Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Bekeravontuur zit erop voor regioploegen

Rhodienne-De Hoek en Londerzeel hebben gisteren verloren in de vierde ronde van de Beker van België. Daarmee zitten voor alle ploegen in onze regio het bekeravontuur er op.

 

Nieuws

Rookmachine Lenniks jeugdhuis doet brandweer uitrukken

Zaalwachter Dirk Jansegers sloeg zaterdagvoormiddag groot alarm toen hij merkte dat er rook opsteeg uit het dak van de loods van jeugdhuis Qw1i in de Algoetstraat in Lennik.

Nieuws

Spoorstaking: helft treinen rijdt

Vandaag wordt er voor de tweede keer in minder dan een maand gestaakt bij de NMBS. Maar de helft van de treinen rijdt.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Omloop Groene Gordel

Op zondag 1 september is er het Gordelfestival. Dan kunnen fietsliefhebbers hun hart ophalen door het fietsen van de 100 km in peloton. Het RINGtv peloton is 1 van die pelotons, maar er is meer. Want dit jaar pakken de organisatoren uit met de gloednieuwe Omloop De Groene Gordel.

Nieuws

Spontane staking bij De Lijn: vakbond misnoegd

Het busverkeer in onze provincie is verstoord. In een aantal stelplaatsen van De Lijn is een spontane staking uitgebroken.

 

Nieuws

Aantal zware verkeersongevallen Halle-Vilvoorde onder Vlaamse gemiddelde

In 2018 vielen er 310 doden op de Vlaamse wegen. 35 daarvan vielen in Vlaams-Brabant: 20 in de regio Halle-Vilvoorde, 15 in de regio Leuven. Zowel op het vlak van aantal ernstige ongevallen als het aantal ernstige slachtoffers ligt Vlaams-Brabant onder het Vlaamse gemiddelde. Dat blijkt uit een...

Verkiezingsnieuws uit Lennik

Nieuws

LB, CD&V en Groen vormen coalitie in Lennik

Ook in Lennik is de kogel nu door de kerk. De Lijst Burgemeester van Irina De Knop gaat samen met CD&V en Groen de gemeente de komende zes jaar besturen. N-VA-Lennik Kwadraat belandt opnieuw op de oppositiebanken.