Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Nieuws

Regionale televisie blijft het goed doen

Nieuws uit eigen huis, dat we niet zonder trots brengen. Het gaat goed met de regionale omroepen in Vlaanderen en Brussel.  Dat blijkt uit een waarderingsonderzoek, uitgevoerd in opdracht van de Vlaamse overheid.

Nieuws

Frauduleuze ‘advocaat’ viseert Pajottenland

Tal van inwoners uit het Pajottenland kregen de voorbije dagen een telefoon van een advocaat met de boodschap dat hij een bedrag wil terugstorten. De politiezone Pajottenland waarschuwt om niet in te gaan op de vraag.

Nieuws

Ine Van Wymersch voorgedragen als Procureur des Konings parket Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch uit Overijse is door de Hoge Raad voor de Justitie voorgedragen als de nieuwe procureur des Konings van het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde. Van Wymersch is vandaag magistraat en woordvoerder van het parket van Brussel.

Nieuws

Gemeenteraadsverkiezingen in Gooik en Bever zijn geldig

De gemeenteraadsverkiezingen in Gooik en in Bever zijn geldig. Dat zegt de Raad voor Verkiezingsbetwistingen. Zowel in Gooik als in Bever was klacht ingediend in verband met het verloop van de verkiezingen.