Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

 

Nieuws

Ikea Zaventem stoomt vluchtelingen klaar voor de arbeidsmarkt

Nieuws

1,5 miljoen hennepplanten op Akzo Nobel-site Vilvoorde

Nieuws

Beerselse handelaars verzetten zich tegen nieuwe belastingen

Nieuws

Postbodes Zennevallei en Pajottenland gaan vrijdag weer aan het werk

De staking van de postbodes in het mailcentrum van Huizingen is achter de rug. Morgen herstarten de postbodes met de postbedeling.

Nieuws

Vakbonden en directie bpost gaan ook na derde stakingsdag uit elkaar zonder akkoord

De vakbonden en directie van bpost hebben ook vandaag geen akkoord bereikt. De postbodes staken daarom morgen voort. In het Pajottenland en de Zennevallei blijft de postbedeling voor de vierde dag op rij verstoord.

Nieuws

Aantal reizigers op Brussels Airport stijgt opnieuw

Op de luchthaven van Zaventem is het aantal passagiers tijdens de maand mei weer gestegen. Door de opheffing van het verbod op niet-essentiële reizen daalt het aantal reizigers voor het eerst in maanden niet meer. Ook het vrachtvervoer deed het afgelopen maand opvallend goed.

Nieuws

Brouwerij Palm krijgt allereerste 'Lekker van bij ons'-label

Lokale voedingsproducten zijn voortaan te herkennen aan het label ‘Lekker van bij ons’. 31 partners uit de voedingssector ondersteunen het initiatief in een charter. Wie meewerkt en dus een soort ambassadeur is, krijgt het bijhorend label. Brouwerij Palm in Steenhuffel krijgt de eer om het...

Nieuws
Update

Vakbonden en directie zonder akkoord uit elkaar: "Postbodes staken woensdag voort"

De postbodes aan het sorteercentrum van bpost in Huizingen zijn voor de tweede dag op rij niet aan de slag gegaan. Ze klagen er de hoge werkdruk aan. Vakbonden en directie bereikten vandaag geen akkoord, waardoor er ook woensdag wordt gestaakt.

Nieuws

Staking aan sorteercentrum Huizingen: drie kwart van postbodes legt werk neer

Bij het sorteercentrum van bpost in Huizingen is deze ochtend een spontane staking uitgebroken. De postbodes klagen de hoge werkdruk aan. Ongeveer drie kwart van de postbodes heeft het werk neergelegd.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.