Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Lufthansa haalt Brussels Airlines uit Eurowings

Nieuws

Reacties op nieuwe plannen voor Broeksite ('Uplace')

Nieuws

Asco blijft ook volgende week dicht

Nieuws

Uplace reageert eerder lauw op plannen D’Hooghe

Uplace reageert eerder lauw op de plannen die Alexander D’Hooghe ontwikkelde voor Broeksite. “Het gaat om een totaal ander commercieel model. We gaan het project grondig moeten bestuderen alvorens we de plannen kunnen steunen”, reageert CEO van Uplace Jan Van Lancker.

Nieuws

Machelen reanimeert Uplace

Machelen stelt morgen de nieuwe plannen voor die het heeft met de site waar Uplace zou komen. De plannen die Grimbergenaar en toparchitect Alexander D'Hooghe heeft uitgewerkt zijn veel kleiner dan het oorspronkelijke winkelcomplex. Zo is er geen plaats meer voor een kantoortoren en bioscoopcomplex.

Nieuws

Provincie weigert vergunning voor nieuwe Spar-supermarkt

De provincie Vlaams-Brabant heeft de bouwvergunning voor de Spar-supermarkt in het voormalige tuincentrum aan de Ruisbroeksesteenweg in de Leeuwse deelgemeente Ruisbroek geweigerd. Die beslissing komt er na protest van buurtbewoners. Colruyt Group zou geen nieuwe aanvraag indienen.

Nieuws
Update

Tijdelijke werkloosheid bij Asco verlengd tot zondag

Asco, het bedrijf uit Zaventem dat anderhalve week geleden slachtoffer werd van een cyberaanval met ransomware, kan zijn activiteiten geleidelijk weer opstarten. Het probleem is onder controle, maar voor de meeste werknemers is de tijdelijke werkloosheid tot zondag verlengd.

Nieuws

Luchtruim opnieuw dicht

Luchtverkeersleider skeyes heeft het Belgische luchtruim vannacht opnieuw voor enkele uren gesloten. Tussen 1u30 en 4u30 was er tot op een bepaalde hoogte geen vliegverkeer mogelijk in ons land.

Nieuws

Grootse plannen voor Zellikse Horincksite

De gemeente wil de komende jaren werk maken van nieuwe plannen voor de omgeving van het cultuurcentrum Den Horinck. Ook de site van de oude sporthal Molenbos wordt aangepakt.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.