Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Gemiddeld meer dan 100 besmettingen per dag in Halle-Vilvoorde

De voorbije week telde Halle-Vilvoorde 721 nieuwe coronabesmettingen. Dat zijn er gemiddeld meer dan 100 per dag. Dat blijkt uit cijfers die de Overijsese dokter Dirk Devroey bijhoudt via coronafacts.be. Vooral in de gemeenten rond Brussel blijft het aantal besmettingen hoog.

Nieuws

Meer dan de helft van fietspaden langs gewestwegen in slechte staat

54% van de fietspaden langs gewestwegen in Vlaams-Brabant is in slechte staat en niet verkeersveilig. Dat blijkt uit een rapport van Agentschap Wegen en Verkeer.

Sport

Kersvers Belgisch kampioen De Bondt: “Nu sta ik zelf eens in de schoenen van een kampioen”

Een dag na zijn overwinning op het Belgisch kampioenschap wielrennen blikt Dries De Bondt terug. Het dringt nog niet helemaal door bij de renner die lange tijd in Londerzeel woonde, maar De Bondt kijkt al uit naar de komende maanden. “De grote klassiekers rijden in de Belgische kampioenentrui is...

Nieuws

Londerzeel vernieuwt vaste camera’s

Londerzeel gaat elf vaste camera’s vernieuwen. De gemeente voorziet daarvoor 74.000 euro. “Een veilig Londerzeel is voor ons een prioriteit”, klinkt het bij het gemeentebestuur.

Sport

Londerzeelnaar Dries De Bondt is Belgisch kampioen

Londerzeelnaar Dries De Bondt is verrassend Belgisch kampioen geworden. De Bondt kwam solo over de finish in Anzegem.

Sport

SK Londerzeel uitgeschakeld in Beker van België

In de Beker van België is SK Londerzeel uitgeschakeld. Dat was de enige regioploeg die nog actief was in het bekertoernooi. Bij de dames maakt  Eendracht Mazenzele-Opwijk wel nog kans om de Beker van België te winnen.