Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Roosdaals betonbedrijf mag niet uitbreiden in natuurgebied

Nieuws

Leeuws familiebedrijf schenkt deel oogst aan Ark van Pollare

Nieuws

Maatwerkbedrijf AMAB wil activiteiten heropstarten: “Vaak enige vorm van sociaal contact voor werknemers”

Nieuws

Personeel drankenfabrikant wacht al drie maanden op loon

Water- en frisdrankproducent Léberg Bronnen uit Roosdaal zit in slechte papieren. Dat schrijft Radio 2 Vlaams-Brabant. Het personeel heeft al drie maanden geen loon gekregen en de productie ligt stil.

Nieuws

Zemst scheldt huurfacturen voor twee maanden kwijt

Huurders en concessiehouders van een gemeentelijk pand in Zemst moeten twee maanden geen huur of concessie betalen. De gemeente nam die beslissing om horeca- en handelszaken tegemoet te komen tijdens de coronacrisis.

Nieuws

#IKREDLEVENS-campagne ook op regionale zenders

De #IKREDLEVENS-campagne van de Vlaamse overheid loopt vanaf volgende week ook op de regionale televisiezenders. De campagne wil via drie ‘checks’ mensen aanzetten om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

Nieuws

Watergroep waarschuwt voor valse factuur via mail

De Watergroep wil z’n klanten waarschuwen voor valse facturen die momenteel in omloop zijn via e-mail. Wissen en zeker niet betalen is de boodschap.

 

Nieuws

Supermarkten schenken extra voeding aan voedselbanken

De supermarkten schenken, met steun van de federale regering, extra voedselpakketten aan de voedselbanken. Een eerste levering gebeurde vrijdag in de opslagloodsen van Holbrecht aan de Oostvaartdijk in Grimbergen.

 

Nieuws

Kapelle-op-den-Bos richt noodfonds op voor getroffenen coronacrisis

Kapelle-op-den-Bos richt als eerste gemeente in onze regio een noodfonds op naar aanleiding van de coronacrisis. Daarmee wil de gemeente de sociale en economische gevolgen van de coronacrisis verlichten voor lokale handelaars, zelfstandigen, verenigingen en voor alleenstaanden en gezinnen in...

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.