Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Energiehuis 3Wplus waarschuwt voor frauduleuze mails over uitbetaling energiepremies

Het Energiehuis 3Wplus vraagt inwoners van Halle-Vilvoorde om uit te kijken voor frauduleuze berichten over de uitbetaling van energiepremies. “We kregen al van een tiental mensen hierover een melding”, klinkt het.

Nieuws

Genomineerden Toerisme Awards zijn bekend

Toerisme Vlaams-Brabant heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt van de Toerisme Awards. Die zijn intussen aan hun derde editie toe.

 

Nieuws

Fiets is blijver in woon-werkverkeer van Vlaams-Brabander

De fiets wint terrein ten opzichte van Koning Auto op het vlak van woon-werkverkeer in Vlaams-Brabant. In onze provincie fietst nu 37,4 procent van de werknemers minstens een deel van het traject van een naar het werk.

Sport

Asse-Ternat strijdend ten onder tegen leider Comblain

In de derde klasse van het basketbal is Asse-Ternat strijdend ten onder gegaan tegen de ongeslagen leider Comblain. Asse-Ternat verloor in eigen huis met 67-78.

Nieuws

Woning gemiddeld 25.000 euro duurder dan vorig jaar

Een woning in Vlaams-Brabant kost gemiddeld 25.000 euro meer dan een jaar geleden. Dat blijkt uit de jongste Notarisbarometer. In 2021 betaalde je zo'n 376.000 euro voor een woning, vandaag is dat iets meer dan 400.000 euro. De stormloop op vastgoed in onze provincie lijkt wel stilaan ten einde....

Nieuws

Brouwerij Lindemans is eerste Voka-Gangmaker van West-Brabant

Brouwerij Lindemans is de allereerste Gangmaker van West-Brabant. Voka Vlaams-Brabant deelde die nieuwe ondernemingsprijs gisteren uit op de nieuwjaarsreceptie in de Wivina-kapel in Dilbeek. Een gangmaker is voor Voka een bedrijf dat het voorbije jaar uitblonk op het vlak van duurzaamheid,...