Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws
Cocktail

Jobstudent Karel breekt opnamestudio’s af

Voor de laatste jobstudent die we deze zomer aan het woord laten zoekt RINGtv het niet te ver. We bezoeken Karel De Sager uit Keerbergen. Hij is aan de slag bij onze buren van Videohouse in Vilvoorde.

Nieuws

Nieuwbouw stuwt huurprijzen Vlaams-Brabant de hoogte in

De huurprijzen voor een woning in Vlaams-Brabant zijn op een jaar tijd met zo'n 10% gestegen. Dat is dubbel zoveel dan het Vlaamse gemiddelde. Dat blijkt uit een analyse van 15.000 huurwoningcontracten die CIB Vlaanderen, de Confederatie voor Immobiliënberoepen, het voorbije half jaar onder de...

Sport

Genk-aanvaller Ndongala beschuldigd van winkeldiefstal in Vilvoorde

KRC Genk-aanvaller Dieumerci Ndongala is gisteren onterecht beschuldigd geweest van winkeldiefstal in de H&M in Vilvoorde. Dat maakte de voetballer zelf bekend op zijn Instagramaccount. H&M heeft zich intussen al verontschuldigd, maar de spits denkt er aan om een klacht in te dienen.

Nieuws

Acht bestuurlijke aanhoudingen bij grootschalige politieactie

Vorige week donderdag werd verspreid over het hele arrondissement Halle-Vilvoorde de grootschalige politieactie 'Exit' gehouden. In totaal werden acht personen bestuurlijk aangehouden. Verder werden er ook processen-verbaal opgesteld voor drugsbezit en rijden onder invloed.

Nieuws

Faillissementen in Halle-Vilvoorde in stijgende lijn

Tussen januari en augustus gingen in Halle-Vilvoorde 218 bedrijven failliet. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Graydon. Dat is zo'n 13,5% meer dan dezelfde periode vorig jaar en het op één na slechtste cijfers in de afgelopen tien jaar. Al zijn de cijfers volgens UNIZO niet te wijten...

Nieuws

140 jongeren starten opleiding knelpuntenberoep

140 jongeren uit de Brussel en de Vlaamse Rand zijn gestart met een Nederlandstalige opleiding in een knelpuntenberoep. Dat meldt Bruzz. Ze worden opgeleid tot onder meer bakker, slager en tuinier.

Verkiezingsnieuws uit Vilvoorde

Nieuws

Zes gemeenten hebben nog geen nieuw bestuur

Een maand na de verkiezingen hebben zes gemeenten nog geen nieuw bestuur in Halle-Vilvoorde. Het gaat om de stad Vilvoorde, faciliteitengemeenten Linkebeek en Wemmel en gemeenten Beersel, Overijse en Zaventem.