Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

IPARC uit Kampenhout Vlaams-Brabantse KMO van het jaar

Nieuws

Opnieuw wachtrijen op luchthaven door actie douane

Nieuws

Onzekerheid bij verfproducent blijft

Nieuws

Bouwvergunning Uplace vernietigd

De Vlaamse Raad voor Vergunningsbetwistingen heeft de stedenbouwkundige vergunning voor de bouw van het geplande shoppingcomplex Uplace in Machelen vernietigd. “Een logisch gevolg na de vernietiging van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan,” zegt Uplace.

Nieuws

WDP betaalt 13 miljoen euro voor gebouwen De Persgroep

Warehouses De Pauw (WDP) heeft de site van De Persgroep langs de Brusselsesteenweg in Kobbegem, bij Asse, gekocht. Dat meldt De Tijd. De vastgoedreus uit Wolvertem zou 13 miljoen euro op tafel leggen voor de site. Die is vijf hectare groot met onder meer 9.000 vierkante meter kantoren en ruime...

Nieuws

Bedrijven zetten vandaag de deuren open

Vandaag is het de eerste zondag van oktober en dat betekent traditiegetrouw Open Bedrijven. Honderden bedrijven, waaronder ook een tiental in Halle-Vilvoorde, laten je een kijkje nemen achter hun schermen.

Nieuws

AD Delhaize Opwijk opent volgende week opnieuw de deuren

Op 10 oktober – volgende week woensdag – opent de AD Delhaize in Opwijk opnieuw de deuren. De winkel was meer dan een maand dicht nadat het dak instortte.

Nieuws

Brussels Airport meet grondlawaai

Brussels Airport gaat de komende weken in Steenokkerzeel het grondlawaai van de luchthaven meten.Dat is voornamelijk afkomstig van het geluid van ronkende motoren.

Nieuws

Militair domein wordt hippe ontmoetingsplaats

In Vilvoorde heeft minister van Defensie Steven Vandeput vandaag de sleutels van de Asiat-site overhandigd aan het stadsbestuur van Vilvoorde. De stad wil van het verloederde militaire domein aan de Willem Elsschotstraat een levendige stadsbuurt maken met onder meer een nieuwe school en ook...

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.