Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Nieuws

Ongeval met verschillende gewonden op A12

Bij een ongeval op de A12-autosnelweg in Wolvertem, deelgemeente van Meise, zijn vanmiddag verschillende gewonden gevallen. 

Nieuws

Vrouwen aan de macht in Londerzeel

Londerzeel is klaar met de vorming van de nieuwe bestuursploeg. Naast toekomstig burgemeester Conny Moons (LWD) bestaat het schepencollege in Londerzeel uit 4 vrouwen en 1 man.

Nieuws

Alleen vage interesse in overname failliete Maretours

"We hebben reeds enkele mails ontvangen van organisaties waaruit een zeker interesse blijkt in de overname van het failliete reisbureau Maretours, maar die is tot op de dag van vandaag niet concreet". Dat zegt Steven Nysten van het Leuvense advocatenkantoor Lovius. De man werd, samen met Johan...

Nieuws

Dieven plunderen computerwinkel leeg

Vannacht is de computerwinkel Comcon in Londerzeel volledig leeggeplunderd. De daders gingen met tientallen elektronische toestellen aan de haal.

Nieuws

Provincie zet Straffe Streek Gemeenten in de bloemetjes

De provincie Vlaams-Brabant en de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant hebben vanmiddag de 53 'Straffe Streek Gemeenten' in de bloemetjes gezet in Kampenhout. 'Straffe Streek Gemeenten' zijn gemeenten die voluit de kaart van de streekproducten trekken.

Verkiezingsnieuws uit Londerzeel

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.