haacht en Kampenhout. Ze willen af van het moordstrookje of ook wel het fietspad dat ze elke dag moeten gebruiken om van en naar school te fietsen.

 

Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Sport

Grimbergen vlot voorbij Strombeek

In het basketbal ontving Grimbergen dit weekend de buren van Strombeek. De thuisploeg won de topper met 76-59 en zette zo een belangrijke stap richting titel.

Sport

Kampenhout pakt drie belangrijke punten

In derde amateurklasse A kreeg Kampenhout vandaag het bezoek van Zwevezele.

 

Verkiezingsnieuws uit Kampenhout

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.