Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Open Vld wil minimale dienstverlening bij Skeyes

Nieuws

VOKA: “Snelle en structurele oplossing nodig voor Skeyes”

Nieuws

Alweer beroep tegen shopping Kampenhout-Sas

Nieuws

Lites opent modernste onderwaterstudio ter wereld

In Vilvoorde heeft Lites  de meest modernste onderwaterstudio ter wereld geopend. De cijfers zijn om van te duizelen en de mogelijkheden groot. “De interesse is groot. Vandaag hebben we contact met zo'n 30 producties,” zegt Wim Michiels van Lites.

Nieuws

Brussels Airport verwelkomt Dnata

Brussels Airport telt voortaan drie vrachtafhandelaars. Naast Aviapartner en Swissport is er nu ook Dnata. Het Arabische bedrijf opende vorige week zijn gloednieuwevestiging op Brucargo, waar zo’n 100 nieuwe banen gecreëerd worden.

Nieuws

Groen licht voor nieuwe bedrijvenzone

Vlaams-Brabant heeft het ruimtelijk uitvoeringsplan goedgekeurd dat op termijn tot 70 hectare aan nieuwe bedrijvenzones moet mogelijk maken in Londerzeel. De provincie start met een nieuwe zone langs de A12, ten noorden van camping Diepvennen.

Nieuws

Na verkeersleiders dreigen bewakingsagenten met acties

De stakingsperikelen op Brussels Airport zijn nog niet voorbij. Daags nadat de verkeersleiders van Skeyes hun acties hebben opgeschort, dreigen de bewakingsagenten met acties.

Nieuws

"Directie UPS te vaag over toekomst vestiging in Diegem"

De vakbonden van koerierdienst UPS hebben maandag tijdens de onderhandelingen over de recent aangekondigde herstructurering naar eigen zeggen een "te vaag" antwoord gekregen op hun vraag naar de toekomst van de vestiging in Diegem. Ze eisen zowel voor de vestiging in Diegem als die in Lummen een...

Nieuws

Machelen houdt klopjacht op frauderende taxichauffeurs

Het gemeentebestuur van Machelen trok deze week zeven vergunningen van taxibedrijven in wegens fiscale domiciliefraude. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De taxibedrijven domiciliëren zich in de Rand rond Brussel, maar werken eigenlijk in Brussel. Daar gelden strengere regels en kost een licentie...

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.