Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Iedereen klaar voor feesteditie kookwedstrijd!

Bij Electrolux in Evere is vandaag het startschot gegeven voor een nieuwe editie van de RINGtv kok-kookwedstrijd. Het wordt een feesteditie, want het is dit jaar de tiende keer dat RINGtv de kookwedstrijd, samen met een paar trouwe sponsors, organiseert. 

Nieuws

Rusthuiskamer in onze regio kost gemiddeld meer dan 60 euro per dag

Je oude dag doorbrengen in een rusthuis in Halle-Vilvoorde, kostte vorig jaar gemiddeld 60,65 euro per dag. Dat is 1,70 euro meer dan in 2018. Dat blijkt uit cijfers van Zorg en Gezondheid op basis van de dagprijzen van 79 woonzorgcentra in onze regio.

Nieuws

Waar is de winter gebleven?

Het moet normaal putje winter zijn met temperaturen die rond het vriespunt schommelen, maar twaalf graden is dezer dagen geen uitzondering. Dat is bijzonder zacht voor de tijd van het jaar. De gevolgen zijn duidelijk zichtbaar in de natuur. Plantentuin Meise vreest dat vooral bijen de dupe...

Nieuws

Nieuwe reeks: wat doet uw gemeente met uw belastinggeld?

RINGtv.be pakt uit met een nieuwe reeks artikels over de meerjarenplannen van de gemeenten van Halle-Vilvoorde. In die plannen moeten gemeenten bepalen hoe hun financiële plaatje er de komende zes jaar zal uitzien. En dus ook waarvoor ze uw belastinggeld zullen gebruiken.

Nieuws

2,9 miljoen fietsverplaatsingen in 2019

De fietssnelwegen in onze regio genieten steeds meer populariteit. Dat blijkt uit cijfers van de provincie Vlaams-Brabant over het jaar 2019. Vooral de fietssnelweg F3 tussen Leuven en Brussel wordt steeds meer gebruikt.

Nieuws

Vernieuwd Lenniks gemeentehuis opent maandag

In Lennik gaat het vernieuwde gemeentehuis maandag weer open. Het voorbije jaar kreeg het gebouw een make-over.

Verkiezingsnieuws uit Lennik

Nieuws

LB, CD&V en Groen vormen coalitie in Lennik

Ook in Lennik is de kogel nu door de kerk. De Lijst Burgemeester van Irina De Knop gaat samen met CD&V en Groen de gemeente de komende zes jaar besturen. N-VA-Lennik Kwadraat belandt opnieuw op de oppositiebanken.