Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Wie zijn de stemmenkampioenen van Halle-Vilvoorde?

Wie was de stemmenkampioen in z’n gemeente? RINGtv maakte een overzicht.

Nieuws

LONDERZEEL: Moons (LWD) en niet Sminate (N-VA) burgemeester

In Londerzeel wordt niet Nadia Sminate van N-VA, maar wel Conny Moons van LWD de nieuwe burgemeester. LWD gaat in zee met CD&V en Groen.

Nieuws

LONDERZEEL: grote winst voor N-VA, zwaar verlies voor CD&V

In Londerzeel winnen N-VA en LWD de verkiezingen. CD&V is de grote verliezer.

 

Nieuws

Stembureaus zijn open

De stembureaus zijn zonet opengegaan. In de gemeenten waar er nog met potlood en papier wordt gestemd, heeft u tot 13u de tijd om uw bolletjes te kleuren. Waar er elektronisch wordt gestemd, is dat tot 15u.

Nieuws

Volg de verkiezingsuitslagen zondag op RINGtv

Zondag volgt ook RINGtv de gemeente- en provincieraadsverkiezingen op de voet. Vanaf 15 uur zijn er live nieuwsuitzendingen met resultaten en reacties van winnaars en verliezers uit de 35 gemeenten van Halle-Vilvoorde. Ook op onze website ringtv.be kunt u alles volgen.

Nieuws

De mening van de lijsttrekkers: LONDERZEEL

Londerzeel werd de voorbije beleidstermijn bestuurd door N-VA, CD&V en sp.a-Groen. Zondag heeft de kiezer er de keuze uit vijf lijsten: die van N-VA, LWD, CD&V, Groen en de nieuwe beweging Samen1840.

In de Stemming: TERUGBLIK

In de Stemming: TERUGBLIK

Nieuws

IN DE STEMMING : HET DEBAT IN OVERIJSE

In Overijse behaalde het kartel Overijse 2002-N-VA-CD&V in 2012 13 van de 27 zetels en vormde een coalitie met Open-VLD. Dirk Brankaer was 17 jaar burgemeester, maar gaf in augustus vorig jaar de sjerp door aan Inge Lenseclaes. CD&V komt dit keer met een eigen lijst op. Groen, dat 2 verkozenen...

IN DE STEMMING: HET DEBAT IN ‘VILVOORDE’

In Vilvoorde was in 2012 sp.a - Groen de grootste formatie met 10 van de 35 zetels. Ze ging scheep met Open VLD en N-VA die elk 6 zetels hadden en duwde zo onder meer CD&V en de Vilvocraten in de oppositie. In het stadhuis van Vilvoorde zit Michaël Van Droogenbroeck klaar voor het laatste van...