Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Economie

Nieuws

Brusselse politici beloven dat shoppingcomplex Neo 1 er komt

Nieuws

Minister Dalle: “VRT verhuist niet naar Vilvoorde”

Nieuws

Akkoord tussen vakbonden en directie De Lijn

Nieuws

Vilvoorde wil VRT op leegstaande CAT-site

Vilvoorde doet opnieuw een poging om de VRT naar de Zennestad te halen. Burgemeester Hans Bonte wil de openbare omroep een plaats geven op de leegstaande CAT-site. De komst van VRT zou Vilvoorde als mediastad in Vlaanderen nieuw leven inblazen.

Nieuws

Colruyt opent nieuw distributiecentrum in Londerzeel

Colruyt opent een nieuw distributiecentrum voor zijn online boodschappendienst Collect&Go langs de A12 in Londerzeel. Warehouses De Pauw uit Wolvertem zal het centrum bouwen, waarna de Halse warenhuisketen het pand zal huren. Het nieuwe distributiecentrum moet openen in 2021 en het huidige...

Nieuws
Update

Ook donderdag staking bij De Lijn

De vakbondsacties die vorige week bij De Lijn in Vlaams-Brabant startten, hebben zich vandaag uitgebreid naar heel Vlaanderen. Ongeveer 1 op de 3 buschauffeurs is vanochtend niet uitgereden. Nieuw overleg in de loop van de dag leverde niets op, waardoor er ook donderdag gestaakt wordt.

Nieuws

Flup Luppens stopt als serrist

Flup Luppens, de bekende serrist van Soniën uit Jezus-Eik bij Overijse, gaat met pensioen. Flup, 63 intussen, is een begrip in de Druivenstreek. De man heeft samen met zijn broer Pips mee de Vlaams-Brabantse tafeldruif opnieuw op de kaart gezet. 

Nieuws
Update

Verzoeningsvergadering De Lijn mislukt, staking duurt voort

De verzoeningsvergadering tussen de vakbonden en de directie van De Lijn is mislukt. De staking wordt in onze regio dus ook morgen voortgezet. Een sociaal bemiddelaar probeerde vandaag de brokken te lijmen, maar die poging draaide op niets uit. ACOD wil de staking uitbreiden naar andere...

Nieuws

Vlaamse regering keurt brownfieldconvenant Sun Chemical goed

De Vlaamse regering keurde het ontwerp van brownfieldconvenant voor de ontwikkeling van de Sun Chemical-site in Ternat goed. Dit betekent dat nadat de grond van de voormalige verffabriek gesaneerd is, er een nieuw project gerealiseerd kan worden.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.