Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Floordambos en Peutiebos officieel erkend als natuurreservaat

Het Floordambos en het Peutiebos wordt door de Vlaamse Regering officieel erkend als natuurreservaat. Daardoor kan het op subsidies rekenen om aan natuurbeheer te doen en de versnipperde stukken gebieden terug met elkaar verbinden. Vroeger vormde het bos - dat zich uitstrekt over Steenokkerzeel,...

Nieuws

Kleine Bever telt meeste bloedgevers

Geen enkele gemeente geeft meer bloed in Vlaanderen dan Bever. Maar liefst 11 procent van de bevolking doneert er bloed of plasma.

Nieuws

Iedereen klaar voor feesteditie kookwedstrijd!

Bij Electrolux in Evere is vandaag het startschot gegeven voor een nieuwe editie van de RINGtv kok-kookwedstrijd. Het wordt een feesteditie, want het is dit jaar de tiende keer dat RINGtv de kookwedstrijd, samen met een paar trouwe sponsors, organiseert. 

Nieuws

'Overview' vertelt geschiedenis van luchtverkeersleiding in ons land

Skeyes brengt vandaag het boek 'Overview uit' over de geschiedenis van de luchtverkeersleiding in ons land. Het boek vertelt het begin van de Regie der Luchtwegen over Belgocontrol tot het huidige skeyes. Via unieke foto's, boeiende verhalen en feiten krijg je een beeld van hoe het allemaal...

Verkiezingsnieuws uit Steenokkerzeel

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.