Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

VZW Cargovil wil nieuwe jobs creëren

Nieuws

600 werkzoekenden op jobbeurs Aviato

Nieuws

Merchtemse Wereldwinkel moet sluiten

Nieuws

Eerste Kilomeetwinkel komt eraan

Zaterdag opent in Vilvoorde de allereerste Kilomeet-winkel in onze regio. Dat is een tweedehandswinkel waar onverkochte producten uit de Kringwinkel per kilo of per meter verkocht worden. Vlaamse Kringwinkels mikken zo op nog meer hergebruik.

Nieuws

N-VA: “Nederlands moet de voertaal zijn in The Leaf”

De gemeente Ternat wil met de winkels in het kersverse shoppingcomplex The Leaf afspraken maken over het gebruik van het Nederlands. Het voorstel van oppositiepartij N-VA werd dinsdag op de gemeenteraad unaniem goedgekeurd.

Nieuws

IPARC Kampenhout nu ook nationale KMO van het jaar

Het Kampenhoutse bedrijf IPARC krijgt van zelfstandigenorganisatie Unizo, na de provinciale, nu ook de nationale onderscheiding voor KMO van het jaar. IPARC is een kenniscentrum dat diensten aanbiedt op het vlak van restauratie en conservatie van onder meer interieurs en kunstwerken.

Nieuws

Albert Heijn Zaventem opent de deuren

Het moet één van de meest gestelde vragen zijn de voorbije maanden in Zaventem. Wanneer gaat de Albert Heijn open? Vandaag dus. Om 11 wordt de winkel officieel geopend.

Nieuws

12 bedrijven op site afgebrande Lotus Bakeries-fabriek

Op de voormalige site van de Lotus Fabriek in Wolvertem, bij Meise, komen twaalf nieuwe bedrijven. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het bedrijventerrein dat er wordt aangelegd, is bijna volledig volzet.

Nieuws

N-VA vraagt handelaars The Leaf om taalafspraken

In Ternat vraagt oppositiepartij N-VA aan het gemeentebestuur en de eigenaars van het gloednieuwe winkelcentrum The Leaf om taalafspraken te maken. In de eerste weken dat The Leaf open is voor het publiek, kwamen volgens de partij al heel wat klachten over het gebruik van Frans en het niet...

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.