Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Sir Kwinten haalt eerste Michelinster binnen

Sir Kwinten, gelegen op de Markt in Lennik, heeft een Michelinster veroverd. Chef-kok Glenn Verhasselt werd eerder dit jaar door Gault&Millau al verkozen tot Jonge Topchef van Vlaanderen en was ook de eerste winnaar van onze RINGtv-KOK-kookwedstrijd.

Nieuws

Mahdi naar tweede ronde voorzittersverkiezingen CD&V, De Donder niet

Bij de voorzittersverkiezingen van CD&V blijven na de eerste ronde nog twee kandidaten over: Joachim Coens en Sammy Mahdi uit Vilvoorde. Burgemeester van Affligem Walter De Donder strandt op de derde plaats.

Nieuws

9 op de 10 afvalophalers slachtoffer van agressie

9 op de 10 afvalophalers en recyclageparkwachters zijn het voorbije jaar slachtoffer geweest van verbale of fysieke agressie tijdens hun werk. Dat blijkt uit een rondvraag van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) en Interafval, een samenwerkingsverband van alle Vlaamse...

Nieuws

Halle-Vilvoorde telt 11 Hofleveranciers

Het Koninklijk Paleis heeft de lijst bekendgemaakt waarop de 123 Gebrevetteerde Hofleveranciers staan. Halle-Vilvoorde telt 11 Hofleveranciers, een titel die de ondernemingen vijf jaar lang mogen dragen. 

Sport

18 op 18 voor Diegem

In de tweede amateurklasse B is Diegem bezig aan een opvallend seizoen. Het team startte met 0 op 18 om zich daarna te herpakken met 15 op 15 en een zevende plaats als gevolg. Vanmiddag deed Diegem daar nog drie punten bij tegen Hasselt.

 

Sport

Voorbeschouwing: stunt Diegem dit weekend nog een keer?

In de tweede amateurklasse A speelt voetbalclub Diegem een opvallend seizoen. Het team startte met 0 op 18, maar dan kwam de plotse ommekeer. Diegem won vijf keer op rij en is daardoor van de laatste naar de zevende plaats geklommen. Zondag komt de nummer twee Hasselt over de vloer. Volgt dan...

Verkiezingsnieuws uit Machelen

Nieuws

Marc Grootjans nieuwe burgemeester van Machelen

Niet Karina Rombauts, maar Marc Grootjans wordt de nieuwe burgemeester van Machelen. Hij leidt een coalitie tussen CD&V, N-VA en Open Vld.