Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

The Darts Experience wil darts boost geven

Pascal Moonens is een man met een missie. De Galmaardenaar wil met z’n nieuwe organisatie The Darts Experience een dartssport in onze regio een nieuw elan geven.

Nieuws

Londerzeels burgemeester Moons over massale vechtpartij: “Ongehoord en degoutant”

Burgemeester Conny Moons is geschokt door de beelden van een vechtpartij in haar gemeente Londerzeel die de ronde doen op Facebook. Een aantal jongeren gaan er in de buurt van de bib met mekaar op de vuist. “Ik zal hier zeer hard tegen optreden”, aldus Conny Moons (LWD). Het parket is intussen...

Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Wat doet uw gemeente met uw belastinggeld? LONDERZEEL

Bij het begin van een nieuwe bestuursperiode moet elke gemeente een meerjarenplan uitwerken. In zo’n plan staat wat de gemeentebesturen de volgende 6 jaar willen realiseren en hoe ze dat gaan betalen. Nu hun huiswerk klaar is, zoomt RINGtv.be in op elk van de 35 gemeenten van onze regio. Wat...

Nieuws

Recordjaar voor VOC Malderen, ook inzamelactie succesvol

In het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren in Malderen zijn vorig jaar alle records gebroken. Sinds de opening in 1987 werden nooit zoveel dieren opgevangen als vorig jaar. Intussen er ook goed nieuws: dankzij gulle giften kan het vogelopvangcentrum ook de volgende jaren zijn werk voortzetten.

Verkiezingsnieuws uit Londerzeel

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.