Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Gratis parkeren tijdens eindejaarsperiode in Halle: "Mooi signaal richting handelaars"

Nieuws

Hinder door nationale actiedag morgen

Nieuws

Winteropvang opent in Vilvoorde

Nieuws

Sociaal akkoord over sluiting Wondercar Drogenbos

Eind dit jaar sluit autogroep D'Ieteren het koetswerkbedrijf Wondercar in Drogenbos. De vakbonden en directie van de autogroep bereikten daarover een sociaal akkoord. Ook een vestiging in Elsene gaat dan dicht.

Nieuws

Diegemse veiligheidsspecialist zoekt 500 nieuwe werknemers

Veiligheidsspecialist Seris uit Diegem is op zoek naar 500 nieuwe werknemers. Het gaat voornamelijk om bewakingsagenten en meldkameroperatoren, maar technici en ingenieurs. "Nu de economie herleeft, boomt ook de vraag naar zowel bewakingsagenten en andere veiligheidsoplossingen”, zegt CEO van...

Nieuws

Politievakbonden voeren actie op Brucargo

De politievakbonden hebben deze ochtend actie gevoerd op Brucargo. Ze eisen loonsopslag. Vrachtvervoer en personenwagens werden gecontroleerd bij het binnenrijden van het vrachtgebied van Brussels Airport.

Nieuws

Personeelstekort in distributiecentrum veroorzaakt problemen bij postbedeling

Verschillende inwoners van Zaventem en omliggende gemeenten kregen de voorbije weken weinig of zelfs helemaal geen post in hun brievenbus. Dat is het gevolg van een aanhoudend personeelstekort in het distributiecentrum van bpost in Kortenberg.

Nieuws

Dag van de Ondernemer: "Ondernemers zijn elke dag flexibel en innovatief"

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer en dus zet UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel samen met haar partners de inzet, drive en veerkracht van ondernemers in de kijker. Daarom bezochten vandaag tal van politici een bedrijf. In een informele setting konden ondernemers hun verhaal vertellen en de...

Nieuws

Duoday bij Infano: “Een superinitiatief”

Vandaag is het DUOday. Dat is een initiatief om werkzoekenden met een ondersteuningsnood te helpen bij het vinden van een job. Ook het kinderdagverblijf van Infano in Ternat deed mee.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.