Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Parket Halle-Vilvoorde pakt dierenmishandelaars aan

De Brusselse correctionele rechtbank heeft zich donderdag over twaalf dossiers van dierenmishandeling gebogen. De themazitting werd georganiseerd door het parket van Halle-Vilvoorde, naar aanleiding van Werelddierendag op dinsdag 4 oktober. Verschillende eigenaars van paarden en honden die...

Nieuws

Extra controles op weggooien van afval uit de auto

Van 3 oktober tot en met 9 oktober is het de zesde Week van de Handhaving. Er komen extra controles op het wegwerpen van afval vanuit de wagen. De boete daarvoor bedraagt minstens 80 euro.

Nieuws

De Lijn zoekt meer dan 200 chauffeurs

Vervoersmaatschappij De Lijn is op zoek naar personeel. Ze organiseert op 11 oktober een jobdag, onder meer in de stelplaats in Grimbergen. Er is vooral een tekort aan buschauffeurs.

Sport

SK Londerzeel pakt eerste drie punten van het seizoen na winst tegen Diegem

In tweede amateurklasse B heeft Londerzeel zondag de drie punten thuisgehouden in een felbevochten derby tegen Diegem.

Nieuws

Landbouwers vragen met tassenactie aandacht voor hun problemen

In Halle hebben boeren en tuinders dit weekend winkeltassen uitgedeeld om aandacht te vragen voor de lokale voedselproductie en de uitdagingen waar de Vlaamse land- en tuinbouw mee kampt. Heel wat boeren en hun opvolgers weten niet hoe de toekomst er voor hen uit zal zien, door onder andere...

Sport

Nieuwe voetbalvelden in Diegem zien eruit als graveltennisbanen door chemische reactie

De twee gloednieuwe synthetische velden op het jeugdvoetbalcomplex in Diegem zien er door een chemische reactie als gevolg van de hevige regen uit tennisbanen op Roland Garros. Heel wat wedstrijden van jeugdploegen zijn al noodgedwongen afgelast en verplaatst.