Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Buurt haalt eerste slag thuis: windmolens horen niet thuis op Peizegemse kouter

Het comité Leefbaar Merchtem-Londerzeel heeft een eerste slag thuis gehaald in de strijd tegen de bouw van twee megawindmolens op de kouter vlakbij de Molenbaan in Peizegem, op de grens met Steenhuffel. De Raad voor Vergunningsbetwistingen vraagt namelijk de nietigverklaring van de...

Sport

Bekeravontuur zit erop voor regioploegen

Rhodienne-De Hoek en Londerzeel hebben gisteren verloren in de vierde ronde van de Beker van België. Daarmee zitten voor alle ploegen in onze regio het bekeravontuur er op.

 

Nieuws

Dodelijk ongeval op de A12 in Meise

Op de A12 in Meise heeft zich zondagmorgen in de richting van Brussel kort na 10 uur een dodelijk ongeval voorgedaan. Een autobestuurder verloor de controle over het stuur en belandde met zijn voertuig in de vangrail. De man, die alleen zat in het voertuig, stierf ter plaatse. Het slachtoffer is...

Nieuws

Spoorstaking: helft treinen rijdt

Vandaag wordt er voor de tweede keer in minder dan een maand gestaakt bij de NMBS. Maar de helft van de treinen rijdt.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Omloop Groene Gordel

Op zondag 1 september is er het Gordelfestival. Dan kunnen fietsliefhebbers hun hart ophalen door het fietsen van de 100 km in peloton. Het RINGtv peloton is 1 van die pelotons, maar er is meer. Want dit jaar pakken de organisatoren uit met de gloednieuwe Omloop De Groene Gordel.

Nieuws

Recordjaar voor vogelopvangcentrum Malderen

Het vogelopvangcentrum van Malderen bij Londerzeel stevent af op een record. We zijn nog maar augustus en de kaap van de 5000 dieren is al overschreden.

Verkiezingsnieuws uit Londerzeel

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.