Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

The Darts Experience wil darts boost geven

Pascal Moonens is een man met een missie. De Galmaardenaar wil met z’n nieuwe organisatie The Darts Experience een dartssport in onze regio een nieuw elan geven.

Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Heftruck vat vuur, brandweer voorkomt erger

In Ternat heeft het deze namiddag gebrand in een textielbedrijf op het industrieterrein aan de Assesteenweg. Er vielen geen gewonden.

Nieuws
Update

Gaslek bij werken in Ternat

Door een gaslek ter hoogte van Frituur Transport op de Assesteenweg in Ternat is deze voormiddag een deel van de steenweg een tijdlang afgesloten. De op- en afritten van de E40 werden eveneens afgesloten. 

Nieuws

Wegen Midzomer Wambeek en StraPatZen scheiden

Dit jaar trekt StraPatZen niet meer naar de dorpsfeesten van Midzomer Wambeek. Het straattheaterfestival verhuist naar een andere datum en andere locatie in Ternat.

Verkiezingsnieuws uit Ternat

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.