Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Bakayoko zevende regiogenoot in selectie Rode Duivels

Bondscoach Domenico Tedesco heeft Johan Bakayoko bij de kern gehaald van de Rode Duivels. De Overijsenaar vervangt Jérémy Doku, die geblesseerd moet afhaken. Voor de 19-jarige flankaanvaller is het zijn eerste selectie bij de Rode Duivels.

Nieuws

Zorgsector gooit deuren vandaag open

Vandaag is het de Dag van de Zorg. Zowat 200 organisaties zetten hun deuren open. Dit jaar is ‘Werken in zorg en welzijn’ het centrale thema.

Nieuws

Nieuwe woonmaatschappij Oost-Brabant-West in de steigers

Vanaf 1 juli wordt in de regio Oost-Brabant-West één woonactor actief die de activiteiten van vijf sociale huisvestingsmaatschappijen overneemt. Dat is het gevolg van een grote reorganisatie van de sector sociaal wonen die de Vlaamse regering op touw heeft gezet. Daarbij werden 42 regio’s...

Nieuws

Klarafestival brengt klassieke muziek in het metrostation

In het metrostation De Brouckère in Brussel weergalmt vandaag de muziek van het Klarafestival. Een strijkkwartet brengt de sfeer van het festival ondergronds. Een bijzondere samenwerking tussen het Klarafestival en de MIVB.

Nieuws

Yanick Dehandschutter door Michelin verkozen tot Sommelier van het Jaar

Yanick Dehandschutter is door Michelin verkozen tot Sommelier van het Jaar. "Yanick drukt zijn stempel op het restaurant", klinkt het bij Michelin. Voor onze regio verandert er weinig, alle vijf sterrenrestaurants behouden hun ster.

Nieuws

Voka Vlaams-Brabant over stikstofakkoord: "Terug toekomst voor investeerders"

Voka Vlaams-Brabant reageert bijzonder opgelucht op het stikstofakkoord dat de Vlaamse regering vorige week vrijdag heeft bereikt. “Vlaams-Brabantse bedrijven hebben rechtszekerheid nodig om verder te kunnen investeren in onze economie”, zegt Kris Claes, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK...