Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Vakbond roept op tot staking bij Econocom Zaventem

Nieuws

Stropoppen duiken op in het landschap

Nieuws

Vakbonden De Lijn trekken stakingsaanzegging in

Nieuws

Vilvoorde reglementeert verkoop producten op basis van cannabis

De stad Vilvoorde wil de verkoop van producten op basis van cannabis strenger controleren. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Zo zullen alle handelszaken die de producten aanbieden een vergunning moeten hebben en hun leveranciers bijhouden. De producten mogen ook niet meer verkocht worden in de...

Nieuws

Klacht van Haacht tegen winkelcomplex Kampenhout-Sas onontvankelijk

Het bezwaarschrift van de gemeente Haacht tegen de komst van een winkelcomplex op de site van de voormalige witloofveiling in Kampenhout-Sas is onontvankelijk verklaard als gevolg van  een procedurefout.

Nieuws

Rode cijfers voor bagageafhandelaars

Swissport en Aviapartner, de twee bagageafhandelaars voor passagiersvluchten op Brussels Airport, hebben vorig jaar samen bijna 5 miljoen euro verlies geleden.  Dat blijkt uit hun jaarcijfers op de website van de Nationale Bank.

Nieuws

Afbraak Colruyt Sint-Pieters-Leeuw gestart

In Sint-Pieters-Leeuw wordt de Colruyt-supermarkt langs de Bergensesteenweg afgebroken. De vestiging dateert van begin jaren zeventig en is daarmee één van de oudste van het land.

Nieuws

MediaMarkt in Makro Sint-Pieters-Leeuw sluit de deuren

Het MediaMarkt-filiaal in de Makro van Sint-Pieters-Leeuw sluit volgende maand de deuren. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De elektronicawinkel is niet rendabel genoeg, vooral omdat er twee kilometer verderop een grote MediaMarkt-winkel is.

Nieuws

Christelijke vakbond komt met tienpuntenplan voor luchthaven

De christelijke vakbond wil een strengere opvolging van de arbeidsomstandigheden en de staat van het materiaal op de luchthavens in ons land, waaronder die van Zaventem. Het is een van de punten in hun tienpuntenplan om een rustiger sociaal klimaat te creëren op de luchthavens.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.