Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Centrum Overijse krijgt nieuwe asfaltlaag: verkeer wordt omgeleid

In het centrum van Overijse worden vanaf volgende week maandag tot en met donderdag asfalteringswerken uitgevoerd. Het verkeer kan er niet door.

Nieuws

Woonzorgcentra voorbije maanden fors duurder geworden

Sinds 1 maart mogen woonzorgcentra om het half jaar aan de Vlaamse overheid vragen of ze hun prijzen mogen aanpassen. Zowat de helft van de woonzorgcentra heeft dat intussen gedaan, ook in onze regio.  Sommige rusthuisbewoners betalen daardoor tot 200 euro meer per maand.

Nieuws

Dirk Devroey geen rector van Vrije Universiteit Brussel

Dirk Devroey uit Overijse wordt niet de rector van de Vrije Universiteit Brussel. Zijn opponent Jan Danckaert kreeg 63 procent van de stemmen van het personeel en de studenten achter zich. Danckaert volgt Caroline Pauwels op, die omwille van gezondheidsproblemen een stap terugzet.

Nieuws

Hinder op bus en tram, geen vluchten vanop Zaventem door staking

Vandaag vindt in het hele land een nationale staking plaats. Dat laat zich in de eerste plaats stevig voelen op het openbaar vervoer.

 

Nieuws

Regionale zenders krijgen van Dalle samen 2 miljoen voor digitale toepassingen

Vlaams minister van Media Benjamin Dalle trekt 2 miljoen euro uit voor alle regionale zenders samen, en dus ook RINGtv. Zo kunnen we meer inzetten op digitale toepassingen zoals onze website of sociale media.

Nieuws

Kind en Gezin trekt vergunning kinderdagverblijf in Overijse in

Kind en Gezin de vergunning in van de Montessori-crèche Pinocchio in Overijse in. Daardoor moeten de ouders van 13 kinderen op zoek naar een nieuwe crèche. De sluiting gaat in vanaf 13 juli.