Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Eerste training voor Special Devils

Vandaag vond in Tubeke de allereerste training plaats van de Special Devils, onze nationale voetbalploeg voor spelers met een verstandelijke beperking. En dat onder leiding van niemand minder dan de coach van de Rode Duivels Roberto Martinez. Bij de spelers die de eindselectie haalden, zitten...

Sport

The Darts Experience wil darts boost geven

Pascal Moonens is een man met een missie. De Galmaardenaar wil met z’n nieuwe organisatie The Darts Experience een dartssport in onze regio een nieuw elan geven.

Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Kleine Bever telt meeste bloedgevers

Geen enkele gemeente geeft meer bloed in Vlaanderen dan Bever. Maar liefst 11 procent van de bevolking doneert er bloed of plasma.

Sport

Eerste cyclocross voor aspiranten in Hekelgem

In Hekelgem stond gisteren voor de eerste keer een officiële veldrit voor aspiranten op het programma. Die was het gevolg van een vruchtbare samenwerking tussen de vzw BosCross en de Dokter Tistaertvrienden. De deelnemers kregen een vlak parcours van 1,5 kilometer voorgeschoteld. 

Verkiezingsnieuws uit Affligem

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.