Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Dag 4 van de staking: de postkantoren

De kans dat u vandaag aan het postkantoor voor gesloten deuren staat, is groot. De staking bij Bpost gaat haar vierde dag in. Dit keer zijn het personeel van de loketten, de centrale diensten en de callcentra aan de beurt.

Nieuws

Derde dag staking bij Bpost: is het einde in zicht?

Bij Bpost is de staking ondertussen al toe aan dag drie. Ook vandaag leggen heel wat postbodes het werk neer. Aan verschillende distributiecentra, waaronder dat van Halle, verzamelden vorige nacht en vanmorgen heel wat ontevreden werknemers.

 
Nieuws

Van Eyken na verhoor sabotage moordonderzoek vrijgelaten

Vlaams parlementslid en oud-burgemeester van Linkebeek Christian Van Eyken en zijn echtgenote zijn vrijgelaten na verhoor. Het pasgetrouwde koppel moet zich vanaf maandag verantwoorden voor de moord op de toenmalige echtgenoot van de vrouw en werd gisteren opgepakt voor verhoor. Ze werden...

Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Nieuws

Sabotage in moorddossier Van Eyken?

Het Brusselse parket onderzoekt of er opzettelijk bewijsmateriaal is vernield in het moorddossier waarin UF-politicus Christian Van Eyken vanaf maandag terechtstaat voor de correctionele rechtbank.

Nieuws

Linkebeek: de impasse blijft

Nadat op de jongste vergadering tussen Ensemble KLB Samen van Damien Thiéry en Link&Venir van Yves Ghequière het water tussen beiden enkel maar dieper leek te worden, gaat Ghequière opnieuw de lijst Activ’ uitnodigen voor een gesprek. De coalitievorming lijkt nog niet bepaald in zicht.

Verkiezingsnieuws uit Linkebeek

Nieuws

Zes gemeenten hebben nog geen nieuw bestuur

Een maand na de verkiezingen hebben zes gemeenten nog geen nieuw bestuur in Halle-Vilvoorde. Het gaat om de stad Vilvoorde, faciliteitengemeenten Linkebeek en Wemmel en gemeenten Beersel, Overijse en Zaventem.