Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

70% meer starters dan 10 jaar geleden

In 2020 begonnen in Vlaams-Brabant meer dan mensen 12.000 hun eigen bedrijf. Het aantal starters groeide in onze provincie een pak harder dan in de rest van Vlaanderen.

Nieuws

Opgepast! Politie houdt morgen flitsmarathon

De federale politie en lokale politiezones houden morgen een flitsmarathon. Een dag lang zal er intensief gecontroleerd worden op autosnelwegen en secundaire wegen.

Nieuws

Cameraschild rond Pajottenland krijgt vorm

Sinds kort is de ANPR-camera aan de Commijn in Bever, op de grens met Zullik, actief.  Daarmee krijgt het cameraschild rond het Pajottenland stilaan vorm. Op termijn moeten op 17 plaatsen slimme camera’s belangrijke invalswegen van de regio bewaken.

Sport

Vier regiogenoten bekroond tijdens Volleyproms

Gisteren zijn de Volleyproms uitgereikt. Die awards bekronen de beste spelers en coaches van het voorbije Belgische volleybalseizoen. Vier regiogenoten vielen in de prijzen: coaches Kris Vansnick en Frank Depestele en spelers Britt Rampelberg en Seppe Baetens.

Sport

Pajots trio kroont zich tot landskampioen in het vrouwenvolleybal

Het Oost-Vlaamse Asterix Avo Beveren heeft voor de zevende keer op rij de landstitel in het vrouwenvolleybal veroverd. Voor Gooikenaar Kris Vansnick is het de eerste landstitel als hoofdcoach van de club. Op het veld kon Vansnick rekenen op nog twee regiogenoten: de Lennikse Britt Rampelberg en...

Nieuws

RandKrant organiseert fotowedstrijd voor postkaartenreeks

Het tijdschrift RandKrant van vzw ‘de Rand’ organiseert een fotowedstrijd in de Vlaamse Rand. De knapste inzendingen zullen vereeuwigd worden in een postkaartenreeks. Deelnemen kan tot 16 mei.