Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

250 bedrijven te bezoeken tijdens Open Bedrijvendag

Sport

Horeca kijkt uit naar WK voetbal, maar niet onbezorgd

Nieuws

Crisis betekent doodsteek voor Dilbeekse buurtwinkel

Nieuws

De Lijn zoekt meer dan 200 chauffeurs

Vervoersmaatschappij De Lijn is op zoek naar personeel. Ze organiseert op 11 oktober een jobdag, onder meer in de stelplaats in Grimbergen. Er is vooral een tekort aan buschauffeurs.

Nieuws

Nieuw voorstel voor site Westrode in Meise

In Meise is vandaag het nieuwe voorstel bekendgemaakt voor de invulling van de projectsite ten zuiden van Westrode. Er wordt gekozen voor open ruimte en een klein aantal lokale, duurzame bedrijven.

Nieuws

Nieuw circulatieplan in Londerzeel na half jaar weer afgevoerd

In Londerzeel is het veelbesproken circulatieplan na zes maanden afgevoerd. Dat gebeurde nadat gisteravond oppositiepartij N-VA het punt agendeerde op de gemeenteraad. 13 gemeenteraadsleden stemden voor de afvoering van het plan, en 12 tegen.

Nieuws

Grootste wijnbottelarij van de Benelux in Asse

Langs de Brusselsesteenweg in Asse heeft warenhuisketen Delhaize een nieuwe wijnbottelarij geopend. Met 9.500 vierkante meter gaat het om de grootste in z’n soort in de Benelux.

Nieuws

Landbouwers vragen met tassenactie aandacht voor hun problemen

In Halle hebben boeren en tuinders dit weekend winkeltassen uitgedeeld om aandacht te vragen voor de lokale voedselproductie en de uitdagingen waar de Vlaamse land- en tuinbouw mee kampt. Heel wat boeren en hun opvolgers weten niet hoe de toekomst er voor hen uit zal zien, door onder andere...

Nieuws

Gebruikers van gemeentelijke zalen moeten extra betalen voor energie in Zemst

In Zemst zal al wie gebruik maakt van de gemeentelijke zalen daar vanaf 1 oktober extra moeten voor betalen. De maatregel is een gevolg van de gestegen prijzen voor energie.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.