Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Ook in Elewijt verdwijnt de laatste bankautomaat

Nieuws

Bakkersatelier 't Bruut: biologisch, lokaal en tewerkstellingsplek

Nieuws

Tot 60 banen bedreigd bij IT- en telecombedrijf in Diegem

Nieuws

Provincie geeft gunstig advies voor Broeklin in Machelen

De provincie Vlaams-Brabant geeft een gunstig advies voor het Broeklin-project in Machelen. “We gaan akkoord met de inhoud van het aangepaste voorstel van de omgevingsvergunnings-aanvraag”, zegt gedeputeerde Tom Dehaene.

 

Nieuws

Alle hens aan dek in Asse voor Week van de Tulp

Goed nieuws voor wie de lente al in huis wil halen, want met de jaarlijkse Week van de Tulp is het tulpenseizoen weer begonnen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Asse weten ze hoe je de mooiste tulpen teelt. Bij bloemenkwekerij Anthea in Asbeek kweken ze al vijf generaties lang tulpen.

 

Nieuws

Maatwerkbedrijven kiezen Colruyt als ‘Ambassadeur van het jaar’

Elk jaar kiezen de Belgische maatwerkbedrijven waar mensen met een beperking aan de slag kunnen, een ambassadeur. Dit jaar is dat Colruyt uit Halle.

 

Nieuws

FedEx wil 47 banen schrappen in Zaventem

Koeriersbedrijf FedEx wil duizenden banen schrappen in Europa. In de vestiging op Brucargo in Zaventem zijn 47 banen bedreigd.

Nieuws

In 2020 minst aantal vluchten op Zaventem in 50 jaar

Op en rond de luchthaven van Zaventem werden vorig jaar net geen 96.000 vliegtuigbewegingen geteld. Dat aantal is iets minder dan dat van het jaar 1971. Dat schrijft Het Laatste Nieuws, dat de cijfers van de Federale Ombudsdienst kon inkijken.

Nieuws

10% meer werkzoekenden in vergelijking met vorig jaar

Eind december telde Halle-Vilvoorde 15.853 werkzoekenden. Dat is 10,6% meer in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De toename in onze regio is hoger dan elders in Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers van VDAB.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.