Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Nieuws

Grote drukte bij opening Ternats winkelcentrum

In Ternat opende vandaag onder grote belangstelling het veelbesproken shopping center The Leaf op de oude Ikea-site. Ook de duurzame en ecologische aspecten van het winkelcentrum werden daarbij in de verf gezet.

Nieuws

Provincie zet Straffe Streek Gemeenten in de bloemetjes

De provincie Vlaams-Brabant en de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant hebben vanmiddag de 53 'Straffe Streek Gemeenten' in de bloemetjes gezet in Kampenhout. 'Straffe Streek Gemeenten' zijn gemeenten die voluit de kaart van de streekproducten trekken.

Sport

Vlezenbekenaar lanceert digitaal platform voor jonge voetballers

Pascal Van de Gucht uit Vlezenbeek bij Sint-Pieters-Leeuw is een voetbalpapa die uitpakt met een unieke website voor jonge voetballers. Via footalents.be kunnen jeugdspelers hun voetbaltalent zelf in de kijker zetten. De website wil uitgroeien tot het grootste Belgische digitale platform voor...

Nieuws

Geen vergunning voor Burger King aan rotonde Assesteenweg

De gemeente Ternat weigert de vergunning voor een Burger King-restaurant aan de rotonde van de Assesteenweg en de industriezone. 

Nieuws

Ternat drie dagen in de ban van opera ‘De Draad’

Vanavond gaat in CC De Ploter in Ternat de opera 'De Draad' in première, een totaalspektakel rond de Groote Oorlog. RINGtv ging een kijkje tijdens de laatste repetitiedag.

Verkiezingsnieuws uit Ternat

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.