Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.  

Sport

Eerste training voor Special Devils

Vandaag vond in Tubeke de allereerste training plaats van de Special Devils, onze nationale voetbalploeg voor spelers met een verstandelijke beperking. En dat onder leiding van niemand minder dan de coach van de Rode Duivels Roberto Martinez. Bij de spelers die de eindselectie haalden, zitten...

Sport

The Darts Experience wil darts boost geven

Pascal Moonens is een man met een missie. De Galmaardenaar wil met z’n nieuwe organisatie The Darts Experience een dartssport in onze regio een nieuw elan geven.

Nieuws

Vliegtuig maakt noodlanding op Brussels Airport

Op Brussels Airport heeft een vliegtuig van Brussels Airlines deze ochtend een noodlanding gemaakt. Dat bevestigt woordvoerster Nathalie Pierard van Brussels Airport.

Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Vierarmentunnel sluit vanavond voor herstelling wegverzakking, nu al 40 minuten aanschuiven

Vanavond om acht uur gaat de Vierarmentunnel volledig dicht zodat de wegverzakking hersteld kan worden. Die werd vannacht vastgesteld. Door de wegverzakking is er maar één rijstrook beschikbaar in de tunnel, wat de nodige verkeershinder met zich meebrengt. Al de hele dag is het er aanschuiven.

Verkiezingsnieuws uit Zaventem

Nieuws

Zes gemeenten hebben nog geen nieuw bestuur

Een maand na de verkiezingen hebben zes gemeenten nog geen nieuw bestuur in Halle-Vilvoorde. Het gaat om de stad Vilvoorde, faciliteitengemeenten Linkebeek en Wemmel en gemeenten Beersel, Overijse en Zaventem.