Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Parket Halle-Vilvoorde pakt dierenmishandelaars aan

De Brusselse correctionele rechtbank heeft zich donderdag over twaalf dossiers van dierenmishandeling gebogen. De themazitting werd georganiseerd door het parket van Halle-Vilvoorde, naar aanleiding van Werelddierendag op dinsdag 4 oktober. Verschillende eigenaars van paarden en honden die...

Nieuws

Extra controles op weggooien van afval uit de auto

Van 3 oktober tot en met 9 oktober is het de zesde Week van de Handhaving. Er komen extra controles op het wegwerpen van afval vanuit de wagen. De boete daarvoor bedraagt minstens 80 euro.

Nieuws

De Lijn zoekt meer dan 200 chauffeurs

Vervoersmaatschappij De Lijn is op zoek naar personeel. Ze organiseert op 11 oktober een jobdag, onder meer in de stelplaats in Grimbergen. Er is vooral een tekort aan buschauffeurs.

Nieuws

Nieuw circulatieplan in Londerzeel na half jaar weer afgevoerd

In Londerzeel is het veelbesproken circulatieplan na zes maanden afgevoerd. Dat gebeurde nadat gisteravond oppositiepartij N-VA het punt agendeerde op de gemeenteraad. 13 gemeenteraadsleden stemden voor de afvoering van het plan, en 12 tegen.

Sport

Reacties op de regenboogtrui van Evenepoel: "Oververdiend"

Vandaag en natuurlijk ook gisteren was het gespreksonderwerp van de dag de wereldtitel van Remco Evenepoel. Ook op het voetbalveld van SK Londerzeel hadden de toeschouwers de mond vol van de prachtprestatie van onze regiogenoot. RINGtv Sport sprokkelde reacties.

Sport

SK Londerzeel pakt eerste drie punten van het seizoen na winst tegen Diegem

In tweede amateurklasse B heeft Londerzeel zondag de drie punten thuisgehouden in een felbevochten derby tegen Diegem.