Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Londerzeel

 

Nieuws

Dag van de Jeugdbeweging: "Laat zien hoe trots je bent"

Nieuws

Ook in onze regio arrestaties in onderzoek sociale dumping

Nieuws

22ste Dag tegen Kanker steekt patiënten en familie hart onder de riem

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.
Nieuws

Strenge coronamaatregelen Centrumschool Londerzeel versoepeld

In Londerzeel worden de strenge coronamaatregelen in de Centrumschool versoepeld. Nadat het coronavirus er sinds begin september welig tierde, besliste de crisiscel bijkomende maatregeln op te leggen. Maar sinds begin deze week is geen enkele klas meer in quarantaine. “Verregaande maatregelen...

Nieuws

Kartonnen wijkagent controleert verkeer aan schoolomgeving

Sinds vandaag staat er een kartonnen versie van wijkagent Gert aan het begin van de zone 30 in Londerzeel-Sint-Jozef. De wijkagent zelf staat een beetje verder aan de school om kinderen veilig over te laten. De actie van de politiezone KLM maakt deel uit van de opleiding van wijkinspecteur en de...

Sport

G-sportclub DAIS viert 20ste verjaardag met sportfeest

Ze hebben er een jaartje op moeten wachten door corona, maar dit weekend kon G-sportclub DAIS dan toch z’n twintigste verjaardag vieren. Dat gebeurde met een groot sportfeest in Roosdaal.

 

Nieuws

Almaar meer moeders die Frans praten met hun baby in Vlaams-Brabant

Uit cijfers van Kind en Gezin blijkt dat de Franse taal terrein wint in Vlaanderen. Het aantal moeders dat Frans spreekt tegen haar baby stijgt van ruim 4% in 2005 tot ruim 6% in 2020. Vlaams-Brabant is de Vlaamse provincie waar het meest Frans gebruikt wordt.

Nieuws

Burgemeesters Vlaamse Rand blijven pleiten voor gebruik Corona Safe Ticket

Vanaf vandaag wordt in Brussel het gebruik van het Covid Safe Ticket uitgebreid. Wie op café of restaurant wil, zal moeten kunnen aantonen dat hij of zij gevaccineerd is, een herstelcertificaat heeft of recent een negatieve PCR-test aflegde. De gemeenten in de Vlaamse Rand mogen vanuit de...

Nieuws

Prof. Devroey: "De beste tip om je immuniteit te boosten? Gewoon gezond leven."

Professor Huisartsgeneeskunde Dirk Devroey roept iedereen die coronasymptomen vertoont op om zich nog altijd te laten testen. Corona valt nog steeds niet op het eerste gezicht te onderscheiden van een gewone verkoudheid of griep, en die laatsten zijn ook aan een opmars bezig.