Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Nieuw provinciaal domein voor Halle-Vilvoorde?

De provincie Vlaams-Brabant onderzoekt of het een nieuw provinciaal domein kan creëren in Halle-Vilvoorde. Dat staat te lezen in de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. Vooral de Brabantse Kouters komen daarbij in beeld.

Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Nieuws

De mis in het ‘Lonneseels’

Het was geen mis zoals alle andere vanochtend in de Sint-Kristoffelkerk in het centrum van Londerzeel. De viering werd er gehouden in het Londerzeelse dialect.

 
Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Nieuws

Plantentuin verliest monument

Droevig nieuws uit Meise. In de Plantentuin is deze week een rode beuk gesneuveld. De 170 jaar oude boom was de ouderdomsdeken van het domein.

Nieuws

Nieuw sociaal woonproject in Sint-Brixius-Rode

Er komt een nieuw sociaal woonproject in het Tussenveld in Sint-Brixius-Rode (Meise). Het gaat om 45 wooneenheden. 

Verkiezingsnieuws uit Meise

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.