Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Acties in 140 Vlaams-Brabantse bedrijven

Nieuws

'Ongeziene' staking legt regio lam

Nieuws

Skeyes sluit vanavond Belgisch luchtruim

Nieuws

VOKA: “Wie morgen wil werken, moet de kans krijgen”

Luchtverkeersleiders, postbodes, bedrijven, afvalintercommunales en vervoersmaatschappijen, allemaal leggen ze morgen het werk neer tijdens een nationale stakingsdag. “Iedereen heeft het recht om te staken. Maar de mensen die willen werken, moeten daartoe de kans krijgen,” zegt VOKA Vlaams-Brabant.

Nieuws

Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari

Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari, de dag van nationale staking. Het gaat in totaal om 222 vluchten, meer dan 16.000 passagiers zijn getroffen.

Nieuws

Bonte ziet mooie toekomst voor Focquetsite

Eerder deze week berichtte jouw zender reeds over het voornemen van de stad Vilvoorde om gaat de oude industriële Focquetsite in de Havenstraat te onteigenen. Toch wil de stad niet zomaar de hele site tegen de grond gooien, zegt burgemeester Hans Bonte in ons nieuws.

Nieuws

Traiteur voert bewust inclusief personeelsbeleid

De traiteurzaak van André Claessens in Zaventem levert dagelijks warme thuismaaltijden aan zo’n 500 senioren thuis. “Ik noem mijn zaak graag een zorgpartner. We verzorgen de senioren met een lekkere maaltijd, maar ik trek die zorg ook door in het personeelsbeleid. 10 van mijn werknemers hebben...

Nieuws

Zaventem heeft de laagste gemeentebelasting, Bever de hoogste

Twee gemeenten in Halle-Vilvoorde wijzigen in 2019 de tarieven van hun lokale belastingen. Dat becijferde RINGtv op basis van gegevens van de VVSG, de Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten. In Halle dalen de belastingen lichtjes, in Asse stijgen ze.

 
Nieuws

ACV Transcom roept op tot staking

ACV Transcom, de belangroep in de maritieme en de luchtvaartsector, roept op om deel te nemen aan de nationale staking op 13 februari. Volgens ACV Transcom is de voorgestelde loonmarge van 0,8 % niet aanvaardbaar. 

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.