Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Pepingen-Halle: “Doorgaan op dit elan”

Na een aarzelende seizoenstart is voetbalclub Pepingen-Halle aan een stevige remonte bezig in de derde amateurklasse A. Het staat op dit moment 4 de. Zaterdag komt Wetteren op bezoek, de nummer 2 is dat.

 
Nieuws

Nieuw provinciaal domein voor Halle-Vilvoorde?

De provincie Vlaams-Brabant onderzoekt of het een nieuw provinciaal domein kan creëren in Halle-Vilvoorde. Dat staat te lezen in de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. Vooral de Brabantse Kouters komen daarbij in beeld.

Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Nieuws

Drogenbos heeft hoogste rioleringsgraad

Uit cijfers van de Vlaamse Milieumaatschappij blijkt dat bij 1 van de 8 huizen in Vlaanderen het afvalwater rechtstreeks in beken of grachten belandt omdat die woningen niet zijn aangesloten op het rioolnet. In Drogenbos ligt dat anders, want die gemeente heeft zelfs de hoogste rioleringsgraad...

Nieuws

Regionale televisie blijft het goed doen

Nieuws uit eigen huis, dat we niet zonder trots brengen. Het gaat goed met de regionale omroepen in Vlaanderen en Brussel.  Dat blijkt uit een waarderingsonderzoek, uitgevoerd in opdracht van de Vlaamse overheid.

Verkiezingsnieuws uit Pepingen

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.