Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Hittegolf op komst: water van Aquafin voor landbouwers en openbare besturen

Landbouwers en openbare besturen die met de komst van de hittegolf extra water nodig hebben, kunnen terecht bij de waterzuiveringsinstallaties van Aquafin. In onze regio stelt de maatschappij daarvoor de installaties in Grimbergen en Liedekerke open.

Nieuws
Cocktail

Cocktail geniet van streepje muziek op het water

Kanaaltochten organiseert deze zomer zes apartiefcruises met een liveband aan boord. Coctkail stapte vorige week vrijdag mee de boot op.

Nieuws
Cocktail

Cocktail kijkt met jongeren achter de schermen van RINGtv

Heb jij op je werk ooit al het bezoek gehad van 20 tieners? Wij wel. Onze redactie kreeg het speelplein van Don Bosco Halle op bezoek, dat een themaweek over media en sociale media organiseerde. Zij kwamen voorbije week eens een kijkje nemen bij RINGtv.

Nieuws

Toerisme in Vlaams-Brabant blijft groeien

Het toerisme in Vlaams-Brabant blijft groeien. 2019 is goed op weg om beter te doen dan het recordjaar 2018. In de eerste drie maanden steeg het aantal overnachtingen met 4%. “We zijn daarmee de beste leerling van Vlaanderen. Vooral de Belg ontdekt steeds vaker onze toeristische troeven”, zegt...

Nieuws

Buurtbewoners zijn vrachtwagens voor de deur beu

De bewoners van de Cyriel Buyssestraat in Vilvoorde zijn de geparkeerde vrachtwagens voor hun deur meer dan beu. “Het leidt tot onveilige situaties, we hopen dat het echt stopt”, zeggen ze.

Nieuws
Cocktail

'Vlaanderen Feest, Brussel Danst' met Will Tura

In Cocktail trekken we vandaag naar de Ancienne Belgique in Brussel. Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, trad er op ter ere van de Vlaamse feestdag.

Verkiezingsnieuws uit Vilvoorde

Nieuws

Zes gemeenten hebben nog geen nieuw bestuur

Een maand na de verkiezingen hebben zes gemeenten nog geen nieuw bestuur in Halle-Vilvoorde. Het gaat om de stad Vilvoorde, faciliteitengemeenten Linkebeek en Wemmel en gemeenten Beersel, Overijse en Zaventem.