Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Vierarmentunnel sluit vanavond voor herstelling wegverzakking, nu al 40 minuten aanschuiven

Vanavond om acht uur gaat de Vierarmentunnel volledig dicht zodat de wegverzakking hersteld kan worden. Die werd vannacht vastgesteld. Door de wegverzakking is er maar één rijstrook beschikbaar in de tunnel, wat de nodige verkeershinder met zich meebrengt. Al de hele dag is het er aanschuiven.

Nieuws

Rijstrook Vierarmentunnel dicht door wegverzakking

Een rijstrook van de Vierarmentunnel in Tervuren is sinds vanochtend afgesloten. Rond 3u00 is er een wegverzakking vastgesteld. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer. Het verkeer op de Ring rond Brussel zal de hele dag hinder ondervinden.

Nieuws

Kleine Bever telt meeste bloedgevers

Geen enkele gemeente geeft meer bloed in Vlaanderen dan Bever. Maar liefst 11 procent van de bevolking doneert er bloed of plasma.

Nieuws

Iedereen klaar voor feesteditie kookwedstrijd!

Bij Electrolux in Evere is vandaag het startschot gegeven voor een nieuwe editie van de RINGtv kok-kookwedstrijd. Het wordt een feesteditie, want het is dit jaar de tiende keer dat RINGtv de kookwedstrijd, samen met een paar trouwe sponsors, organiseert. 

Verkiezingsnieuws uit Kraainem

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.

Bertrand Waucquiez