Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Nationaal parket van verkeersveiligheid in de maak: “Straffeloosheid stoppen”

Justitie maakt werk van een nationaal parket voor de verkeersveiligheid. Dat zal instaan voor de administratieve afhandeling van verkeersboetes, wat onder meer het parket Halle-Vilvoorde moet ontlasten. “Met extra capaciteit wordt er efficiënter gewerkt om zo de pakkans van snelheidsovertreders...

Sport

Alison Van Uytvanck stunt op Olympische Spelen

Alison Van Uytvanck heeft zich geplaatst voor de derde ronde op de Olympische Spelen. De Vilvoordse schakelde de Tsjechische Petra Kvitova uit in drie sets: 7-5, 3-6 en 0-6.

Nieuws

Kwart minder inbraken in Halle-Vilvoorde door corona

Het aantal inbraken en pogingen tot inbraken in Halle-Vilvoorde zakte tijdens het eerste semester van 2020 met 27% ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Dat blijkt uit cijfers die CD&V-fractievoorzitter Peter Van Rompuy opvroeg bij minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden.

Nieuws
Update

Vlaams-Brabant weigert vergunning gascentrale Vilvoorde

De provincie Vlaams-Brabant weigert een vergunning toe te kennen voor de bouw van een nieuwe gascentrale in de stad Vilvoorde. Onder meer het stadsbestuur van Vilvoorde en de eigen administratie van de provincie Vlaams-Brabant gaf eerder een positief advies. De partij Groen ziet de beslissing...

Sport

Van Uytvanck naar tweede ronde in Tokio

Alison Van Uytvanck mag naar de tweede ronde in het tennistornooi op de Olympische Spelen. De Vilvoordse klopte de Servische Ivana Jorovic.

Sport

Van Uytvanck en Mertens struikelen over Spaans duo

In het tennis op de Olympische Spelen liggen Alison Van Uytvanck uit Vilvoorde en Elise Mertens uit het dubbeltornooi. Ze konden niet winnen van het Spaanse duo Muguruza/Suarez Navarro.