Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vilvoorde

 

Nieuws

Fitnesscentra in Vlaamse Rand zien toename Brusselse sporters

Nieuws

Campus Wemmel strijdt om titel van Strafste School

Nieuws

Walter Vansteenkiste: “Ten vroegste in november Covid Safe Ticket in de Rand”

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!
Nieuws

Werken luchthaventram moeten in 2023 starten

In 2023 moeten de werken voor de luchthaventram starten. Die verbindt de luchthaven van Zaventem met de hoofdstad. De Werkvennootschap heeft onlangs een vergunning ingediend voor de werken. In 2027 moet de luchthaventram passagiers vervoeren. Dat schrijft L’Echo.

Sport

G-sportclub DAIS viert 20ste verjaardag met sportfeest

Ze hebben er een jaartje op moeten wachten door corona, maar dit weekend kon G-sportclub DAIS dan toch z’n twintigste verjaardag vieren. Dat gebeurde met een groot sportfeest in Roosdaal.

 

Nieuws

KIA-garage Vilvoorde slachtoffer van erg mysterieuze overval

In Vilvoorde is de KIA-garage aan de Luchthavenlaan op spectaculaire manier overvallen. In de nacht van woensdag op donderdag drong een persoon de showroom binnen en ging hij aan de haal met een kluis vol autosleutels en een gloednieuwe KIA Stonic. Zaakvoerder Gabriël Zahr begrijpt er niks van:...

Nieuws

Almaar meer moeders die Frans praten met hun baby in Vlaams-Brabant

Uit cijfers van Kind en Gezin blijkt dat de Franse taal terrein wint in Vlaanderen. Het aantal moeders dat Frans spreekt tegen haar baby stijgt van ruim 4% in 2005 tot ruim 6% in 2020. Vlaams-Brabant is de Vlaamse provincie waar het meest Frans gebruikt wordt.

Nieuws

Burgemeesters Vlaamse Rand blijven pleiten voor gebruik Corona Safe Ticket

Vanaf vandaag wordt in Brussel het gebruik van het Covid Safe Ticket uitgebreid. Wie op café of restaurant wil, zal moeten kunnen aantonen dat hij of zij gevaccineerd is, een herstelcertificaat heeft of recent een negatieve PCR-test aflegde. De gemeenten in de Vlaamse Rand mogen vanuit de...

Nieuws

Prof. Devroey: "De beste tip om je immuniteit te boosten? Gewoon gezond leven."

Professor Huisartsgeneeskunde Dirk Devroey roept iedereen die coronasymptomen vertoont op om zich nog altijd te laten testen. Corona valt nog steeds niet op het eerste gezicht te onderscheiden van een gewone verkoudheid of griep, en die laatsten zijn ook aan een opmars bezig.