Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Faillissementen in Halle-Vilvoorde in stijgende lijn

Tussen januari en augustus gingen in Halle-Vilvoorde 218 bedrijven failliet. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Graydon. Dat is zo'n 13,5% meer dan dezelfde periode vorig jaar en het op één na slechtste cijfers in de afgelopen tien jaar. Al zijn de cijfers volgens UNIZO niet te wijten...

Nieuws
Cocktail

Natuur en hop voorop in Affligem

In Affligem en omgeving vond dit weekend de Erembald-Kravaalhappening plaats samen met de Hopdag. Ondanks het belabberde weer kwamen heel wat mensen opdagen.

Nieuws

Affligem viert de hoppluk met feest en een unieke machine

Morgen vindt in Affligem de Hopdag plaats. De Orde van de Groene Bel stelt er aan de Abdij van Affligem een gloednieuwe hopplukmachine voor, een primeur op Belgische bodem.

Nieuws

Minder werkzoekenden in augustus van dit jaar tegenover vorig jaar

Eind vorige maand telde onze regio 4,3 procent minder werkzoekenden dan in augustus 2018. Dat blijkt uit het maandrapport van de VDAB. Vooral het aantal kortgeschoolde werkzoekenden ligt beduidend lager.

Nieuws

Opschorting voor verpleger die patiënte misbruikte

Een man uit Affligem kreeg geen straf voor het seksueel misbruiken van een patiënte in het AZ Jan Portaels ziekenhuis in Vilvoorde. Omdat de man zich al liet behandelen, vond de rechter een opschorting voldoende.

Nieuws
Cocktail

Cocktail shopt bij jobstudent Emilie

Lang niet alle jongeren zitten al weer op de schoolbanken. De hogeschool- en universiteitsstudenten beginnen pas eind september. En dus volgt Cocktail ook deze woensdag een student die in de vakantie een centje bijverdient.

Verkiezingsnieuws uit Affligem

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.