Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.  

Nieuws

Sluikstorter dropt kittens bij afval

In de Oude Keulsebaan in Sterrebeek werd vanochtend een sluikstort opgeruimd. Bij het afval troffen de afvalophalers ook vier jonge katten aan. Eén van hen was al overleden, de andere werden naar de Poezenplaneet in Begijnendijk gebracht.

Nieuws

Nieuwbouw stuwt huurprijzen Vlaams-Brabant de hoogte in

De huurprijzen voor een woning in Vlaams-Brabant zijn op een jaar tijd met zo'n 10% gestegen. Dat is dubbel zoveel dan het Vlaamse gemiddelde. Dat blijkt uit een analyse van 15.000 huurwoningcontracten die CIB Vlaanderen, de Confederatie voor Immobiliënberoepen, het voorbije half jaar onder de...

Nieuws

Aviato vulde al meer dan 1.000 vacatures in op luchthaven

Aviato heeft sinds de oprichting in november 2018 al meer dan 1.000 openstaande vacatures kunnen invullen op Brussels Airport. Dat blijkt uit een Facebook-bericht van het tewerkstellingsbureau van de luchthaven van Zaventem.

Nieuws

Verdachte opgepakt voor steekpartij Zaventem

Er is een verdachte opgepakt voor de steekpartij in Zaventem afgelopen vrijdag. Een tiener kreeg toen een messteek in de nek, maar overleefde het incident.

Nieuws

Acht bestuurlijke aanhoudingen bij grootschalige politieactie

Vorige week donderdag werd verspreid over het hele arrondissement Halle-Vilvoorde de grootschalige politieactie 'Exit' gehouden. In totaal werden acht personen bestuurlijk aangehouden. Verder werden er ook processen-verbaal opgesteld voor drugsbezit en rijden onder invloed.

Nieuws

Faillissementen in Halle-Vilvoorde in stijgende lijn

Tussen januari en augustus gingen in Halle-Vilvoorde 218 bedrijven failliet. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Graydon. Dat is zo'n 13,5% meer dan dezelfde periode vorig jaar en het op één na slechtste cijfers in de afgelopen tien jaar. Al zijn de cijfers volgens UNIZO niet te wijten...

Verkiezingsnieuws uit Zaventem

Nieuws

Zes gemeenten hebben nog geen nieuw bestuur

Een maand na de verkiezingen hebben zes gemeenten nog geen nieuw bestuur in Halle-Vilvoorde. Het gaat om de stad Vilvoorde, faciliteitengemeenten Linkebeek en Wemmel en gemeenten Beersel, Overijse en Zaventem.