Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.  

Nieuws

Ruim 18 miljoen euro voor extra plaatsen in scholen

Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits maakt in totaal een bedrag van 150 miljoen euro vrij voor extra plaatsen in de klas in Vlaanderen en Brussel. De investeringen gaan hoofdzakelijk naar het secundair onderwijs omdat het tekort aan plaatsen daar de komende jaren het grootst is. In onze...

Nieuws

Van Cauwelaert over verlies Franstalige eenheidslijsten

De Franstalige eenheidslijsten die vorige zondag opkwamen in de niet-faciliteitengemeenten in de Rand boerden overal achteruit, behalve in Beersel. De bevestiging van een tendens aan Franstalige zijde die nu al even standhoudt, zegt politiek analist Rik Van Cauwelaert uit Roosdaal.

Nieuws

Opnieuw wachtrijen op luchthaven door actie douane

Voor de tweede dag op rij voeren de douaniers stiptheidsacties op de luchthaven in Zaventem. Passagiers staan in de aankomsthal tot een uur in de rij. De douane eist dringend meer personeel om de onhoudbare werkdruk te verlagen.

Nieuws

Drugskoerier Zaventem veroordeeld tot 36 maanden cel

Een man die maar liefst 1,2 kilogram heroïne had ingeslikt en betrapt werd op de luchthaven van Zaventem, is veroordeeld tot 36 maanden cel voor drugssmokkel.

Nieuws

Zwaar ongeval op E40

Op de E40 in Sterrebeek is een zwaar ongeval gebeurd. Op die E40 en de lokale wegen is het momenteel bijzonder lang aanschuiven. 

Nieuws

Douaniers luchthaven voeren actie

De douaniers op de luchthaven van Zaventem houden vandaag vanaf 7.30 u stipheidsacties. Ze voeren actie tegen het acute personeelstekort bij de diensten die personen en goederen controleren. 

In de Stemming: TERUGBLIK

In de Stemming: TERUGBLIK

Nieuws

IN DE STEMMING : HET DEBAT IN OVERIJSE

In Overijse behaalde het kartel Overijse 2002-N-VA-CD&V in 2012 13 van de 27 zetels en vormde een coalitie met Open-VLD. Dirk Brankaer was 17 jaar burgemeester, maar gaf in augustus vorig jaar de sjerp door aan Inge Lenseclaes. CD&V komt dit keer met een eigen lijst op. Groen, dat 2 verkozenen...

IN DE STEMMING: HET DEBAT IN ‘VILVOORDE’

In Vilvoorde was in 2012 sp.a - Groen de grootste formatie met 10 van de 35 zetels. Ze ging scheep met Open VLD en N-VA die elk 6 zetels hadden en duwde zo onder meer CD&V en de Vilvocraten in de oppositie. In het stadhuis van Vilvoorde zit Michaël Van Droogenbroeck klaar voor het laatste van...