Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Na een week meer dan 30.000 herfstprikken gezet in Halle-Vilvoorde

Na een week in de herfstvaccinatiecampagne tegen COVID-19 zijn in Halle-Vilvoorde al meer dan 30.000 herfstprikken gezet. Dat blijkt uit registraties in Vaccinet. Meer dan de helft van de volwassen Vlamingen kreeg al een uitnodiging in de bus.

Nieuws

Unizo: “Vertrouwen bij zelfstandigen duikt naar beneden”

Zelfstandigen en kleine ondernemers maken zich grote zorgen over hun energiefactuur. Ze hebben daardoor alsmaar minder vertrouwen in de toekomst. Dat blijkt uit de KMO-barometer van zelfstandigenorganisatie Unizo.

Nieuws

Oprit A12 aan Plantentuin gaat definitief dicht

De oprit richting de A12 aan de Plantentuin in Meise gaat definitief dicht. De oprit was al een tijdje afgesloten als proefperiode. Een petitie met 575 handtekeningen voor het behoud van de oprit mocht niet baten. De ondertekenaars reageren teleurgesteld.

Nieuws

Hackers van Haviland wapenen gemeenten tegen cyberaanvallen

Ethische hackers van Haviland gaan de gemeenten in Halle-Vilvoorde beter wapenen tegen cyberaanvallen. Het is hun taak om aanvallen uit te voeren op de digitale systemen van gemeenten en zo kwetsbaarheden in kaart te brengen. “Op die manier weten we waar we de beveiliging moeten versterken”,...

Nieuws

Tweede editie van Maand van de Lambiek in de steigers

In oktober organiseert Toerisme Vlaams Brabant de tweede editie van de Maand van de Lambiek. Om de unieke lambiekcultuur in het Pajottenland en de Zennevallei in de kijker te plaatsen, werkte Toerisme Vlaams-Brabant een gevarieerd toeristisch aanbod uit. De brouwerijen, stekerijen en volkscafés...

Sport

Anderlecht-fans kunnen zaterdag laatste groet brengen aan Michel Verschueren

Fans van RSC Anderlecht kunnen zaterdag een laatste groet brengen aan Michel Verschueren. De Grimbergenaar was bijna een kwarteeuw clubmanager van paars-wit.