Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Donkere wolken boven Blokker

Nieuws

Dilbeekse is Vlaams-Brabantse Starter van het Jaar

Nieuws
update

Luchtvaartpolitie en -verkeersleiders Zaventem dreigen met staking tijdens krokus

Nieuws

Aantal werkzoekenden op laagste peil sinds 2010

Goed nieuws wat betreft de werkloosheid in Halle-Vilvoorde. Het aantal werkzoekenden in onze regio staat op het laagste peil sinds 2010. Dat blijkt uit cijfers van VDAB.

Nieuws

Vrachtverkeer Brussels Airport lijdt onder coronavirus

Het coronavirus heeft een impact op het vrachtverkeer tussen China en ons land. Op Brucargo denken enkele vrachtbedrijven er daarom zelfs aan om tijdelijke economische werkloosheid in te voeren door het virus. 

Nieuws

Bpost Dilbeek blijft nog zeker maand dicht

De schade na de plofkraak aan de bpost in Dilbeek is groot. Zo groot dat het kantoor al zeker een maand dicht blijft. Bpost werkt intussen aan een noodoplossing. In een container naast het beschadigde filiaal komt een tijdelijk postkantoor.

Nieuws

DHL op zoek naar personeel

Afgelopen zaterdag organiseerde DHL een jobdag. Ruim 100 mensen zakten af naar Steenokkerzeel om te solliciteren bij het koerierbedrijf. Door de sterke groei heeft DHL snel meer mensen nodig.

Nieuws

Laeremans klaagt dure ritten naar UZ Jette aan

De lage-emissiezone in het Bussels Gewest heeft gevolgen voor inwoners uit onze regio die met een oude auto naar het UZ in Jette moeten. De bestuurder moet 35 euro betalen telkens hij naar het UZ rijdt. Voor het Erasmusziekenhuis in Anderlecht is dat niet nodig. Volgens Jan Laeremans, Vlaams...

Nieuws

Bestuur Merchtem ziet potentieel in stationsgebouw

Het gemeentebestuur van Merchtem wil nog altijd het stationsgebouw van Merchtem overkopen van de NMBS. Het station is nu onbemand, al kunnen reizigers er op bepaalde momenten wel binnen. Merchtem wil een dienst voor cultuur onderbrengen in het station, zodat fietsdiefstallen en vandalisme...

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.