Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Sport

"Spelers en clubs moeten beseffen dat gouden tijden voorbij zijn"

Er gaat een kleine schokgolf door het amateurvoetbal. De voorbije weken hebben drie Antwerpse clubs bekendgemaakt in zware financiële problemen te zitten. “Het is niet fijn als een reeksgenoot dat overkomt”, zegt Diegem Sport-voorzitter Guy Van Weyenberge. “Maar iedereen moet beseffen dat de...

Nieuws

Verdacht pakket afgegeven bij ExxonMobil in Machelen

Op de hoofdzetel van ExxonMobil in Machelen is gisteravond een pakket met daarin een verdacht poeder afgegeven. De politie, brandweer en civiele bescherming kwamen ter plaatse om de inhoud van het pakket te onderzoeken. 

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Vierarmentunnel sluit vanavond voor herstelling wegverzakking, nu al 40 minuten aanschuiven

Vanavond om acht uur gaat de Vierarmentunnel volledig dicht zodat de wegverzakking hersteld kan worden. Die werd vannacht vastgesteld. Door de wegverzakking is er maar één rijstrook beschikbaar in de tunnel, wat de nodige verkeershinder met zich meebrengt. Al de hele dag is het er aanschuiven.

Nieuws

McDonald's op komst aan Makro in Machelen en Sint-Pieters-Leeuw

Fastfoodketen McDonald's plant twee nieuwe restaurants in Machelen en Sint-Pieters-Leeuw. Die komen in beide gemeenten op de parking van warenhuisketen Makro. Vooral in Sint-Pieters-Leeuw is dat opvallend, want in een straal van enkele kilometers heeft de fastfoodketen al twee vestigingen.

Verkiezingsnieuws uit Machelen

Nieuws

Marc Grootjans nieuwe burgemeester van Machelen

Niet Karina Rombauts, maar Marc Grootjans wordt de nieuwe burgemeester van Machelen. Hij leidt een coalitie tussen CD&V, N-VA en Open Vld.