Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Extra controles op weggooien van afval uit de auto

Van 3 oktober tot en met 9 oktober is het de zesde Week van de Handhaving. Er komen extra controles op het wegwerpen van afval vanuit de wagen. De boete daarvoor bedraagt minstens 80 euro.

Nieuws

De Lijn zoekt meer dan 200 chauffeurs

Vervoersmaatschappij De Lijn is op zoek naar personeel. Ze organiseert op 11 oktober een jobdag, onder meer in de stelplaats in Grimbergen. Er is vooral een tekort aan buschauffeurs.

Sport

Vilvoordse bakkerij pakt uit met Remco-chocoladekoek

De zege van onze nieuwe wereldkampioen Remco Evenepoel wakkert bij heel wat mensen blijkbaar de creativiteit aan. Want na de rode Vuelta-├ęclairs in Dilbeek zijn er nu de Remco-regenboogkoeken. Ze zijn gemaakt in de Vilvoordse bakkerij Dias.

Nieuws

Landbouwers vragen met tassenactie aandacht voor hun problemen

In Halle hebben boeren en tuinders dit weekend winkeltassen uitgedeeld om aandacht te vragen voor de lokale voedselproductie en de uitdagingen waar de Vlaamse land- en tuinbouw mee kampt. Heel wat boeren en hun opvolgers weten niet hoe de toekomst er voor hen uit zal zien, door onder andere...

Sport

Dames van VC Wolvertem winnen eerste thuismatch

In derde nationale B in het vrouwenvolleybal stond gisteren de eerste speeldag op het programma. Nieuwkomer Wolvertem won meteen zijn eerste thuismatch tegen Topsportschool Vilvoorde met klinkende 3-0 cijfers. Een verslag zie je maandag in onze sportuitzending.

Nieuws

Schepen Cortois: "Door crisis dreigt er een kaalslag bij lokale handel"

Volgens schepen van Economie Didier Cortois (Open VLD) in Vilvoorde dreigt er een kaalslag aan lokale handelszaken, omdat de overheid op zich laat wachten met dwingende maatregelen die de energiecrisis indijken. Hij schreef daarom een open brief aan de hogere overheden. Horeca-uitbater Miki...