Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Dag 4 van de staking: de postkantoren

De kans dat u vandaag aan het postkantoor voor gesloten deuren staat, is groot. De staking bij Bpost gaat haar vierde dag in. Dit keer zijn het personeel van de loketten, de centrale diensten en de callcentra aan de beurt.

Nieuws

Derde dag staking bij Bpost: is het einde in zicht?

Bij Bpost is de staking ondertussen al toe aan dag drie. Ook vandaag leggen heel wat postbodes het werk neer. Aan verschillende distributiecentra, waaronder dat van Halle, verzamelden vorige nacht en vanmorgen heel wat ontevreden werknemers.

 
Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Nieuws

Bonte wil kinderen van Syriëstrijders terughalen

Burgemeester van Vilvoorde en sp.a-kamerlid Hans Bonte dient vandaag in de Kamer een resolutie in om kinderen van IS-strijders uit Syrië en Irak terug naar ons land te halen.

Nieuws

Grimbergenaren zwemmen tijdelijk goedkoper in Vilvoorde en Meise

Het Pierebad in Strombeek-Bever is in november en december gesloten voor grote herstellings- en onderhoudswerken. Inwoners van Grimbergen zullen tijdens die periode aan inwonerstarief kunnen gaan zwemmen in Vilvoorde en Meise. De gemeente past het verschil in tarief bij.

Nieuws

Giftige lucht dringt cabines van Brussels Airlines binnen

In drie dagen tijd zijn er twee ‘fume’-incidenten geweest bij Brussels Airlines. Daarbij raakt giftige lucht van de vliegtuigmotoren in de cabine of cockpit. Dat meldt VTM Nieuws. Bij één incident werd de volledige crew na de landing naar het Jan Portaelsziekenhuis in Vilvoorde gebracht.

 

Verkiezingsnieuws uit Vilvoorde

Nieuws

Zes gemeenten hebben nog geen nieuw bestuur

Een maand na de verkiezingen hebben zes gemeenten nog geen nieuw bestuur in Halle-Vilvoorde. Het gaat om de stad Vilvoorde, faciliteitengemeenten Linkebeek en Wemmel en gemeenten Beersel, Overijse en Zaventem.