Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Steenokkerzeel

 

Nieuws

Grootschalige rampoefening op Brussels Airport

Nieuws

DARK-actie politiezone Kastze opnieuw van start gegaan

Nieuws

Actiecomité Red Melsbroek verontwaardigd over brief MS Centrum

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.
Nieuws

Dag van de Jeugdbeweging: "Laat zien hoe trots je bent"

Het is vandaag de Dag van de Jeugdbeweging. Parken, pleinen en straten worden overspoeld met kleurrijke sjaaltjes en hemden waarin kinderen en jongeren fier tonen dat ze bij een jeugdbeweging horen. In Vlaanderen zijn dat er in het totaal ongeveer 285.000.

Nieuws

Ook in onze regio arrestaties in onderzoek sociale dumping

In een grootschalig onderzoek naar sociale dumping zijn in het totaal acht arrestaties verricht, onder meer in onze regio. Dat melden een aantal kranten. Verschillende zaakvoerders van bouwbedrijven zouden via schimmige constructies Roemeense werknemers naar ons land hebben gehaald.

Nieuws

22ste Dag tegen Kanker steekt patiënten en familie hart onder de riem

Vandaag is het de 22ste Dag tegen Kanker. Om kankerpatiënten en hun naasten te tonen dat ze er niet alleen voor staan, organiseert Kom op tegen Kanker elke derde donderdag van oktober zo’n bewustmakingsdag en worden er gele lintjes gedragen. De organisatie wordt daarbij gesteund door meer dan...

Nieuws

Patiënten en personeel Nationaal MS Center in Melsbroek: “We hebben een nieuw ziekenhuis nodig. Nu!”

Al tien jaar wachten patiënten en personeel van het Nationaal MS Center in Melsbroek op een nieuwbouw, maar beroepsprocedures blijven alles op de lange baan schuiven. Die onhoudbare situatie klagen ze aan in een open brief. “Kamerdeuren zijn te smal voor bedden waardoor we enkel in een rolstoel...

Sport

G-sportclub DAIS viert 20ste verjaardag met sportfeest

Ze hebben er een jaartje op moeten wachten door corona, maar dit weekend kon G-sportclub DAIS dan toch z’n twintigste verjaardag vieren. Dat gebeurde met een groot sportfeest in Roosdaal.

 

Sport

Vader en zoon halen samen zwarte gordel in Steenokkerzeelse jiu-jitsuclub Okinawa

Ontelbare keren stonden zoon Jasper en vader Peter Debruyn uit Perk samen op de mat van jiu-jitsuclub Okinawa in Steenokkerzeel. Maar dit weekend was de meest bijzondere keer. Op hetzelfde moment legden vader en zoon hun examen af voor hun zwarte gordel, eerste dan in de klassieke jiu-jitsustijl.