Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

1.700 werkzoekenden extra in onze regio sinds uitbraak coronavirus

Nieuws

Landbouwers uit de Rand vinden grote afzetmarkt in hoofdstad

Nieuws

Eerste werkdag voor Alyzia op Brussels Airport

Nieuws

Rijschool Traffix dringend op zoek naar rijinstructeurs

Rijschool Traffix - met onder meer vestigingen in Asse, Meise en Merchtem - zoekt koortsachtig naar nieuwe rijlesgevers. “In Vlaanderen zijn er op korte termijn 300 extra lesgevers nodig, op middellange termijn zo’n duizend”, zegt zaakvoerder Fons Uyttenhove van rijschool Traffix. “Wij zijn op...

Nieuws

Brussels Airlines breidt vluchtaanbod uit in najaar

Brussels Airlines zal vanaf september zijn aanbod verder uitbreiden. Tegen oktober moet de luchtvaartmaatschappij aan 45 procent van haar normale vluchtaanbod zitten.

Nieuws

Grote vraag naar meertaligheid op arbeidsmarkt in Vlaamse Rand

Wie een job te pakken wil krijgen in de Vlaamse Rand, spreekt naast het Nederlands best ook Frans of Engels. Dat blijkt uit cijfers van de VDAB.

Nieuws

Duizend medewerkers van Brussels Airlines moeten opstappen

De directie van Brussels Airlines bereikte een akkoord met de vakbonden over de langetermijntoekomst van de luchtvaartmaatschappij. Een kwart van de vierduizend medewerkers moet het bedrijf verlaten.

Nieuws

Akkoord tussen vakbonden en directie Brussels Airlines

Bij Brussels Airlines hebben de vakbonden en de directie een princiepsakkoord bereikt rond de herstructurering van de luchtvaartmaatschappij. Om naakte ontslagen zo veel mogelijk te vermijden, wordt maximaal ingezet op vrijwillig vertrek. Bij Brussels Airlines staan 1.000 banen op de helling.

Nieuws

VUB-studie: “Broeklin-project kan 3.200 jobs opleveren”

Broeklin, de werkwinkelwijk in Machelen en vervanger van het ten grave gedragen Uplace, kan tot 3.242 nieuwe jobs opleveren. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vrije Universiteit Brussel. Broeklin moet een nieuwe wijk worden met KMO's die lokaal produceren, winkels die hun eigen producten...

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.