Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Vlaanderen trekt 25 miljoen euro uit om leegstaand weg te werken

Nieuws

Stukje industriële geschiedenis in Zaventem staat te koop

Nieuws

Doet komst mega outlet in Klabbeek Halse handelaars de das om?

Nieuws

Stad Vilvoorde opent START.huis: “Starters laten proeven van ondernemen”

In het centrum van de stad Vilvoorde is START.huis opengegaan. Het pand waar vroeger Blokker een filiaal had wordt tijdelijk gehuurd door de stad en ter beschikking gesteld aan beginnende ondernemers. “Ideaal om je idee, project, of product uit te testen en te proeven van het ondernemen”, zegt...

Nieuws

Opwijk bezorgd over toekomst brouwerijsite Alken-Maes

De gemeente Opwijk maakt zich zorgen over de mogelijke invulling van de brouwerijsite aan de Ringlaan. Begin dit jaar raakte bekend dat brouwer Alken-Maes er zijn activiteiten stopzet en de brouwerijsite verkoopt. Over wat er in de plaats moet komen, verschillen Alken-Maes en Opwijk van mening.

Nieuws

Demowoning Opwijk toont hoe je energiezuinig renoveert

Hoe verbouw of renoveer ik mijn woning energiezuinig? Wie een baksteen in de maag heeft, stelt zich die vraag wel vaker. Wil je ideeën opdoen, dan kan je tijdens kijkdagen ontdekken hoe 3Wplus dat doet met een oude woning in Opwijk.

Nieuws

Recordaantal starters in Vlaams-Brabant

Nog nooit zijn zoveel mensen in ons land een eigen zaak gestart. En procentueel gezien is de ondernemerszin in Vlaams-Brabant het grootst. Dat blijkt uit de Startersatlas van Unizo, Graydon en UCM. 

Nieuws

Kopzorgen voor horeca Halle-Vilvoorde

De coronacrisis mag dan al onder controle zijn, de horeca blijft met een boel kopzorgen zitten. Er is het groot personeelstekort en de oorlog in Oekraïne veroorzaakt torenhoge energie- en voedselprijzen. Dat was te horen gisteren bij een bijeenkomst van Horeca Halle-Vilvoorde.

Nieuws

Vierde Markt van de Smaak op 21 mei in Lennik

Op 21 mei kan je in Lennik naar de vierde editie van de Markt van de Smaak. Je kan er proeven van lokale lekkernijen van een dertigtal streek- en hoeveproducenten.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.