Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Dagelijks tienduizenden Brusselaars aan het werk in Vlaanderen

Vorig jaar pendelden in totaal 74.500 Brusselaars naar een ander gewest om te werken. De meerderheid van die pendelaars trekt met de wagen naar Vlaanderen en ruim 1 op de 10 Brusselaars heeft de luchthaven van Zaventem als eindbestemming.

Nieuws

Vlaams-Brabander gul met pakjes onder kerstboom

Kerstmis staat voor de deur, dus het is tijd om kerstcadeaus te kopen. De Vlaams-Brabander is daar gul in. Dat blijkt uit een rondvraag van VakantieVeilingen.be bij 1.600 Belgen. Een inwoner uit Vlaams-Brabant geeft kerstcadeaus aan meer personen dan de gemiddelde Belg en geeft ook gemiddeld...

Sport

Remco Evenepoel genomineerd voor Sportman van het Jaar

Remco Evenepoel is genomineerd voor de trofee van Sportman van het Jaar. Dat heeft sportspress.be bekendgemaakt. De Schepdaalnaar kan daarmee mogelijk nog een trofee in zijn kast zetten, want won vorige week Evenepoel al de Kristallen Fiets.

Nieuws

Maximumsnelheid op Brusselse Ring zakt naar 100 km/u

De Vlaamse regering gaat de maximumsnelheid op de Brusselse Ring van 120 naar 100 kilometer per uur halen. Dat staat in het nieuwe Vlaamse klimaat- en energieplan.

Sport

Wie scoorde het mooiste doelpunt van 2019?

2019 zit er bijna op en met RINGtv Sport gaan we op zoek naar het mooiste doelpunt van het afgelopen jaar. Onze sportredactie selecteerde 5 parels en jij bepaalt welk doelpunt van die 5 het mooiste is.

 

Nieuws

Nieuwe gouverneur nog niet voor meteen

Er is blijkbaar nog niet meteen een opvolger voor Lodewijk De Witte. De Vlaamse regering heeft de gouverneur van Vlaams-Brabant gevraagd om wat langer aan te blijven.

Verkiezingsnieuws uit Lennik

Nieuws

LB, CD&V en Groen vormen coalitie in Lennik

Ook in Lennik is de kogel nu door de kerk. De Lijst Burgemeester van Irina De Knop gaat samen met CD&V en Groen de gemeente de komende zes jaar besturen. N-VA-Lennik Kwadraat belandt opnieuw op de oppositiebanken.