Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Sociale onrust groeit: vijf rechtszaken tegen Skeyes

Een nakende staking is voorlopig afgewend, maar de sociale onrust bij Skeyes in Steenokkerzeel – het vroegere Belgocontrol – groeit. Luchtverkeersleiders zijn de situatie zo beu dat ze een rechtszaak hebben aangespannen tegen Skeyes. Momenteel lopen er vier rechtszaken, in een vijfde kreeg de...

Nieuws

Nieuw provinciaal domein voor Halle-Vilvoorde?

De provincie Vlaams-Brabant onderzoekt of het een nieuw provinciaal domein kan creëren in Halle-Vilvoorde. Dat staat te lezen in de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. Vooral de Brabantse Kouters komen daarbij in beeld.

Nieuws

Leerlingen vragen aandacht voor 'moordstrookje'

De leerlingen en personeelsleden van Don Bosco Haacht hebben vandaag een mars gehouden op de Provinciesteenweg tussen Haacht en Kampenhout. Ze willen af van het moordstrookje of ook wel het fietspad dat ze elke dag moeten gebruiken om van en naar school te fietsen.

 

Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Sport

Smakelijke beloning voor mooiste doelpunt van 2018

In ons sportmagazine van vorige zondag maakten we bekend dat Nik Vangrunderbeek het doelpunt van 2018 scoorde. Van de 847 RINGtv-kijkers die stemden kozen 268 mensen voor de goal die Vangrunderbeek maakte voor zijn voormalige ploeg Londerzeel. Dit weekend kreeg hij z’n trofee.

Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Verkiezingsnieuws uit Steenokkerzeel

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.