Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Nieuws

Valse verkopers misbruiken naam van zieke Lio

In Halle en omstreken gaan sinds vorige week mensen van deur tot deur om steunkaarten te verkopen voor ‘Hope for Lio’. Het zijn oplichters die de ziekte van de kleine Lio, die aan het zeldzame CDKL5-syndroom lijdt, misbruiken.

Nieuws

Provincie zet Straffe Streek Gemeenten in de bloemetjes

De provincie Vlaams-Brabant en de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant hebben vanmiddag de 53 'Straffe Streek Gemeenten' in de bloemetjes gezet in Kampenhout. 'Straffe Streek Gemeenten' zijn gemeenten die voluit de kaart van de streekproducten trekken.

Sport

Pepingen-Halle gaat door op elan

In de derde amateurklasse A stond vandaag Zaventem Pepingen-Halle op het programma. De bezoekers lapten Zaventem een 0-4-nederlaag aan de broek.

 
Sport

Vlezenbekenaar lanceert digitaal platform voor jonge voetballers

Pascal Van de Gucht uit Vlezenbeek bij Sint-Pieters-Leeuw is een voetbalpapa die uitpakt met een unieke website voor jonge voetballers. Via footalents.be kunnen jeugdspelers hun voetbaltalent zelf in de kijker zetten. De website wil uitgroeien tot het grootste Belgische digitale platform voor...

Nieuws

820 mensen geven Lio hoop tijdens Halloweentocht

820 mensen hebben op 31 oktober gegriezeld tijdens de tweede Halloweentocht van Hope for Lio. Dat is de vzw die Julie Mespreuve en Philippe Vanbever hebben opgerich voor hun zieke dochter Lio en haar lotgenootjes.

Verkiezingsnieuws uit Pepingen

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.